ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ: Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари

ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ: Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари

Вижте какво ви вещаят звездите за следващата седмица!

Овен 21 март – 20 април

В събота до обед не започвайте нищо сериозно. От 21-и Меркурий тръгва директно и отпушва бизнес инициативите. Може да бъдете изкушени и вкарани в неприятни зависимости и игри на дребно. Избягвайте скандалите и разправиите. Увеличете натоварването, ще ви е от полза. От обед до утре на обед посетете близки и приятели в нужда. Навлизаме в деня на сърцето. Един мил жест на внимание ще вдигне болните от леглото и ще направи здравите щастливи. Стартирайте на 22-и новата си фирмена дейност. От обед до 23-и на обед отделете време за благотворителност. На 24-и следобед участвайте в събрания на екипа. С напредването на деня партньорите ви се активизират. Може да получите покани за съвместна работа или участие в нов и добре финансиран проект. 25-и е ден за съвместна дейност с хора и фирми от страната и чужбина. Подайте документи, рекламирайте се, търсете начин да се внедрите в средата, която ви привлича и усещате, че ще е добра за личното ви и професионално развитие.На 26-и ограничете контактите. Смирете желанията и амбицията, спазвайте диета.

Телец 21 април – 20 май

Важното в съботния ден свършете следобед. Следобед навлизате в обезпечаващ семейството и дейностите ви период. Включва се каналът на кармичната родова памет. На 21-и тръгващият в директна посока Меркурий отпушва търговската инициатива. Побързайте, поставете условията си на тези, които се опитват да ви използват. На 22-и чакайте вест, за която ще почерпите. Следобед навлизаме в деня на сърцето, подкрепяме се взаимно. Ако някой ви помоли за нещо непременно го свършете. На 23-и следобед намерете време и за личната си визия. Може да се издействат субсидии и стипендии. На 24-и кандидатствайте за нова работа. Следобед рискът ви диша във врата. Влизате в открит сблъсък с шефове и колеги и може да развалите отношения с важни за бъдещето ви хора. 25-и ви вкарва в нов екип. 26-и е агресивен, рисков и проблемен. Ще се оформят лагерите в живота ви, ще видите на кого може да разчитате и на кого вече не. От днес може да направите крачка към нова любов, без да сте се разделили със старата.

Близнаци 21 май – 21 юни

20-и е ден за пътуване и преместване. Преместете се, съберете си багажа от места и позиции, които вече не ви носят доходи и лично удовлетворение или стопират развитието ви. Спазвайте традициите, новото ще дойде утре. Довършете започнатото и от 21-и стартирайте новите си инициативи. Меркурий тръгва в директна посока. Не е все едно на каква база ще стъпите и накъде ще насочите ума, амбициите и желанията. На 22-и гонете далечни цели, но с близки приятели. Сами ще получите стимул за действие в посока на личните отношения и любовта. На 23-и до обед направете едно добро дело и чакайте награда. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват На 24-и е време за обвързване, облечете новите дрехи. Ще ви оглеждат и преценяват доколко ставате или не за една или друга работа или служебен пост. До 16ч. на 25-и водете преговори и подпишете нов договор. Вземете активно участие в преговорите, в събранията и деловите съвещания на фирмата и усилията ви ще бъдат възнаградени. 26-и е проблемен и рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. Някой намира и тайни източници на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. От 21-и Меркурий тръгва директно и задава нова програма в бизнеса. В този ден се осветява пътя напред и ясно се вижда посоката, която трябва да следваме. Зареждате се енергийно. На 22-23-и пътувайте, създайте нови контакти. Луната е в Рак. Чакайте предложения, от които може да произлезе нова работа или печеливша инвестиция. Облечете новия тоалет. Предстои Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици до утре на обед. 24-25-и са дни за участие в събрания и делови срещи. Подпишете и новите си договори. От 25-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Ще ви потръгне и в любовта, създавате полезни връзки. Действайте активно. До края на работното време късметът ще ви следва. Ще получите изгодни оферти, може да влезете в среда на единомишленици, на хора с вашите амбиции и интереси. Може да изживеете и приятни моменти, но за всичко получено и придобито днес ще се плаща с лихвите.

