Седмичен хороскоп от 4 до 12 декември

Седмичен хороскоп от 4 до 12 декември

Ето какво вещаят звездите за новата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Слънчевото затъмнение на 4-и ще се наблюдава предимно от южния полюс, южна Африка и част от Австралия. Опитайте да простите нечии грешки и да се сдобрите с тези, без които животът ви не е пълноценен.

Планираното за 5-и носи късмет. Доверете се на сетивата, днес е денят на устата и тялото ни дава знаци кое е добро или вредно за него. Някой ще направи и нов професионален избор.

6-и. Днес всичко при вас ще става по трудния начин, ще изисква повече усилия и ще води към неравностойни отношения. Ограничете страничните контакти, не си позволявайте да изпаднете в зависимости.

7-и. От обед до утре на обед не се препоръчват съвместни действия и работа в екип. Очертават се предателства, а действията ви ще са като в онази басня за орела, рака и щуката. 8-и. Ден на комплексарите, на хората, които няма да съберат сили да се изправят срещу враговете си, а това ще ги постави в още по затруднено положение. От обед навлизате в стабилизиращ период. 9-и. Ден за преговори, за сключване на нови договори за срещи с нови бизнес партньори и уреждане на печеливши сделки. 10-и. До обед действайте активно в посока на контактите с чужбина. Чакайте важни вести и предложения. Може да изпратите съобщения до роднините или да получите такива.

Телец 21 април – 20 май

4-и. Не предприемайте нищо важно през уикенда. Върнете си дълговете, обадете са на тези, към които чувствате някакъв ангажимент и грижа. Не оставяйте нищо неуточнено.

5-и. Ден на преговори, на проучване и планиране и на решение да се стартира нова фирмена дейност. Обединете семейните ресурси и интереси. Не губете време в празни приказки.

6-и. Празничен ден, който стимулира любовните и емоционални връзки по естеството на работата и професионолните интириси. Събуждат се стари чувства и симпатии. 7-и. Важното свършете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не е добре да се работи в екип. Стойте далече от хорските погледи.

8-и. Родените около 1 май днес ще бъдат притискани и подтискани, ще изпитват ограничения, с които трудно ще се преборят. Не планирайте рискови пътувания или участие в екстремни спортове. 9-и. Родените в третата декада да не нарушават закони и предписания независимо в какви изкушаващи положения ще влязат. Ще ви е нужна подкрепа от различни страни и утре ще я имате.

10-и. Ден на вдъхновени творчески идеи и на възможности, които ще отворят заключени в миналото врати. Добре е и за преговори с партньори от чужбина.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и. Днес Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Не правете крачки в нова и непроучена посока, не влизайте в спорове и противоречие с авторитетите в живота ви. 5-и. Доверявайте се повече на усещанията вместо на разумната преценка. Има факти, които не знаете и които не само враговете, но и приятелите скриват от вас.

6-и. Ден на прозрение за правилната посока, мисия и цел. Активизирайте се, гонете си интереса, съчетайте приятното с полезното и работата ви може да потръгне както и личните връзки. 7-и. Ден на обрати в отношенията. Започнете с делови и приятелски срещи и постепенно от обед ограничете колективните инициативи. Не включвайте трета страна в отношенията. 8-и. Съвместните дела отложете за следобед, когато навлизате в силен и доминиращ период. Днес и утре постигате максималното в преговорите и може да подпишете изгодни договори. 9-и. Днес може да преодолеете всяка преграда и да получите изгодни предложения. Родените в третата декада ще получат благодатен стимул от съвпада на Луна и Юпитер във Водолей. 10-и. Ден на конфликти и противопоставяне. Може да бъдете обект на провокции и манипулативно поведение. Пазете свои и чужди тайни и не изневерявайте.

Рак 22 юни – 21 юли

4-и. Днес нищо важно не бива да се започва. Добре е за планиране, проучване и осмисляне на фактите.

5-и. До обед късметът е с вас, интуицията ви подава ръка и ви спасява от тежките проблеми и трудности по пътя. Ако се налага да правите избор, то оставете да ви води вътрешното усещане за нещата. 6-и. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Работата и семейните дела са противопоставени, а някой върви и към изневери.Може да изпаднете в трудна и конфузна ситуация. Не правете това, което не искате да ви се случи. 7-и. До обед действате разсеяно и може да направите куп грешки в работата избора и предпочитанията си. За следобед не планирайте съвместни участия, инициативи и работа в екип. 8-и. Денят започва със съмнения и ниско самочувствие, с неувереност във възможностите и нуждите и опасност от намеси в личния ви избор. 9-и. Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Този ден ви носи глътка въздух в задушаващата атмосфера на кризата. Кандидатствайте за субсидии, търсете си правата.

10-и. Днес е добре да вдигнете летвата по-високо, да помислите за работа свързана с инвестиции от чужбина или уреждане на съвместни дейности с близките, които са далече. Нищо не е случайно, ще проработят и идеи смятани за невъзможни.

