Седмичен хороскоп за 5-11 декември

Седмичен хороскоп за 5-11 декември

Вижте какво ви вещаят звездите за следващата седмица!

Овен 21 март – 20 април

5-и е чудесен ден за пътувания, за делови и семейни срещи. В неделя си научете уроците. 7-и е агресивен и рисков здравословно. Неблагоприятно за стомашни интервенции и секцио. 8-и променя качествено ситуацията, включете резервите. На 9-и постигате важна цел, но на висока цена. 10-и е неблагоприятен за преговори. Отложеното за 11-и ще ви постави в изгодна и печеливша позиция. На 5-и Меркурий, Слънце и Луна от другите два огнени знака сключват брилянтни аспекти с Марс от вашия знак. Действайте. 6-и е ден за основно проучване на пазара, на нуждите на дома и желанията на близките преди голямото коледно пазаруване. 7-и е ден на коренната реформа, която може да дойде и с прояви на агресия и насилие, там където консерватизмът отказва да си отиде. Опитайте да разберете другата гледна точка. От 8-и навлизаме в период на разрушение на старото и създаване на условия за навлизане на нещо ново в живота, работата и личните ни връзки. Може да се приготвят лекарства за тежка болест и да се реши стар проблем. Взимате важно и неотложно решение. На 9-и за предпочитане е сам да си вършиш работата, да не влизаш в нови връзки и договорни отношения и да си вървиш по пътя, без да поглеждаш встрани. Не планирайте за утре събрания и съвместни инициативи. Нещо ще се обърка. На 10-и родените в третата декада са в трудна, рискова и проблемна позиция. Ще се окажете длъжници някому или може да ви включат в губещи инициативи. На 11-и неочаквано намирате изход от проблемите и излизате от създадените до момента неблагоприятни ситуации. Вечерта и любовта ще ви отвори вратите си.


Телец 21 април – 20 май

Очертава се рисков уикенд, не планирайте пътувания, нещо със сигурност ще се обърка. Вероятни са здравословни проблеми. 7-и е ден за прошка. Смирете негодуванието си към някого, на всички ни е трудно. Приключете обещаната работа. 8-и е ден за реформи и нововъведения, а на 9-и стигате финала на определени дейности и връзки.

10-и идва с конфликти, но на 11-и всичко се урежда. На 5-и родените около 1-10-и май са в рискова и неблагоприятна позиция. Не планирайте пътувания, може да попаднете в екстремна ситуация и да преживеете нещо неприятно. На 6-и Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Очертават се изневери, опити да се навлезе в чужда територия, да се научат и разпространят клюки. На 7-и не сте склонни на компромиси, удряте през пръстите тези, които посягат към вашето или не се съобразяват с личната ви позиция. Може да се наложи да играете ролята на арбитър между двама и от двете страни ще получите облаги. 8-и слага край с изчаквателната политика. Време е да направите своя отдавна замислен ход, да влезете в нова среда, да прекратите стари връзки и да сложите ново начало в живота и в пряката си дейност. На 9-и е важно да си вървите по пътя, да не се разсейвате с погледи в страни и да не си променяте плановете. Свършете заплануваното, без да правите корекции, които биха ви излезли скъпо. 10-и е ден на разправии за дреболии. Преговорите не водят доникъде. Не участвайте в митинги. На 11-и родените в първата декада ще срещат прикрита и открита съпротива. Ден на реката, а тя винаги ще намери и прокара пътя си и към морето.


