Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари

Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари

Вижте какво вещаят звездите за предстоящата седмица, за да вземете най-добрите решения за вас.

Овен 21 март – 20 април

От 30-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите условия на работа. До дни много неща ще се променят. Не се доверявайте на агресивната реклама. Проверявайте по всички възможни начини предложенията, които получавате. Ще се пускат слухове, ще се манипулира и действа подмолно. От 1-и Венера вече ще ви гледа в хармоничен аспект, а това ще разреши някои проблеми в любовта и връзките. Този ден позволява да вземем решенията, които дълго сме отлагали. 2-и се свързва с колесницата на победата, подписват се нови договори и пазарът се отваря. Парите, определени за едно, отиват за друго. Ден на доброволната жертва в името на тези, които обичаме. На 3-и се заемете с проучвания. Проверявайте всеки детайл и не бързайте да подписвате нови договори. 4-и носи агресия и проблеми на всяка крачка. Напрежението непрекъснато нараства, апетитите се изострят. 5-и задава нови норми и правила. Взетите решения ще променят положението ви в средата. Търсете по-добро място за развитие, обучение и работа.

Телец 21 април – 20 май

30-и сваля маските, но само тези в сърцето. Време е да се отделят приятелите от враговете. Навлизате в активен период, в който имате шанс да се наложите и да извлечете ползи от грешките и заблудите на другите. Съгласувайте действията си с партньори. На 31-и залагате любовни капани, но и сами попадате в тях. Някой може да се съгласи и да финансира личните ви проекти. От 1-и и Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект от Водолея. Бъркате приятелство с любов. Но в този ден лесно се отхвърлят съмненията и най-после се взима важно решение. 2-3-и ви дават предимство в бизнеса. Подновете договори и бизнес връзки. Ден на революционни преустройства, които ще позволят да се съживи търговията и да се създадат нови творчески сдружения. Действайте активно. На 4-и попадате в засада и губите предимство. Не може да се отлагат промените. Не оставяйте събитията да ви сварят неподготвени. На 5-и ще научите болезнени уроци. Въоръжете се с търпение и не отстъпвайте от взетите решения. Осигурете си стабилна база.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 30-31-и сте поставени в невъзможни ситуации на избор. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Тръгващият ретроградно Меркурий ни връща към старите партньори, към старите ценности и връзки, на които сме разчитали в миналото и още може да се опрем. Край с новите инициативи, помислете как да затвърдите старите позиции. Движете нещата комплексно. От 1-и и в любовта ситуацията при вас ще се стабилизира с навлизането на Венера във Водолей. Днес Венера става петата планета, която се нарежда в агитката, гледаща ви благосклонно и стимулиращо от знака на Водолея. 2-3-и ви носят плюсове и предимства. Пъзелът се пренарежда. Нещо пренебрегвано в миналото излиза на преден план и ще ви донесе стабилност. Търсете новите си съюзници сред бившите такива. 4-5-и довежда нови съюзници. Тълпата е неуправляема, преговорите вървят трудно не само с чуждите, но и със своите. Неблагоприятно за гинекологични интервенции. В края на седмицата сексуалната ни енергия се събужда и действа стимулиращо на личните и професионалните връзки.

Рак 22 юни – 21 юли

Съдбата отпуска хватката, в която беше ви хванала през 2020 г. На 30-31-и е време да направите лична инвентаризация, да сложите в ред връзките и професионалните си ангажименти. Директно си гоните интереса. При вас падат окови, връщат се каещите грешници и животът ви тръгва в благодатна посока. Излизате от губещия, самотен и рисков период. Не влизайте в партньорски отношения и не поемайте към никого ангажименти, които може да ви излязат солено. На 1-2-и сложете в ред любовния си живот. Венера вече не ви гледа в опозиция. Любящото сърце намира път към другия. Концентрирайте се в посоката, която ви е важна. Не се разсейвайте, дайте предимство на отговорните и важни дела, връзки и начинания. На 3-и печели добре подготвеният. Подновете нужните контакти, тренировки, артистични и интелектуални занимания. Проявете щедрост, влезте в ролята на учител и наставник за някого. 4-5-и носят победа. Ден на равносметка за полезното и вредното в живота ни. Ще получите откровение накъде да вървите и с кого да бъдете в бъдеще.

