Седмичен хороскоп за 1-7 август

Седмичен хороскоп за 1-7 август

Вижте какво вещаят звездите за следващата седмица: 

Овен 21 март – 20 април

На 1-и се включете в благотворителни проекти, смирете амбицията. Не обещавайте нищо, което ще ви затрудни или трудно ще изпълните. 2-и е ден за обвързване, но при вас отношенията ще са доста неравностойни. На 3-и е време за събрания и срещи на екипа. Взимат се колективни решения. Подайте документи за работа, подпишете нов договор. На 4-и никой на никого няма да направи компромис. Ден на неизпълними искания. Отложеното за утре ще мине в много по-спокойна и умерена обстановка. На 5-и с всеки може да се разберете. Денят отпушва личната ви бизнес инициатива. Меркурий навлиза в знака на хармоничния ви Лъв, а това ще привлече спонсори и нови партньори в живота ви. И шефовете ще станат по-благосклонни към вас и работата ви и скоро може да ви повишат. 6-и идва с нови идеи и предложения. Не изпускайте шансовете за срещи, контакти и запознанства. Поводи ще се намерят. Един от най-благоприятните дни в месеца за брачно предложение и годежи. 7-и носи изневери. Родените в първите дни на зодията ще се изправят пред неразрешими казуси в любовните и партньорските връзки. Навлизате в период на изтрезняване.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се чудесен уикенд с възможности, които ще ви направят добра реклама. На 1-и Луната сключва брилянтен аспект с Уран от вашия знак. Участвайте в публични изяви, промоции и представяния. На 2-и намерете време и за работа, и за релакс на приятно и здравословно място. Организирайте семейни и приятелски срещи. Може да се реши имотен спор и да се уредят роднински отношения. На 3-и конкуренцията ви се обединява и сключва тайни и явни съюзи. Бъдете внимателни и се постарайте да организирате свой екип за бързо реагиране и защита. Очертават се и проблеми при пътуване. 4-и ще бъде един от рисковите ви дни за месеца. Каквото загубите днес, трудно ще си върнете. Не влизайте в скандали, ако не искате да пострадате, да загубите пари и предимства и да се лишите от приятелска защита в бъдеще. 5-и носи умиротворение. Може да ви възложат нови задачи и да тръгнете към нов бизнес проект. Ще трябва да се постараете повече, за да запазите и повишите доходите си. На 6-и генерирате чудесни идеи и получавате изгодни предложения, а 7-и е ден на преобразяването. Всички сме с маски, но тези в отношенията ще паднат.

Близнаци 21 май – 21 юни

1-и е ден за посещения при близки и роднини, за благотворителност и грижа към другите. Амбициозните срещи отложете за следващите дни. 2-3-и ви водят на точното място и ви срещат с точните хора. Време е за събрания на екипа, за избор на ново ръководство, за преглед на наличностите и състава. Взетите решения ще бъдат важни и определящи живота и работата ви за дълъг период от време напред. На 4-и се очертава остра битка на интереси с удари под кръста. Скандалите ще се разрастват. Прибързано може да прекратите отношения и връзки, за които утре ще съжалявате. На 5-и родените в първата декада ще трябва да се примирят с половината на това, което искат като цяло. Правите отстъпки от договорни цени. Склонни сте на компромис и в чувствата. На 6-и родените в третата декада трудно ще прокарат идеите си, но с лекота ще приемат чуждите, което няма да бъде прието добре от партньорите им в семеен и професионален план. На 7-и правите важни разкрития. Предстои отрезвяване в чувствен и емоционален план. На предна позиция излизат нуждите на момента, възможността да започнете по-добра работа и да влезете в нова среда.

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои конфликтен уикенд, в който ще се взимат болезнени решения по отношение на работата и семейните задължения. Това е линията на големите ви притеснения в момента. На 3-и влизате в нов екип, започвате нова работа или тренировки. Ден за сондиране и координиране на съвместни инициативи, за събрания на колектива и на директорския съвет. 4-и не е ден за обвързване. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници и конкуренти. Не очаквайте компромиси и разбиране. На 5-и Меркурий напуска знака на Рака и отива да помага в бизнеса на Лъва. Преговаряйте с равностойни партньори и бъдете склонни на взаимни отстъпки. И в тангото на любовта направете крачка назад, за да може утре да изиграете две напред. 6-и е един от най-силните ви, пробивни и успешни дни. Може да дочакате изгодни предложения, да получите повишение и да уредите важна за работата и семейния ви живот имотна сделка. Участвайте в брокерски инициативи. Може да спечелите дело и да получите дължими пари и услуги. На 7-и навлизащата във вашия знак Венера иска своето, настоява за почивка, за приятни моменти и изживявания с още по-приятни на душата ви хора.