Близнаци 21 май – 21 юни

5-и е чудесен ден за пътувания, приятелски срещи и инвестиции. Купувате нещо на сметка и продавате непродаваемото. 6-и е ден за учене и проучване. 7-8-и са рискови и неблагоприятни. Спазвайте закони и предписания. Провалят се срещи и договори. На 9-и приключвате важни делови проекти и чакате финансиране. На 10-и печелите от консултантска дейност, а на 11-и всичко тръгва по правилата. На 5-и може да получите неочаквана дотация и да привлечете спонсори. Водете принципна политика. Не се отказвайте от намерения и обещания. На 6-и е добре да направите някои проучвания в тила на конкуренцията, за да си изясните личните си нужди и проблемите, с които ще се сблъскате. Лесно се усвояват всякакви уроци, а и шаранът за празника изисква веща рецепта. 7-и е денят е зареден с агресия. По незначителни поводи избухват конфликти. Четири планети образуват кръст с рожденото ви Слънце. Може да попаднете в капани и да бъдете обект на прикрита и открита атака. 8-и е ден на коренната реформа, от която доста ще ви заболи. Някой ще се почувства изоставен, а друг ще попадне в изолация. Може да се наложат генерални промени в начина ви на работа и живот. На 9-и е важно за нищо и за никъде да не бързаш. Прекъснете контакти, които ви поставят условия и ултиматуми. Не започвайте нищо ново, а до вечерта довършете обещаната работа и задача. На 10-и от всички страни ще ви притискат и провокират. Кой както може ще ви захапе, ще ви провокира и постави в неудобно положение. Нищо да не се споделя. 11-и е ден за водни процедури и лечения. По някакъв начин близо до вода лекувате и душата си или получавате нужното вдъхновение. Постойте във ваната, отмийте негативните мисли.


Рак 22 юни – 21 юли

На 5-и планирайте важни срещи и участия в съвместни дейности. На прага сте на изгодна сделка. 6-и ви носи важни информации, които ще помогнат да избегнете капаните на 7-и. На 8-и завладявате нова база и терен, идват дължими плащания. На 9-10-и влизате в конфликти и вероятно няма да се чувствате добре. Отложеното за 11-и ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. 5-и е благоприятен ден за светски инициативи и приятелски срещи. Всяка направена крачка ще носи късмет и придобивки. Обединявате цели и задачи и привличате спонсори. На 6-и ще спечелят тези, които са си научили урока и могат да го предадат и на някой друг. Учителят си намира ученици и взаимно се подкрепяме в кризата. Ден на поверителната информация. На 7-и може да се очакват агресивни събития, които ще провокират конфликти и ще вдигнат градуса на напрежението. Трудно се задоволяват желания и апетити, лесно се стига до разправии на работното място и у дома. На 8-и не пропускайте делови и приятелски срещи в днешния ден. В момента се залагат основите на бъдеща съвместна творческа дейност. Опитайте да намерите мястото си, да влезете в подходящата среда и екип. На 9-и Луната навлиза в нехармоничните ви Везни и до вечерта сключва неблагоприятен аспект с Марс от Овен и със Слънцето на родените във втората декада. Ден на фатално привличане. 10-и не е ден за преговори. Всеки мисли и действа различно, влиза в спорове и не слуша доводите на околните. Събранията и деловите срещи няма да постигнат планираните резултати. На 11-и денят са свързва с вашата родна стихия водата. Доверете се на интуицията. Променете плановете си в движение, ако срещнете преграда или не получите нужното съдействие.


Лъв 22 юли – 22 август

На 5-6-и Луната от вашия знак сключва перфектни аспекти с Марс, Слънце и Меркурий от другите два огнени знака. Ще доминирате в средата си, ще бъдете активни и разпоредителни. На 7-и ограничите контактите, денят е зареден с агресия. На 8-и направете крачка в нова посока, а на 9-и приключете нещо важно. 10-и носи объркващи сигнали. На 11-и ще срещате опозиция. 5-и е ден на битки. Спазвайте закона и разпоредбите и ще се справите успешно със задачите. Отложете пътувания, ако не сте подготвени. Решете въпросите дистанционно. Внимавайте кое къде оставяте. На 6-и денят носи победа на добре информираните и на тези, които знаят каква информация да допускат и спускат към другите. Бъдете избирателни, особено в коментарите. 7-и е ден на хищниците, а вие там сте шефът. Правилата се определят от позиция на силата и властта. Действайте директно и разпоредително, ако искате да си запазите позициите. Не е ден за преговори. На 8-и денят слага край на определени връзки, изисква промяна в статуквото и дава възможност да стъпите на нова база в отношенията. Сключените договори ще са постамент на бъдещи съвместни действия и успехи. На 9-и печели политиката на ненамеса. Движете си задачите и не поглеждайте встрани. Не допускайте да ви разсейват неорганизирани и неподредени хора. Каквото уредите днес ще ви осигури престижни позиции и доходи в бъдеще. На 10-и всеки е зает със себе си и не вижда по-далече от носа си. Очертават се конфликти, скандали и разправии за дреболии. Тенденцията е да качите кръвното по незначителни поводи. На 11-и нещо може да се обърка и да ви изкара от равновесие, но до края на деня ще намерите правилната посока и ще си постигнете целта. Родените в първата декада да не влизат в екипни преговори, а да се опитат поединично да поговорят и да си прокарат идеите.