Лъв 22 юли – 22 август

На 30-и Меркурий тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Водолея, а Луната напуска Лъва. Временно може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. Потърсете стари спонсори и бизнес партньори, попълнете празнините в отношенията. Не се затваряйте и изолирайте, независимо от ударите, които понасяте. Отношенията са неравностойни. Единият със сигурност ще потиска и манипулира другия. 1-2-и активизират деловата активност на всички нива. Време е да се включите в състезанието за по-добра позиция в бизнеса. Лесно се отхвърлят съмненията и се заема твърда и непоколебима позиция по важните въпроси, касаещи бъдещето. Обсъдете и в тесен семеен кръг бъдещите насоки и намерения. Подновете стопирани договорни отношения до 3-и. Споделеното ще се разчуе, бъдете дипломатични, ако искате да си запазите поста. На 4-5-и очаквайте атака от различни страни и хора. От нещо дребно може да избухнат скандали, които ще развалят дългогодишни връзки. Родените в третата декада трудно ще останат в старата си позиция. Време е да преместите базата или да промените предмета си на дейност.

Дева 23 август – 22 септември

Меркурий тръгва ретроградно на 30-и. Не оставайте близките си без внимание и обгрижване. Не се поддавайте на странични внушения и влияния. Не се ангажирайте с обещания към непознати или към тези, които и друг път са ви вкарвали в грижи и разходи. До 1-и на обед Луната от Дева ще бъде в опозиция на Нептун. Ще водите тежки битки на идейния фронт, ще се налага да отстоявате мнението си притискани от близки и колеги. 1-и идва с искане за реформи. Днес лесно се отдава енергия. Дано заниманията и действията ви си струват труда. На 2-и подновете стопирани договори и инициативи. Този ден носи и лично изцеление във физически или психологически план. Успявате да преборите големите си врагове и страхове. 3-и дава предимство на информираните. Може да ви възложат нови задачи. Обвържете работата си с точен договор, не разчитайте само на дадената шефска дума. На 4-и приключете обещана работа. Денят е благоприятен за приключване на работа, която ще ви донесе не само пари, а и популярност и слава. 5-и носи откровение.

Някой ще се почувства в безтегловност, сякаш нищо не зависи от него. Ден на съзиданието и градежа, съдбата ще ви насочи в нови посоки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тръгващият ретроградно Меркурий насочва погледите назад във времето. Довършете планираната и обещана работа. Прекъснете вредни връзки и влияния. За един то е криво, за друг правилно отразява реалностите. Всеки направен компромис ще ви се отрази негативно, вредно и разболяващо. Постойте край огън и мислено изгорете в него всичко вредно в живота си. 1-и идва с обещание за промени. Не се съмнявайте, че ще преодолеете бариерите по пътя си и ще получите своето. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. На 2-и може да подновите стари договори и отношения. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Всеки си плаща цената. 3-и ви дава право на достъп до важни източници на информация. Печелившото ново за вас е добре познатото старо. Вероятно е и да се върнете към стара любовна връзка. На 4-и ограничете контактите, а на 5-и започнете с реформите. Неблагоприятно за хирургически процедури, особено в гинекологичен план. Нищо ново и важно да не се започва. Насочете силите си към проектите, с които се занимавате, и до дни ще постигнете желаното.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

30-и е ден на преобразяването. Връщате се към минали връзки и дейности. В сила е максимата „каквото повикало, такова се и обадило”. На 31-и лесно може да повлияете на нечий избор. Не очаквайте да превърнете в приятелство изпепелените страсти. 1-и идва с нови амбиции и идеи. Не се разпилявайте в много направления. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Днес лесно се отдава енергия, а и в сексуален план отивате в крайности. На 2-и постигате максималното в делови план и може да се внедрите в престижна среда. На 3-и една дочута дума и доловена информация ще ви свърши добра работа. Възобновяват се треньорски и лечебни практики, включват се всички резерви. 4-и е рисков, а 5-и ограбващ. В състояние на афект може да зарежете питомното и да гоните дивото или това, което ще ви донесе само болка. Един от дните, в които сте склонни да продадете и душата си, за да имате едно или друго. Внимавайте при пътувания и не поемайте излишни рискове.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се рисков уикенд. Не поемайте несвойствени ангажименти и не планирайте обвързване по какъвто и да било повод. За всичко обаче ще се плаща с лихвите още в следващите дни. Не приемайте и привидно изгодните оферти. Не влизайте в социалните мрежи, където с пълна сила тече нелоялна конкурентна битка. Днес една илюзия се пука като сапунен мехур. На 1-и може да покорите висок връх. Подновете стопирани дейности. Преодолявате преградите и до вечерта може да постигнете нещо, което ще ви осигури пари и предимства в бъдеще. 2-и е благоприятен за подписване на договори и партньорска дейност. Предложенията ще са взаимноизгодни и ще дадат възможност на всеки да спечели. Действайте. На 3-и печелят добре информираните. Ако подходите несериозно и се представите като лаик, със сигурност ще загубите, ще ви оплетат с недостоверна информация и ще ви поставят в неизгодно положение. 4-и носи рискове, а 5-и налага нови правила и носи нови възможности. Огромна преобразуваща сила е скрита в този ден. Взимат се дълго отлаганите решения, които отпушват живота.