Лъв 22 юли – 20 август

4-и. Може да получите изненадващи предложения. Някой ви връща жест на внимание.Предстои болезенен избор.

5-и. Ден за проучване в тила на конкуренцията. Доверете се на усещанията си. Ще ви носи късмет това, което неустоимо ви привлече. 6-и. Край с изчаквателната политика. Днес късметът е в ръцете на дейните и енергични хора, които няма да се оставят на случайноста и ще си гонят интереса до дупка.

7-и. Важното свършете по най-бързия начин. Очертават се конфликти между родители и деца. Трудно ще се справите с авторитетите и може да отблъснете нужните ви хора.

8-и. Днес и за родените във втората декада ще има неприятни изненади. До обед сте обект на фатално влияние и привличане. Не сключвайте нови договори и отложете важните срещи за утре следобед. 9-и. Родените в третата декада ще влезат в конфликт с досегашните си партньори, ако избързат преди работата да е станала. Отложеното за следобед ще мине много по-добре. 10-и. До обед довършете дела и ангажименти изостанали от предните дни. От обед навлизаме в провокационен период, в който не е без значение какво споделяш и предлагаш. Каквото си пожелаете тази вечер ще го имате.

Дева 23 август – 22 септември

4-и. Този ден ви изправя пред стена от проблеми и рискови сучайности. В хороскопа ви се формира кармичен кръст на планетни сили. Смирете амбицията и бъдете внимателни.

5-и. Оглеждайте се, днес се движите разсеяно поради проблеми и грижи. Умът ви е зает с делови въпроси и сметки и някак оставате на заден план интуитивните възприятия.

6-и. Активизирайте се, дайте всичко от себе си в работата и в личните отношения. Съчетайте полезното с приятното и не изпускайте нито една възможност.

7-и. Активизирайте се, огледайте се, преценете обстановката и направете избора, който предстои. Всичко може да се развие благоприятно в бъдеще. Материалното ви положение ще се стабилизира. 8-и. До обед си вършете работата сами и не позволявайте намеси. Подтисканата робска психика доминира и ни кара да се преклоним пред авторитетите, дори и да не го заслужават. Не се ограничавайте и в храната.

9-и. Добре е да водите преговори, да подписвате нови договори и да си търсите правата по всички възможни начини. Поне в една посока правото ще възтържествува. 10-и. Проведете бързо важните делови разговори. Следобед лесно влизате в спорове и разногласия. Пазете свои и чужди тайни, а ако счупите нещо е лош знак.


Везни 23 септември – 22 октомври


4-и. Денят е слабоенергиен и неблагоприятен за старт на нови начинания и проекти. В момента върви процес на пречистване и прочистване от шлаката. 5-и. До обед се доверете на усещанията и предчувствията и не правете това, към което чувствате някакво недоворие или притеснение. Не си и помисляйте за отсъствия от дома и изневери, особено на работното място. 6-и. Родените във втората декада да не се активизират прекалено, защото веднага на плещите им ще се стоварят непредвидени отговорности. Вечерта лесно се отива към изневери.7-и. Тази сутрин някой може да се събуди в чуждо легло и вече да съжалява за случилото се. До утре на обед сте под властта на случайни връзки и контакти. 8-и. Днес и утре може да сключите перспективни договори, на които ще се опирате дълго време. Преговаряйте и не се отказвайте от предложенията, които получавате. 9-и. Един силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Нужната ви подкрепа и протекция може да дойде и от чужбина.

10-и. Недовършеното от вчера да се приключи до обед. Внимавайте със стимулантите. Дозирайте всичко и не отивайте в крайности. Вечерта е вдъхновена и творческа, пожелайте си нещо и ще го имате.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

4-и. Прекарайте този ден в лежерна и спокойна атмосфера, не си създавайте излишна работа и главоболия с чуждите дела и проблеми. Спазвайте диета и в общуванията, ограничете излишните контакти. 5-и. Ден на прозрение за правилната посока, за избора, който предстои и за нещата, които пряко ви действат или ви интересуват. В следващите дни трудно ще се справите с желанието за изневери и странични забежки.

6-и. Доверете се на нуждите на тялото, не е нужно точно да се спазва канона. Обадете се и на тези, за които мислите или желаете да видите, независимо как стоят нещата.7-и. На прага сте на изневери и обрати в личните връзки. Денят може да започне оптимистично, с желание за промяна и професионални победи, но постепенно сваляте гарда и се оставяте някой да ви притиска и подтиска. 8-и. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. До обед не е добре за провеждане на събрания. Наблегнете на хубавата храна.

9-и. Днес и родените в третата декада може да „объркат конците” и да изпаднат в нарушения. Планирайте важни делови срещи. Предложенията ви ще се приемат.