Дева 23 август – 22 септември

На 5-и пътувайте и гостувайте, направете изгодни инвестиции. 6-и е ден за проучвания. На 7-8-и Луната е в Дева. Започват реорганизации, които ще ви дадат възможност да изпъкнете и да бъдете оценени в средата си. Не се разпилявайте с нищо странично на 9-и. На 10-и работете самостоятелно и стойте далече от чуждите амбиции и битки. 11-и ви дава предимства и нови пълномощия за работа. На 5-и може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Може да се направи изгодна сделка, да се привлекат инвестиции и подкрепа, да се продаде и купи нещо с печалба. На 6-и денят носи успех на ученолюбивите и на тези, които познават работата си в детайли. Може да ви потърсят за уроци, а и сами ще научите нещо важно, което ще ви влезе в работа още утре. На 7-и се концентрирайте над личните си дела, търсете и давайте консултации. Всеки, който е силен в дадена област може да получи шанс да спечели, да привлече клиентела и да подреди живота и бъдещето на семейството си. 8-и е един от най-успешните ви дни, в който може да постигнете поне една цел, а друга до придвижите до финала още утре. Стъпете на нова база и погледнете работата си от друг ъгъл. На 9-и не се препоръчва старт на нови дейности и инициативи. Действайте на свой терен и с лични средства. Не задлъжнявайте и на никого нищо не обещавайте. 10-и е един от критичните дни в месеца. Хората лесно влизат в разправии, суетят се и действат дезорганизирано. От това ще се възползват странични хора и фактори, които винаги успяват да „издоят” общественото недоволство. 11-и отприщва личната ни инициатива, позволява на всеки да намери своя път или да се включи в пътя на тези, чиито действия и работа одобрява. Ден на реката от възможности, която събира притоци от различни посоки.


Везни 23 септември – 22 октомври

На 5-и вземете важно решение и до вечерта тръгнете в тази посока. 6-и е ден за проучване на новите тенденции и възможности. 7-и е зареден с агресия, стойте далече от масови мероприятия. 8-и е ден на революционни промени. На 9-и не променяйте плановете си и не започвайте нищо важно. На 10-и не се въвличайте в конфликти, не е ден за събрания. 11-и отпушва ситуацията. На 5-и денят е благоприятен за пътуване, за нов подход в отношенията, за рестартиране на бизнес инициативите и деловите контакти. Стискаме си ръцете с изгодни поръчки и доставки. 6-и е ден на тайното знание. Печелят добре информираните и тези, които са в час с предстоящите промени, които интуитивно предусещат кое накъде ще тръгне, как ще се случи и получи. 7-и е ден на коренната реформа. Всичко може да се промени за минути и да се влезе в съвсем различен коловоз. Агресията е повсеместна. Ден на крокодила. Властват хищническите инстинкти и тези свързани с оцеляването. 8-и е ден на лично откровение. Не се опитвайте да задържите старото. Нагодете се към промените, които стават и предстоят. Стъпваме на нова база. На 9-и и 10-и Луната е във Везни. Напрежението нараства, но за вас в този ден е важно да се движите като „кон с капаци” да си вървите по предварително начертания път и маршрут и да не се отклонявате по какъвто и да било повод. 10-и е един от най-неблагоприятните ви и объркващи дни. Където се съберат повече хора ще настане голяма говорилня. Днес всеки защитава лични интереси и каузи и не е склонен да се съгласи с общото мнение. 11-и е ден на реката от възможности. Всеки може да направи своя избор и да промени в положителна посока начина си на работа и живот. И като реката днес може да преодолеете всяко препятствие по пътя си.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

