Овен 21 март – 20 април

Една особена събота за родените в края на Овена. Слънцето ви е в съвпад с Уран и в точна опозиция на Венера от Везни, а това положение предизвиква желания да се опита нещо по-особено и нестандартно в секса, което може да ви създаде копромат. Тази вечер не отивайте в крайности в играта.

От неделя Венера навлеза в Скорпион и вече няма да ви гледа в опозиция, предстои ви неприятно изтрезняване може би до някой, когото няма да искате да видите повече. 2-и е ден за приключване и постигане на крайни цели. На 3-и нищо да не се споделя, а вечерта отново може да се върнете към неприятните партньорски въпроси от миналите дни. Дано в желанието да изпитате нещо ново не развалите старите връзки. Съветът до вторник е да се движите много внимателно и да не нагазвате в дълбоките емоционални води. На 4-и всичко потръгва по правилата, правите обезпечаваща крачка в бизнеса и личната политика и постигате нужната цел. На 5-и уредете имотни и наследстени въпроси, пътувайте водете директни преговори. Коледният дух ще покровителства уреждането на тежките семейни и родови въпроси. На 6-и властват тъмни сили. Луната изчезва в примката на новолунието и женското начало страда. Бъдете внимателни с близките си. Препоръчва се диета. Пазете очите. На 7-и между 07ч. 30мин.-09ч. 20мин. може да направите своя ход без да се притеснявате от различни влияния и въздействия.

Телец 21 април – 20 май

1-и е ден с огромна преобразуваща сила. Символ е мечката. Внимавайте да не направите и да не ви направят мечешка услуга. Този уикенд не е благоприятен за нови запознанства, а сексът ще излезе от приетите рамки и може да ви постави в неочаквана, неудобна и нестандартна ситуация. Родените в първите дни на зодията ще бъдат изкушени опасно и никак не е изключено да им спретнат компромат, с който да ги изнудват. Още от неделя Венера вече ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона, а това ще ви направи обект на опасни страсти и неприятни въздействия. Съветът за 2-и е да приключвате, но да не започвате нито нова връзка, нито нов бизнес ангажимент. Пазете се от случайни контакти. На 3-и е добре да потърсите консултация при специалист по възникналите въпроси. Вечерта отново възпламенява старите конфликти. Може да се провали връзка и пътуване, Луна и Венера ви гледат в опозиция. На 4-и ще срещате прегради, но не бива да отстъпвате от преследваната цел. 5-и е ден с ведра и хармонична енергетика. Дано успеете да превърнете отровата от предните дни в лекарсто. Дозирайте отношенията, спазвайте диета поне до новолунието на 7-и. Ще се пречистите и ще видете ситуацията от друг ъгъл и гледна точка. От 6-и Меркурий тръгва в директна посока, но новите бизнес начинания е добре да се отложат за неделя и понеделник.

Близнаци 21 май - 21 юни

1-и е ден с огромна стимулираща и възраждаща сила. Действайте по отношение на обезпечаващи семейството и бизнеса ви програми. Заложете здрава основа за бъдещето. В неделя нищо ново да не се започва. Неблагоприятно за сключване на брак. Навлизате в рисков период до 7-и, когато Слънцето, Нетун и Марс ще бъдат в рискови аспекти по отношение на родените около 2-12-и юни. Бъдете внимателни, аспектът засилва психичната непоносимост и кожните алергии. Може да се изприщите от нечие присъствие и въздействие, но и с храната трябва да се внимава много. Не е изключено да налетите на продукт с изтекъл срок на годност или да си позволите неща, към които знаете, че сте алергични. Това може да провали пътувания и важни делови мероприятия в следващите дни. Нищо значимо да не се започва. На 3-и и на работното ви място ще е невъзможно да се общува. Ще си проличат ясно враждите и неприязненото отношение. Очертават се конфликти. На 4-и може да решите въпрос, касаещ и други хора, но пак с много труд и пречки по пътя. На 5-и не сечете дървета, не подсичайте чуждите мечти и намерния. На 6-и конкуренцията отваря магазин до вашия, опитва да ви отстрани от играта. На 7-и имате два часа между 7ч. 30 мин. и 9ч. 20 мин., в които да вземете самостоятелно решение. След това се занимавайте само с планиране.

