Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Овен 21 март - 20 април


В днешния ден се сбогуваме със старото, с миналите ограничения и конфликти и сме склонни да извършим животопроменящи действия. На всички нива е нужна реформа. Коригирайте с подарък и цвете и грешките в любовта. Денят е високо енергиен, самоконтролът е важен. Не допускайте друг да ви въздейства емоционално и идейно. Направете това, което отдавна сте решили. На 16-и не се поддавайте на емоцията. В неделя е благоприятно за приключване, но не и за започване на нови връзки и дейности. Съберете мислите си, приключете със стария начин на живот и довършете това, което отдавна сте започнали. На 18-и много ще се спори, никаква работа няма да се свърши. 19-и е ден за пробив в местата със слаба защита. На 20-и уредете сделка - ориентирайте се към преговори, особено по имотни и наследствени дела, а на 21-и нищо важно не започвайте. Всяка крачка направена на своя глава ще ви изправя пред проблеми и неприятности в бъдеще. В петък сме оставени на собствен ход, нито доброто помага, нито лошото вреди.


Телец 21 април – 20 май

Ще се събудите с чудесна идея и с оформен проект, който е добре да реализирате. Днес всеки може да получи своята порция вдъхновение и откровение за бъдещето. Време е за генерални реформи в личен и в професионален план. Заемете се с лечебни процедури, пригответе си лекарство. Всичко предприето ще носи така необходимите реорганизации в начина ви на работа и живот. На 16-и ви осеняват нови идеи, които е добре да реализирате. На 17-и пристигате там, за където отдавна сте тръгнали. На 18-и с никого не може да се разберете. 19-20-и са дни на постижения и лични рекорди. Поне една работа ще се уреди, а може да се окажете и с една идея по-богати и защитени. Сменят се приоритетите, поемат се отговорностите, родители и деца си разменят ролите. Може да спечелите неочаквано. 21-и е рисков и опасен. Не очаквайте компромис, а и няма да направите такъв. На 22-и Слънцето напуска вашия знак и дава повече пълномощия на родените под Близнаци. Отношенията ви навлизат в двойнствена фаза. Нужен е дипломатичен подход. Върнете си дълговете и не правете нови. Обадете се на родители и деца.


Близнаци 21 май – 21 юни

Днес чашата на търпанието прелива особено за родените в средата на зодията. Някой се опитва да ви налага мнението си, без да се съобразява с вашето. Ще се решите на извънредни мерки и крачки, които при други условия не бихте си позволили. Някъде ще се наложат и ултимативни действия и забрани, които няма да се харесат на никого. Влизате в конфликт с близки и приятели. 16-и е рисков, опасен и прекалено емоционален ден. Влизате в конфликт с близки и приятели. В неделя ближете рани и се стремите да постигнете обещаното и замисленото преди. Може да попаднете под фатално привличане и влияние. 18-и носи разбъркване и несъгласувани действия на всички нива. Трудно ще се разберете с всички, но на четири очи нещата ще се уредят. На 19-и всичко тръгва като по вода и на 20-и може да уредете успешна сделка. 21-и идва с конфликти и измами. На 22-и доброто и злото сключват примирие и не се намесват в избора ни. Преградите падат и в любовта, но проблемът ще дойде от неравностойните и невъзможни връзки. Разчистете терена.


Рак 22 юни – 21 юли

Това, което предприемете днес ще се окаже в бъдеще от основно значение за личния ви и професионален живот. Не пестете усилия, средства и материали. Всичко да се прави здраво и функционално. Лесно се възприемат нови идеи. Половинката се съгласява с вашите, а вие намирате точния подход в ситуацията. Ден на съзидание и градеж. Не рушете и не се отказвайте от целите си. В събота е време за реформи. Включете резервите на пълна мощност. В неделя не се отклонявайте от предварителния план и програма. Не се захващайте с много неща едновременно. 18-и е рисков и конфликтен, всичко става с много нерви и притеснения. На 19-и ще се наложи да лавирате между два авторитета, ще се изнервите. Близо до течаща вода може да получите прозрение как да излезете от ситуацията. На 20-и ви чакат придобивки и печалби. На 21-и всичко тръгва накриво, но на 22-и имате повече шансове и късмет. Сега е момента да направите това, което ви идва отвътре. Бъдете себе си.