5-и е рисков за родените до 1 ноември. Очертават се проблеми с документи и при пътувания. 6-и ви сварва неподготвени за важно събитие и проблем. На 7-и, ако не захапеш ще те захапят. Гонете си интереса. 8-и предлага варианти за коренна промяна в работата и в начина ви на живот. На 9-и нищо ново да не се започва. 10-и дава объркващи сигнали. 11-и носи победи но и рани ще ближете. На 5-и Луна и Уран сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Концентрирайте се над най-важната цел. Всяко разпиляване в различни посоки ще отнема от енергията ви и така нищо няма да постигнете. На 6-и денят е критичен за личните ви отношения. Луната е в пречупващ аспект с Венера от вашия знак. Внимавайте в любовта и връзките. Може да получите подвеждаща информация и да попаднете на компроматна атака. 7-и е ден на тотална агресия. Кой както може ще захапе другия. На всички нива ще се действа от позиция на силата. В такъв момент престават да действат някои общочовешки принципи. 8-и се свързва с браздата, която ще отдели миналото от бъдещето, ще сложи край на една илюзия, ще изисква бързи мерки в една нова посока, за да излезем на светло в личната ни и обществена криза. На 9-и не бива да се отмяташ от дадената дума или да се отказваш от инициативите, които си предприел вчера. Не бързайте с промените, подредете мислите и не позволявайте на странични хора и обстоятелства да ви разсейват и отклоняват. 10-и е ден на хаотични движения, не несъобразени с обстановката действия и изказвания, които може да провокират агресия и междуособици. Внимавайте в приказките и не се включвайте в обсъждания на каквито и да било дела. На 11-и денят ще донесе неочаквани промени. Някой стига ръба на възможностите си и вече взима решението, което дълго е отлагал.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

5-и ви дава шансове и предимства, възможност за изгодна инвестиция. На 6-и получавате важна информация, бъдете активни в търсенето на данни. 7-и е рисков, не участвайте в групови инициативи. На 8-и предстои обрат в отношенията ви. Някой си тръгва, но друг се връща. 9-и дава шанс да приключите успешно деловите задачи. 10-и е ден на размирици и конфликти. 11-и отпушва ситуацията. На 5-и действайте активно в посока на личните си амбиции и интереси. Може да направите изгодна сделка, да подновите връзки и да получите нещо обещано. Този ден помага да се излезе от кризата. На 6-и всяка получена информация е ценна и може да отвори заключени врати. Проучете в детайли работата, която ви предстои или имате намерение да започнете. 7-и е ден на конфликти и скандали, особено там, където ще се съберат много хора. От нещо дребно може да започнат семейни войни. И навън се движете внимателно и не провокирайте никого. На 8-и родените в третата декада днес са готови на решителна крачка в нова посока. Нещо дребно ще ви помогне да започнете с реформите и да излезете от зациклянето. Внимавайте на кого се доверявате. На 9-и приключвате с обещаните задачи и чакате възнаграждението си. Един от дните, в които стигаме до заветната цел, която ще ни постави на завет в тези кризисни времена. Не се обвързвайте с нови договори и партньорства. На 10-и денят е неблагоприятен за събиране на много хора независимо по какъв повод. Нещо агресивно и запалително витае във въздуха. В отношенията прескачат искри, лесно ще се стигне до конфликти и скандали. На 11-и късаме дигите, освобождаваме се от задържащите фактори в професионалния си и личен живот и тръгваме смело напред. Символ на деня е водата, а тя винаги намира изход.


Козирог 22 декември – 20 януари

5-и е благоприятен за съвместна дейност и делови контакти. На 6-и стягаме софри и чакаме най-близките. Всяка получена информация е ценна. 7-и дава възможност да спечелите от консултации и съвети. Не се събирайте с много хора. 8-и предлага нов вариант за бъдещата работа и съвместна дейност. 9-и ви води към целта, но на 10-и се разпилявате в спорове. 11-и отваря нови шансове. 5-и е ден за пътувания, преговори и огледи на места и терени. Може да се направи изгодна сделка и инвестиция. Дава се клетва за вярност, подновяват се партньорства и връзки. На 6-и се събираме се на трапезата пред тавата с шарана. Денят подновява срещи и връзки и дава възможност да се получи нужната информация от първоизточника. На 7-и денят е зареден с агресия, защото всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Не участвайте в манифестации на сила. Заемете се с личната си работа и отговорност и не включвайте нови хора в средата си. На 8-и ще разруши старите рамки, които вече са ви отеснели и ще ви позволи да направите своя ход в нова посока. Чудесен ден за реформи и реорганизации на работата и бизнеса ви, на семейните и обществени дела. На 9-и поне една цел ще бъде постигната. Край на едно мъчително пътуване към истината, към нещо желано и мечтано. Може да се спечели дело и да се финализират преговори. На 10-и общественото мнение ври и кипи. Където се съберат много хора ще се създадат условия за размирици. Нищо няма да се реши на проведените консултации, защото никой никого няма да слуша, а ще настоява само на своето. На 11-и си отдъхвате, намирате изход и резервен вариант, който ще позволи да постигнете каквото сте набелязали. Обединете ресурси и интереси с хора от вашата среда и бизнес.