Козирог 22 декември – 20 януари

За разлика от другите вие сте в изгодна позиция на 30-31-и. Планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва ретроградно, а това ще насочи действията ни към нерешените в миналото задачи. Конкурентите ви взаимно се елиминират. Правите изгодни за някого собствените си желания и намерения. Но в следващите три дни доста ще се изпотите, за да постигнете, каквото сте планирали. Ще ви атакуват от две страни. Един ще прескочи пречките, друг ще се приведе и хитро ще мине под тях, оставайки в миналото незавидното и тежко положение за него и за семейството му. На 3-4-и ще бъдете поставени между чука и наковалнята, но и доста работа ще свършите. Може да получите изгодни оферти на базата на желаното и показаното от вас. Печелят добре информираните и знаещите какво искат и как да го постигнат. Тенденцията е към обсебване, използване и манипулация. Нищо не е такова, каквото ни се казва, поднася или изглежда. 5-и ще ви донесе придобивки. Ден на съзиданието, залагат се нови основи на бъдещите отношения и връзки. Обръщаме гръб на миналото.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда не се занимавайте със сериозни дела, обърнете внимание на семейните и личните нужди. В следващите три дни постигате много и привличате клиентела. Време е да се отървете от старите представи и илюзии. Ден на болезнено изтрезняване. Пренасочвате мисли и очаквания. По възможност си останете у дома, подгответе се за утрешните задачи. Преди заспиване си поръчайте сън-прогноза. На 1-и всяка цел е лесно достижима, а на 2-и подновявате важни договори. Активността ви в този ден ще ви осигури и допълнителна работа, от която ще се печели в бъдеще. До вечерта ще уредите поне една важна задача и ще подновите стари договорни отношения. Ден за гладуване и духовно прозрение. 3-и изисква нужната компетентност, за да извлечете ползи. Не споделяйте нещата, за които сте се споразумели, ако искате да останете в играта. На 4-и не се забърквайте в отношения с околните, дори и да ви молят. Сами си създавате главоболия, поддавайки се на обсебващо влияние. 5-и идва с нови правила и закони. Не преотстъпвайте права и терени, не отдавайте под наем, особено ако не е уточнено за какъв период.

Риби 20 февруари – 20 март

На 30-31-и Луната е в знака на опозицията ви Девата. Ограничете контактите и не се обвързвайте. Давайте заето за тези, които винаги ви обсебват. Ден на преобразяването. Дайте си сметка за истинските си чувства към някого. В момент на криза разчитаме повече на проверените във времето връзки. Другите си тръгват. 1-и дава нови насоки, а 2-и ви свързва с нужните хора и отваря нови възможности. Падат бариери, промъкваме се през преградите на кризата и опитваме да съживим личния си бизнес, контактите и деловите отношения с партньори. Добре е да се преподписват договори с доказани във времето партньори. Приключете със старите ангажименти, за да има място за новите. 3-и е ден за повишаване на личната ви квалификация. Хората с неограничен достъп до важните информации ще направят голяма крачка напред. 4-и е рисков, а 5-и печеливш. Може да заемете места и позиции, които ще ви дадат предимства, независимо дали ги заслужавате или не. Вървите към нови връзки и отношения, а някой започва и дълго отлагания ремонт. Насочете всичките си усилия към подобряване условията у дома и на работното място.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.