Рак 22 юни – 21 юли

Меркурий се връща в знака на хармоничия ви Скорпион от 1-и и до 12-и ще ви даде възможност да постигнете замислите си в посока на бизнеса и търговската инициатива. На 2-и и Венера ще го последва, а това ще е знак, че и в любовта нещата при вас може да тръгнат към оправяне. Родените в последните дни на зодията да не опитват нищо нестандартно и да не нагазват в забранени води особено в секса. Венера е в точна опозиция на Уран, а заедно двете са в квадратури към Слънцето ви, така че може да се очаква и компроматна атака, стига някой да се добере до интимните ви тайни. Преди да предприемете каквото и да било на 3-и потърсете съвет от капацитет в интересуващата ви област. Ден за среща с учителите и по въпросите касаещи бъдещето на децата. На 4-и предприетото в миналото ще завърши успешно. Ще постигнете крайната цел на водените дела и преговори. Пътят ви е с препятствия, но вече преодолими. На 5-и уредете имотен и наследствен въпрос. Най-добрият ден в месеца за покупка на жилище или друг вид недвижима собственост. И дете страни ще са доволни от сделката. На 6-и ни обгръща тъмнината на новолунието. Вероятни са сделки в сивата икономика и препродажби целящи да се замаскират истинските собствености и собственици. До обед на 7-и е неблагоприятно за планирано раждане. Не правете и крачка в нова посока.

Лъв 22 юли – 22 август

1-и е ден даващ сила за промени и революционни преустройства. Ще получите някакво особено вдъхновение и ще намерите изход от неприятно положение. В този ден е от съществено значение да се заложи здрава основа на връзките и на бъдещите ви дейности и действия. Преценявайте всеки факт, застраховайте се, преговаряйте. Заемете се и със собственото си здраве, пийте отвари, идете на сауна и масаж. В неделя ограничете контактите. Не проявявайте никаква активност, чакайте да ви потърсят, а не търсете вие първи хората, с които ще имате срещи и разговори. Акциите ви се вдигат. Започнете диета до новолунието. В понеделник маските падат. Ще видите истинското лице на приятели и неприятели. Нужна е трезва оценка на реалностите. Не позволявайте на чувствата да ви въздействат. Родените в първите дни на зодията са на крачка от грешен избор в любовта и секса тази вечер. На 4-и се заемете с дизайнерски и реставрационни дейности. Изтупайте от прахта на забравата стар костюм за празниците, подновете и стара връзка, вместо да отивате към нова, която ще ви създаде само проблеми. На 5-и финализирайте сделка с имот. На 6-и ограничете контактите и се пазете от агресивната чернота наоколо. В петък между 07.30 ч и 09.20 ч. нито доброто помага, нито злото вреди. Направете сами избора си.