Лъв 22 юли – 22 август

20-и е ден на двойнствени игри. Това, което ви изглежда невъзможно в момента до няколко дни ще потръгне. Не позволявайте да ви изкушават с примамливи предложения. От 21-и тръгващият директно Меркурий активизира бизнеса. Търсете нова база за работа. В момента е от особено значение на каква база ще стъпиш, с кого ще установиш контакт. На 22-и не бива да сте пасивни, но в нищо да не се избързва. Търсете нови съюзници и партньори, намерете и кой да свърши работата, с която не ви се занимава. На 23-и получавате спонсорска подкрепа и давате такава. Търсете варианти за нова работа. Всеки жест ще е от значение и ще определя насоките в бъдеще. 24-и е ден за участия в съвместни инициативи и събрания. Ако неглижирате преговорите, не очаквайте да се развият във ваша полза. Сега е момента да помогнете на тези, на които ще разчитате. Това ще ви осигури изгодно делово и лично партньорство, на което ще се опирате дълго време. 25-и ще ви донесе предимства и късмет, а 26-и е рисков. Защитавайте справедливи каузи. Дистанцирайте се от битките на другите.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се тежък уикенд, в който лесно прилепвате към чуждите намерения и идеи и се отказвате от своите. Вероятно е да оберете негативите и да платите за нечии екстри или грешки. Нищо ново да не се започва. Утре може да направите силен ход. Печелят добре информираните и хората с тайни източници на сила. 22-и задава нови цели и посоки. От обед до утре на обед е време за благотворителност и участие в програми за взаимопомощ. На 23-и кандидатствайте за субсидии и стипендии. Постарайте се в утрешния ден да изглеждате магнетично. 24-и преобръща играта и от пренебрегнати ставате търсени и желани. Почти в края на работното време може да получите предложение, което не е за отказване. Може да влезете в нова среда и да стъпите на сигурна база в дейноста, която смятате да започнете и развивате. На 25-и преговаряйте, подпишете договори. Ще получите покани и информации, които ще стабилизират живота и връзките ви. На 26-и играйте ролята на фона, не се намесвайте в чужди битки. Ще излезете виновни, ако се намесите в нечия работа или лична връзка. Вечерта страстите се успокояват. Пътувайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 20-и облаците се сгъстяват, но вие ще минете между капките. До вечерта вече трябва да знаете с кого и с какво ще се разделите и накъде ще тръгнете от утре. От 21-и бизнесът се активизира. От днес тръгващият в директна посока Меркурий дава старт на търговската инициатива. От 22-и до 24-и на обед ще водите тежки битки за отстояване на позициите си. Конкуренцията е на ниво. Ще се наложи и да подкрепяте някого в момент, когато сами се нуждаете от помощ. Насочете се към благотворителни инициативи. Не се отчайвайте, ако усетите, че сте последни на опашката. До дни ситуацията може да се промени и последните да станат първи. От обед на 24-и до вечерта на 25-и водете преговори и подпишете договори. Започнатото в момента ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение от работата. Занимавайте се и с личното си хоби. Опитайте да влезете в нова среда и се рекламирайте по всички възможни начини. На 26-и смирете амбицията. Не е ден за изневери. Контролирайте играта на чувствата, спазвайте диета на всички нива и не товарете сърцето.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 20-и не взимайте важни решения, особено под въздействие на емоциите. Не се ловете на бас и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи. От 21-и Меркурий тръгва в директна посока и отпушва деловите инициативи. Може да намерите и тайни източници на сила и ресурси. В следващите три дни Луна, Слънце и Нептун ще образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Може да постигнете максималното. Препоръчва се участие в бартерни сделки, дори и с полуготова или бъдеща продукция. Така всички ще имат ползи. Помогнете и на близък да се изправи. В момента се разпределят парчетата от общата баница. Опитайте да влезете в нов екип или създайте свой и привлечете съмишленици за деловите проекти. Конкуренцията се активизира, отнема ви позиции, поръчки и съюзници или привлича старите ви партньори. Направете отстъпки, удовлетворете исканията на персонала и на тези, които ви помагат и защитават интереса. Подпишете нови договори до 25-и и влезте в нова среда. 26-и е рисков и опасен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и е нужна активна самозащита. Не бързайте с новите задачи. Днес е полезно да се върнем към традиционното и изпитаното, към старите източници на сила, подкрепа и ресурс. От 21-и се дава ход на новите инициативи, но за вас е препоръчително да изчакате. Окопайте се на старите позиции. Меркурий тръгва директно и позволява от утре да се стартират новите делови проекти, да се започне нова дейност На 22-и до обед направете важен ход, а после помогнете и на близките. Търсете майстори, започнете ремонти и насочете енергията си във важната за вас посока. 23-и изисква участие в прояви на благотворителност. Следобед може да ви предложат изгодна сделка. Мислите ви ще текат гладко, може да намерите изход от тежък проблем. В следващите дни ще направите важна стабилизираща крачка към нова работа и връзка. На 24-25-и подпишете нови договори. Може да обърнете една губеща игра в своя полза, стига сутринта да си осигурите нужното презареждане. Кандидатствайте за нов пост и длъжност. 26-и е безкомпромисен. Човек иска още и още, а после се оказва, че му идва в повече поетата отговорност.