Лъв 22 юли – 22 август

На 1-и колкото дадеш, толкова ще получиш. Участвайте и в благотворителни проекти и по всякакъв възможен начин помогнете на тези, с които ви среща животът и които протягат ръка към вас. 2-и ви среща с комплексари, които понякога са доста опасни, ако ги поставиш на тясно. Дистанцирайте се от ласкатели, които може да ви вкарат в неприятни ситуации вечерта. На 3-и ще изживеете стресови моменти на отхвърляне и приемане. Ще се разбере кой и доколко държи на вас. Внимавайте при пътувания, не влизайте в излишни спорове и си пазете вещите. Каквото загубите, трудно ще си върнете. Не поемайте излишни рискове и на 4-и. Увеличете самоконтрола, намалете исканията и претенциите, особено ако усещате напрежение у дома и в средата си. 5-и внася необходимия баланс в отношения и сметки. Може да сключите изгодни и перспективни договори и да получите желани доставки и поръчки. На 6-и ще има за какво да почерпите. Идват вести, позволяващи да тръгнете в нова посока и да започнете реализацията на отдавна подготвените проекти и начинания. 7-и е ден на кривите огледала. Едно се казва, друго се мисли, а трето се подразбира.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се чудесен уикенд, в който може да срещнете истински спонсори и да получите желаната подкрепа. Пет планети ви облъчват хармонизиращо от другите два земни знака. На 3-и бъдете сред свои. Кандидатствайте за нови места и позиции в работата и в учебната си програма. Ако не влезете в нужната среда, ще съжалявате и няма да се чувствате уютно в бъдеще. На 4-и се затаете, предстоят битки по върховете. Ако се скарате с някого, дълго може да не си проговорите. Навлизате в противопоставящ и рисков период. Не поставяйте на изпитание хората и връзките, които са ви защитавали в миналото. 5-и изисква да дадеш, за да получиш. Внимавайте с мечтите и илюзиите. Някой може да се умилква около вас с цел да му свършите работа, за която няма ценз или не е оторизиран. На 6-и срещате открита опозиция. Може да загубите чувството си за мярка, да превишите права и да застрашите свои и чужди интереси. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не е нужно на никому нищо да доказвате и показвате. Обърнете повече внимание на любовния си живот. 7-и е ден на преобразяването. Нищо не е такова, каквото изглежда. Следобед ще намерите правилното решение и верния път.