Дева 23 август – 22 септември

Този период ще бъде белязан от неблагоприятни аспекти носещи тенденция към алергични прояви и зарази по полов път. Бъдете много внимателни в избора на партньор, а и на храната, която ще предложите на цялото си семейство. В интервала 3-5-и Слънцето от Стрелец сключва пречупващи спекти с Марс и Нептун, а и със Слънцето на родените във втората декада на Девата. Не е изключено да получите някаква алергична реакция и към лекарства или упойки. Правете си тестове, ако се налага. По някакъв начин ставаме алергични и към чуждите мисли, съвети и предписания, дори и да виждаме, че са правилни. Може да направите грешен избор, по добре не правете такъв. Посетете капацитет за съвет в проблемната област, за да не провалите празниците си или едно пътуване, което подготвяте отдавна. Добре е да се спазва диета до новолунието в петък. Прочистете се, не яжте в съмнителни заведения. 1-и противопоставя избора на деца и родители, както и гледната точка. Увеличете контрола. 2-и е ден на фатално привличане. Не планирайте запознанства. На 3-и е трудно да се разберем, но на 4-и крайната цел е лесно постижима. Новите начинания отложете за другата седмица. 5-и е ден с блага и възраждаща енергетика, но на 6-7-и проблемите при вас ще никнат като гъби. Намалете натоварването. Не планирайте секцио за 7-и до обед.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тази съботна вечер не си позволявайте смяна на партньора. Венера от последния градус на Везните е в опозиция на Уран от Овен. Родените в края на зодията има вероятност да действат първосигнално привлечени от някой, който ще им създаде само проблеми. Ден на нестандартните връзки. Каквато база заложите в отношенията дълго ще се съобразявате с нея. В неделя Венера напуска вашия знак, а в Скорпион тя стимулира повече секса, отколкото истинската любов. Може да се почувствате измамени и ощетени във връзите. 3-и е ден на безкрайни уточняващи разговори, които няма да доведат до резултати. Никой с никого не се съобразява, а изтъква само личните си доводи. На 4-и се отприщва личната в инициатива. Ще преодолеете всяка преграда, ще постигнете планираните цели, ще си получите парите, ще се издължите и ще финализирате сделка. Обединете ресурси и интереси с доказани партньори. 5-и дава възможност за покупка на жилище, но не и на зелено. Ще имате късмет при сделки със стари имоти, а не ново строителство. Планирайте отваряне на ново заведение след 6-и, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. На 6-и властват тъмни и задкулисни сили. Не бързайте с новите инициативи, за да не попаднете в капан за наивници. На 7-и планирайте и сондирайте мнение, но нищо съществено не започвайте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 1-и Меркурий навлиза във вашия знак и стимулира приключването на уговорените в миналото сделки и договорни отношения до 6-и, когато ще тръгне в директна посока и ще даде шанс и на новото, което сте намислили да се реализира или поне да стартира до 12-и. Родените в третата декада ще бъдат заети повече с бизнес и делови отношения в настоящия период, докато родените в първите дни ще са по-лесно провокируеми в любовта. На 2-и и Венера навлиза в Скорпион и стимулира сексуалните ви отношения. Трудно ще издържите на напиращите страсти. Този уикенд е зареден с тенденция за изневери и усвояване нови полета на опитност. На 3-и ще трябва да защитавате права и позиции и да работите върху фундаментални проекти. Тази вечер ще донесе още по-голямо опиянение, вместо изтрезняване. Луна и Венера се целуват в нощното небе в знака на Скорпиона. 4-и е белязан с желание да се постигнат отдавна гонените цели. И независимо преградите по пътя поне една важна стъпка ще бъде направена. На 5-и може да станете горд собственик на имот, на чиято база ще се развивате и работите. На 6-и тъмни сили може да яхнат опитите ни за старт на нови проекти. Ако отворите нов търговски обект друг ще го стопанисва или печели от него. В петък е време за планиране на новото, което ще започнете от понеделник.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 1-и Меркурий временно напуска вашия знак и се връща да подкрепи бизнес делата на Скорпиона. На 12-и отново ще се върне в Стрелец и ще даде шанс на новите ви идеи да намерят благодатна почва за развитие. Родените в третата декада ще имат натоварена програма през уикенда. Навлизате в период на повишена алергичност не само към храни, напитки и стимуланти, а и в отношенията с околните. Една неприязън ще избие в конфликти и агресивни действия. Но по-тежкото е, ако се възобнови стара алергия, така че внимавайте къде какво ядете. Следете срока на годност на продуктите, които консумирате или давате на децата. На 3-и и 5-и Слънцето от вашия знак е в конфликтен аспект с Марс и Нептун от знака на Рибите. До новолунието във вашия знак се постарайте да спазвате диета, да ограничите вредните храни, да се дистанцирате от хора и фактори, които могат да разстроят добре подредната ви програма. Добре е на 3-и да посетите специалист в проблемната област. Не се самолекувайте и не предприемайте рискови бизнес начинания, без да сте се посъветвали с капацитет в тази насока. На 4-и ще постигнете поне една важна за вас и децата цел. На 5-и е добре да се заемете с брокерски инициативи. Капарирайте имот. Нищо важно да не се предприема на 6-и, когато властват тъмните сили. 7-и ден за размисъл и планиране.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 1-и нализаме в период на трансформация и разрушение на старото. Осигурете необходимата база за бъдещите си действия. Планирайте приключване на имотна сделка до 7-и. През уикенда увеличете физическото натоварване, правете упражнения, работете над личния си комфорт и здраве. В неделя нищо ново да не се започва. Избягвайте случайните контакти и неочакваните промени в плана. Всичко да протича така както сте го планирали, за да не се объркат нещата от чужди намеси. В понеделник лесно се отива към преразход на сили и средства. Очертават се разправии на работното място. 4-5-и са силните ви и благодатни дни за периода. Ще постигнете целите си, ще получите по заслуги и ще подредите обърканите си емоционални връзки. Срещите ви ще позволят да се излезе от кризата на миналото и да се набележат нови стъпки към сближаване. 5-и е благоприятен и за прехвърляне на имот в полза на децата или за покупка на жилище, в което ще се настани младото семейство. Това е ден с изключително ведра и блага енергетика. Символ е разтварящият се лотос, отваряме се към света и към другите. На 6-и нищо ново да не се предприема Пазете се от негативно влияние. 7-и е най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Може да вземете решение за раздели или заминаване в чужбина. Алергията се превръща в непоносимост.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За януарските Водолеи казват, че са големи „сухари”, че умът им сече като бръснач, но в любовта и секса хич ги няма. Но това не се отнася до тази седмица, когато може да очаквате емоционални изблици и засилване на сексуалните апетити. Още в съботния ден започва тенденция към разрушение на старите връзки. Излизате от закостенелите норми. Може да изживеете нещо вълнуващо, но ще го платите с лихвите на 4-и когато ще се чуе ехото от действията ви в предните дни или ще се разпространи компроматна информация. Родените в третата декада да не задействат нова бизнес програма в настоящия период, без да са си осигурили необходимата база за развитие. Не споделяйте планове и намерения в понеделник, когато се очертават конфликти на работното място. На 4-и родените в третата декада може да дочакат жестове на внимание и шансове да постигнат целите си в посока на по-доброто заплащане. На 5-и контролирайте емоциите и следете кръвното. Започнете прочистваща диета до новолунието. От 6-и Меркурий тръгва директно, но с новите бизнес начинания трябва да се изчака Луната да започне да нараства. Активизират се тъмни и задкулисни сили. На 7-и може да направите силен ход в интервала 07ч. 30 мин.- 09ч. 20 мин., когато може да се подпишат важни споразумения. Разчистете камъните по пътя си, върнете дълг.