Козирог 22 декември – 20 януари

20-и изисква инвентаризация на постигнатото и планиране на бъдещите задачи. Една лъжа ще ви излезе солено, по добре замълчете вместо да правите прибързани изявления. Още със ставането в неделя си представете пътя, който ще следвате. Тръгващият в директна посока Меркурий активизира стремежи и усилия, насочва амбициите ни и активизира желанието да се състезаваме. В следващите два дни влизате в преразход на сили и средства. Ако наблегнете на работата, изпускате контрола у дома, а ако мислите за дома правите грешки в работата, които може да ви излезат солено. Конкуренцията е голяма, но до вечерта може да спечелите желаната подкрепа и съдействие. Време е да се върнат жестовете на внимание. 25-и позволява да се внедрите в нова среда. Преговаряйте, търсете съмишленици и подпишете новите си договори. Проведете и вие отговорните си срещи, влезте в нов екип или група по интереси, обединете силите си с доверени партньори. На 26-и сложете юздите, лесно може да се отиде в крайности. Някой ще посегне към чуждото, друг ще го привлече в своята орбита в желанието да го употреби.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота следете знаците на съдбата и не предприемайте рискови инициативи. Вземете важно решение за бъдещето. Този ден бележи края на едно неприятно очакване и изчакване. От 21-и Меркурий тръгва директно във Водолей и променя тактиката от изчаквателна към нападателна. Планирайте за следващите дни преговори с партньори и работодатели. Енергията ви блика като фонтан и чувствата трудно се контролират. 22-и дава шанс да заемете нова позиция и да помогнете на близкък в труден момент. Включете се в благотворителни прояви, кандидатствайте за финансиране на личните ви проекти. 23-24-и променят отношения и визия. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не оставайте там, където се чувствате неразбрани и недооценени. На 25-и направете стъпка в нова посока. Обадете се на приятели, не оставайте сами и стопирайте негативните мисли. В този ден се оформят бъдещите отбори и екипи. Намерете си мястото, включете се в преговори. На 26-и увеличете дистанциите. Не се преуморявайте, щадете сърцето, спазвайте диета и не слагайте силни парфюми. Сетивата и чувствата са превъзбудени.

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се труден уикенд, с повишени изисквания от страна на свои и чужди и с допълнително физическо натоварване. Меркурий тръгна в директна посока, бизнесът се пренастройва за нови начинания от утре. Неделята залага нови надежди, активизира планове и интереси. Но от 22-и с навлизането на Луната в хармоничния ви Рак стабилизирате работата и личните си връзки, сключвате нови договори и излизате на предни позиции в бизнеса. Навлизаме в деня на сърцето, активизират се спонсорски организации и фондации. Търсете начин да влезете до няколко дни в защитена среда и в нов отбор или група по интереси. Изпълнете дадените обещания и подайте ръка на някой в нужда. Намерете време за себе си, позволете си релакс на приятно място и в приятна среда. На 24-25-и водете преговори и търсете нови партньори. Сега е момента да се подписват нови договори и да се стартират нови програми. На 26-и се нуждаете от разбиране. Не оставайте сами, нека до вас има близък или приятел тази вечер. Може да ви налегнат тежки мисли и да вземете прибързани решения. Завладява ви тежка меланхолия.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.