Везни 23 септември - 22 октомври

Очертават се проблеми през уикенда за решилите да поемат чужди отговорности. Не замествайте колега, не работете извънредно. 3-и ще ви донесе повече възможности за работа, пренастройка и преминаване на нова бизнес позиция. В този ден е важно да се потърсят нови или стари съюзници, посредници и партньори и да се създаде обединена защита на общите интереси. На 4-и взимате, каквото ви е нужно, без да питате. Този ден може да донесе краткотрайно удоволствие, удовлетворение и блаженство, след което ще последват дълги дни на разочарования и проблеми особено в любовта и в интимните връзки. Бъдете внимателни, не изневерявайте и не правете болезнен за околните избор. 5-и е ден на преговори. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Направете компромисите, които се очакват от вас, и не отивайте в крайности. 6-и идва с награди и нови договори. Случващото се в момента ви кара да се разкрепостите, да забравите някои ограничения и обещания и да направите крачка извън пътя си и установените маршрути. На 7-и маските падат, лъсва реалността. В този ден всеки получава по заслуги това, за което се е постарал или е пренебрегнал в миналото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои чудесен уикенд с изяви в приятелски и обществен план, с възможности да блеснете в средата си и да постигнете максималното. На 3-и конкуренцията ви се обединява. Луна, Уран и Слънце образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Денят се очертава тежък и конфликтен, с неприятни моменти в отношенията, които излизат от рамките на добрия тон. На 4-и ще водите тежки битки на различни нива. Ще срещате добре подготвени опоненти, а приятелите ще ви забиват нож в гърба с отказ да ви съдействат и застанат на ваша страна. На 5-и с всеки може да се разберете. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезте в положението на хората, с които се налага да комуникирате и работите. 6-и е един от най-успешните ви и пробивни дни. Може да получите изгодно предложение, да сключите перспективни договори и да ви възложат поръчки, от които в бъдеще ще се печели повече от очакваното. 7-и изисква преоценка и преосмисляне на връзките. Ще се събудите с усещания, които ще се окажат верни. В този ден маските падат, случват се събития, които ще ви покажат някого в истинския му облик и в светлина, в която не сте го виждали преди.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстои период на разчистване терена на връзките. През уикенда проведете разговори с бъдещи и настоящи спонсори и партньори. Дори и да сте на почивка, ще се занимавате с работа и бизнес. Ползите ще са големи. 3-4-и отварят нова страница в общуването и ви помагат да се внедрите на престижно място. В понеделник е важно да се обградиш с единомишленици, да влезеш в подходящата среда, да намериш точните хора и да сформираш групата си по интереси. Добре е да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. На 5-и родените в първата декада ще трябва да направят болезнени стъпки и отстъпки, за да има мир и любов в работата им и у дома. Не взимайте страна в спорове и интриги. На 6-и може да претворите идеите си в дела и да получите изгодни предложения. Не се давайте без бой, не сключвайте неравностойни договори и не продавайте евтино труда си. На 7-и ще се отървете от хора и фактори, които са ви спъвали и поставяли натясно. Ще разберете кой ви е мътил водата и ще излезете от вредна за вас среда. Не се колебайте да вземете трудните, но нужни и важни за момента и за отношенията ви решения.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 1-2-и Луната е във вашия знак в конфликт с Марс. Не се занимавайте с рискови дейности и не правете нищо на всяка цена. Не се месете в работата на другите. На 3-и привличате нови партньори, влизате в нова среда или екип. Чудесен ден за включване в колективни инициативи, за подписване на колективни трудови договори и за подновяване на регистрации към битови и фитнес услуги. На 4-и битката за постове и позиции е жестока. Съветът е да отложите важните си инициативи и делови срещи за следващите два дни, когато нещата ще се успокоят и всичко ще си дойде на мястото. Смирете се. 5-и носи хармония. Планетата на бизнеса Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще стимулира деловата ви инициатива и ще даде ход на сделки, протакани във времето. Може да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. На 6-и правите важна крачка напред, получавате добри новини или нещо затлачено във времето се отпушва и тръгва по своя път. На 7-и с напредването на деня нещо неприятно се задава на хоризонта. Плановете ви се променят, възникват пречки при пътуване и един ангажимент може да се отложи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Навлизате в период на предизвикателства. Една неочаквана работа може да отложи планираната почивка, но и да донесе ползи и пари. 1-и е ден за благотворителност, а 2-и за активни действия. На 3-и получавате придобивки и изгодни поръчки. Родените около 1 февруари са на прага на тежък и болезнен избор. Налага се да смените средата, да се откажете от една работа за сметка на друга. На 4-и не сключвайте нови договори, ще ви използват. Пълнолунието във Водолей ще напълни потребителската ви кошница. Противопоказно е да се карате с когото и да било. С дипломатичност и такт ще пиете мляко от две крави и ще постигнете непостижимото за другите. 5-и е хармоничен ден, в който може да постигнете желаното примирие и да сключите изгодни договори. Ще се разберете за цени на стоки и услуги. На 6-и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят нови задачи и отговорности, които ще променят плановете ви за почивка. Ще се наложат рокади. Може и да ви повишат, но с цената на повече работа и усилия от ваша страна. 7-и е ден на изтрезняване след пиянството на душата и опиянението ви от постигнатите успехи и реализираните ползи.

Риби 20 февруари – 20 март

1-и е денят на сърцето, смирете амбициите и помогнете някому. Получавате обгрижване и разбиране от страна на близки и любими, а вечерта сте заобиколени от хора, с които имате еднакви интереси и виждания. В неделя се заемете със себе си, проведете оздравителни процедури. Ако се появи стар проблем, бързо ще го разрешите с нов подход в ситуацията. Този ден е магичен. Имате шанс да се освободите от тежестите на миналото и да тръгнете в нова посока. На 3-и действайте в екип и в името на колектива. Запишете се за нов информационен курс, влезте в нов екип, започнете нови дейности и тренировки. На 4-и натискът върху вас нараства, претенциите се засилват. Както и да постъпите, ще засегнете нечии интереси и ще влезете в непозволени територии на влияние. Не водете имотни дела и юридически битки за права и управление на имоти и наследства. Действа максимата „зъб за зъб и око за око”. 5-6-и носят хармонизация и успешен старт на нови инициативи. Луната дефилира в Риби до 7-и на обед, когато ще получавате по заслуги. Напрежението нараства и през уикенда ще прескачат искри. Подгответе се с резервни варианти за всяка планирана инициатива.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.