Риби 20 февруари – 20 март

От събота Меркурий, а от неделя и Венера ще ви гледат в хармонични аспекти от Скорпиона. Седмицата ще мине под флага на доминиращите страсти. За родените в първата декада чувствата и секса ще са на предни позиции, докато родените в края на зодията ще планират новите се ходове в бизнеса. Пробемът в този период ще дойде от квадратурата на Слънцето от Стрелец спрямо Марс и Нептун във вашия знак. Това са аспекти стимулиращи алергични и агресивни реакции към околните, към храни, напитки и стимуланти. Още на 1-и вечета може да прекалите, да си докарате здравослоен или интимен проблем и да излезете от релсите, по които до момента вървите съвсем праволинейно. В неделя и понеделник ближете рани и сте обект на критики. Очаквайте компроматна атака, особено ако някой търси начин да ви елиминира. На 4-и с всичко ще се справите и ще постигнете важна цел. Действат творчески аспекти. Чакайте посещение на личната си муза. На 5-и е възможно духовно прозрение за бъдещето. Послушайте сетивата и интуицията си. Ще намерите решението на всеки въпрос. На 6-и се разпореждат тъмните сили. Пророчествата не са верни. Не правете нов избор, независимо тръгващият директно Меркурий. На 7-и сутринта е неблагоприятно за планирано раждане, но може да се заченат деца, които ще изживеят живот-награда.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Рицарят Силвия Петкова и нейният път на честта

Като рицар, но без доспехи – така ще видим актрисата Силвия Петкова от септември, когато в ефира на NOVA телевизия ще започне сериалът „Пътят на честта“. Тя не се вписва в криворазбраната ни цивилизация днес. За нея думите „чест“ и „достойнство“ имат по-голяма тежест дори от собствения живот. Именно тази й нагласа обаче я превръща в мишена на еволюиралата организирана престъпност от 90-те години, която днес се „движи“ с етикета „чист бизнес“.

Да се събудиш на 50 (ГАЛЕРИЯ)

Годината е 1969 година. Мнозина бебета проплакват, които след време ще оставят трайна следа в шоубизнеса по света и у нас. Някои очароват с гласните си струни още с бебешкия си плач, други демонстрират актьорски умения в детската градина, а трети съчетават и двете.

Напусна ни „волният ездач“ Питър Фонда

Американският актьор Питър Фонда, син на Хенри Фонда и брат на Джейн Фонда, почина на 79-годишна възраст, предадоха агенциите, като се позоваха на семейството му.