Водолей 21 януари – 19 февруари

На 5-и проблемите ще са повече за родените около 1 февруари. 6-и е ден за проучване. Пазете се от чужди влияния. На 7-и се блъскаме с лакти и си пречим взаимно, агресията е повсеместна. 8-и поставя на нова база отношенията и дава нов поглед в ситуацията. На 9-и ще се похвалите с победа и придобивка. 10-и е ден за самостоятелна работа, екипната ще зацикли. 11-и е рисков. На 5-и денят не е благоприятен за пътувания, за ремонти и поправки. Не правете нищо, в което не сте специалисти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Родените в първата декада стъпват накриво и в партньорските отношения. На 6-и е ден на противопоставяне и недоразумения за родените в третата декада. Търсете информации от първоизточника. Ден на тайното знание. Не оставайте друг да се занимава с делата ви. На 7-и денят е свързан с насилието, с нуждата от коренна реформа, с агресията и протестите. Бъдете внимателни, не се включвайте в съвместни прояви, особено ако не се знае какви сили направляват действията на групата. На 8-и денят отприщва личната ви инициатива. Направете промените и ремонтите, за които мислите отдавна. Поставете условията си пред работодатели и подчинени. На 9-и ще се похвалите с победа, придобивка и постижение, което ще стабилизира бизнеса и семейните дела. Концентрирайте се върху най-важните задачи и не се отклонявайте от пътя. 10-и е един от дните, в които се разпиляваме в спорове, крещим си и си поставяме неизпълними условия. Не се препоръчва екипна работа. Нищо няма да се реши на събранията, които провеждате или възнамерявате да участвате. На 11-и Луна и Уран ви гледат в пречупващи аспекти. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Внимавайте с техника и транспорт, ограничете пътувания и не се впускайте в съмнителни начинания.


Риби 20 февруари – 20 март

На 5-и е време за пътуване и пазаруване, за делови и приятелски срещи, за нови сделки и договори. 6-и е ден за учене и проучване. На 7-8-и животът и връзките ви може неочаквано да се объркат. Внимавайте с храната. Различни хора и фактори ще повлияват негативно на избора ви. На 9-и постигате важна цел, но на 10-и отново се разпилявате в конфликти. 11-и носи късмет, пари и лични успехи. На 5-и може да направите важна крачка напред, да подновите срещи и договори, да стабилизирате бизнеса си и да организирате бъдещи съвместни начинания. На 6-и печелят хората, които се постараят да стигнат до корена на проблемите си, да проучат кое как се прави и как може да се подобри. Ден на алтруиста, който ще отдели време и за обучението на другите, ще намери време за нуждите на децата и партньора. 7-и е ден на остри сблъсъци на интереси. Всеки иска повече отколкото може да получи. Стойте далече от всякакви междуособици и демонстрации на сила. Днес и утре Луна, Слънце и Меркурий ви облъчват в негативни аспекти. На 8-и навлизаме в период, в който ще започнат бързи промени. Старите отношения се рушат, старите отговорности и закони не действат и не разпределят правилно пари и придобивки. На 9-и е денят ще ви даде възможност да постигнете нещо важно, да привлечете спонсори и да се наложите при преговори. Не се разпилявайте с много задачи. Постарайте се до края на деня да приключите с ангажимента, който поемете сутринта. На 10-и денят сваля маските, показва лицето на грубият материализъм. Всеки си гони интереса, използва всякакви вратички и приятелски връзки, за да уреди себе си и близките в тези трудни времена. 11-и е ден на побив в желаната посока. Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион и бърза на среща с Венера. Планирайте любовни срещи за тази вечер и утре. Постарайте се да сложите в ред зациклените си отношения и да излезете от застоя.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.