10-и. Активизирайте се. Днес и утре може да постигнете максималното в живота и в отношенията и да решите от раз проблемите, които ви вълнуват от доста време. И сексът ще е на ниво.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

4-и. Не планирайте участия в екстремни спортове и състезания, както и старт на нови делови и семейни инициативи. Смирете се. 5-и. Днес интуицията дава точните напътствия и съвети. Тръгнете в тази посока, която ви привлича и ви се струва печеливша. Правете това, което смятате за правилно.

6-и. Празничният ден ни събира на чашка или на трапезата. Трудно се удържа напора на страстта. Вероятни са изневери, а някой може да направи и предложение. 7-и. Ден на фатално привличане. Не участвайте в колективни инициативи и не подписвайте договори. Вероятна е и кражба на интелектуална собственост. 8-и. Планирайте преговори и съвместни проекти. Търсете съмишленици и играйте по правилата. Другият ви е проучил.9-и. Ден на активна състезателна програма по всички посоки на деловата активност. Явете се на конкурси, дайте всичко от себе си и ще получите висока оценка.10-и. Нужна ви е трезва оценка на реалностите и наличностите. Не се хвърляйте в необмислени начинания. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, за да не го получите и после да се чудите как да се отървете от него.

Козирог 22 декември – 20 януари

4-и. Денят е ниско енергиен. Не се препоръчват активни мероприятия. Добре е за проучване и планиране, но не и за старт на нови инициативи в бизнеса и деловите връзки.

5-и. Доверете се на подсъзнателния си избор и ако нещо ви привлича тръгнете в тази посока, а ако нещо ви отблъсква поне временно го отложете, докато се изяснят нещата. 6-и. Ден на леопарда, който е набелязал жертвата и вече се готви за скок. Правите крачка и към голямата любов.

7-и. Срещите ви от днес на обед до утре на обед са белязани с печата на фаталното привличане. Естеството на професионалните ви ангажименти и работата ви водят към изневери.8-и. Този ден не дава шанс на комплексарите, на тези, които действат под нечия команда или не изразяват активно своето мнение и намерение. Днес и утре вратите са отворени, който се чувства готов е добре да действа.

9-и. Обадете се на близки и колеги от чужбина. Може да получите подкрепа и финансиране и сами да я дадете на децата. 10-и. Ден на вербалната магия. Говорете по важните въпроси само, ако сте добре подготвени и знаете на кого и за какво можете да разчитате. Следобед лесно се стопяват дистанциите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

4-и. Ден за връщане на дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание, грижа и обич. Не оставайте неуточнени отношения. 5-и. Ден на интуитивни прозрения и на усещания, които не бива да се пренебрегват. Това, което ви привлече наистина ще е добро и подходящо за вас. Оглеждайте се, не пропускайте подробности и детайли в разговора.6-и. Днес може да заемете изгодна позиция в бизнеса и деловите връзки, а някой ще срещне и любовта. Намерете време за всеки и за всичко, без да изпускате добрите шансове и възможности.

7-и. Лъсват комплексите от миналото, не е изключено да повторим стари грешки. Не теглете кредити и не се обвързвайте неравностойно. 8-и. До обед преговаряйте само двустранно. Където се съберат повече хора ще се появи предател и друг ще контролира играта. Следобед навлизате в силен и успешен период и до утре вечер може да направите печеливш ход.

9-и. Днес родените в третата декада може да получат спонсорска подкрепа.Не бива да се държите агресивно, печели дипломацията.

10-и. Ден на откровение, разстоянията нямат значение. Отделете си време за размисъл на тихо и спокойно място и ще получите прозрение за правилната посока и избор.Разкриваме истинския смисъл на връзките си.

Риби 20 февруари - 20 март

4-и. Денят е рисков. Ориентирайте се към приключване и връщане на старите дългове. Родените във втората декада да внимават и с дозировката на лекарства и алкохол.

5-и. Ден на интуитивни прозрения. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Вредно е това, което ви е неприятно.6-и. Днес и работата върви и любовта се навърта наоколо. Вечерта е магична. В тези дни се стимулират любовни връзки по естеството на преките ви служебни ангажименти. 7-и. До обед действайте активно в работата и в чувствата. Ще спечелят индивидуалистите, а другите ще бъдат използвани за чужда кауза и интерес. 8-и. Утрото идва с притеснение и притискане от страна на близките и децата. Стоварва ви се чужда грижа. Работата ви потръгва, а някой ще намери и нова доходна ниша.9-и. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Водете преговори, търсете начин за внедряване в нова пазарна ниша. Приемайте всяко предложение, ще намерите начин да носите две дини под една мишница.

10-и. Ще срещате спънки на всяка крачка поради пречупващият аспект със Слънце и Меркурий. Трудно ще намерите финансиране на идеите си, но ако действате настойчиво нещата ще се подредят.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.