Лъв 22 юли – 22 август

Днес е добре да се заемете с фундаментални задачи, с дейности, на които ще разчитате в бъдеще и от които може да дойдат основните ви доходи. Ден за първа копка и първа целувка, а някой и ще повтори на сватбения си ден. Постарайте се да реализирате идеите, с които ще се събудите. Не позволявайте да ви отклоняват от целта дребните липси или недоразумения. На 16-и печелят тези, които яхнат вълната от промени. 17-и ви води на точното място. На 18-и се възползвайте от чуждата неориентираност и на 19-20-и ще постигнете максималното в ситуацията. Подпишете в тези дни новите си договори. Проведете консултации, обединете цели, ресурси и интереси с качествени партньори. Събирате силата си от стотици различни изворчета и потоци. Помислете за бъдещето на децата, уредете имотни и наследствени отношения, улеснете амбициите на близките си с финансова и морална подкрепа. Чудесен ден за инвестиране в бъдещето. 21-и е рисков и безенергиен, предприетото ще тръгне в грешна посока. На 22-и може да се изявите като шеф и ръководител на семейни и бизнес проекти.


Дева 23 август – 22 септември

Днес родените около 10 септември са в трудна позиция. Луна и Нептун ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Ден на премълчани истини и изказани лъжи. Някой ще се опита да проникне в ума и в личното ви пространство, да изкопчи нужната за него информация или съгласието ви и да използва потенциала ви за лични облаги. Не продавайте евтино творческите си идеи. 16-и е ден на обрати в отношенията. Очертава се кражба на идеи. 17-и ви води към целта, която много ви е коствала. На 18-и не влизайте в излишни спорове, ще загубите време и пари. Не се опитвайте да убеждавате когото и да било в каквото и да било. 19-20-и ви дават шансове и възможности, които бързо трябва да се използват. Финализирайте договори, уредете имотни спорове и си подсигурете база за бъдещото развитие. Всичко, което се посади в земята и в ума ще даде богата реколта. Сега е момента да стартирате нова дейност, да подпишете нов договор и да влезете в нова среда. 21-и е рисков, а 22-и превратен - бъдете внимателни, върнете си дълговете, но не правете нови, за да не задлъжнеете тотално. Очертават се тежки приключвания, раздели и изневери.


Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е свързан със строителството и с фундамента, с желанието да се направят нужните преустройства, за да се живее по удобно у дома и офисът да се направи по-функционален. Време е за генерални промени, съобразно новите изисквания и нуждите на момента. Направете преустройствата, които ще ви улеснят, ще ви подредят работата и живота. Направете си и здравословни процедури. 16-и идва с революционни промени и с желание да се започнат нови базови проекти. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция от Овен, а Юпитер и Плутон ще наливат допълнително масло в огъня на изкушенията. На 17-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. 18-и е ден на конфликти - всеки ще тегли в неговата посока и така ще се окажете в баснята за орела, рака и щуката. 19-и отприщва важни проекти. 20-и носи придобивки. 21-и е рисков - тъмнината на предстоящото новолуние прикрива нечии тъмни замисли и изкривява информацията, а 22-и прочистващ - сега е момента да докажете пред себе си какво можете и какво точно искате.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес се събуждате с чудесна идея или някой направо ви снася в готов вид нужните данни и информации. Денят е благоприятен за старт на отговорни начинания и проекти, на които ще стъпите в бъдеще и ще разширите дейноста си. Нищо не е маловажно. Обръщайте внимание на всяка подробност и факт. Ще получите откровение за бъдещето. Не се отказвайте от намеренията си. През уикенда печелите последователи и правите удобни за другите личните си планове и намерения. По някакъв начин ще стигнете до финала на отношения, връзки и проекти, към които отдавна сте се стремили и сте се подготвяли. На 18-и е ден на препирни и разправии на работното място, затова не участвайте в събрания и групови инициативи. 19-и позволява да постигнете важна цел, но на 20-и може да се лишите от имот в полза на децата. На 21-и рискът ви диша във врата, както и да постъпите ще сбъркате. Нищо важно да не се предприема. На 22-и взимате своето от живота. В този ден всеки може да постъпи както му се харесва, както го желае, разбира и замисля.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на откровение. Сякаш се събуждате от сън по един болезнен начин. Реалностите лъсват. Ще се наложи да направите генерални промени в начина си на работа и живот. Не отлагайте планираните ремонти. Навлизаме в период на разрушение на старато и изграждане на новото по един различен начин. Ден на фундамента, вложете качествени средства и материали в градежа си. 16-и е ден на кризи, които ще променят правилата както у дома, така и в работата ви. 17-и изисква постоянство за постигане на целта. Не се отклонявайте от важните за вас мероприятия и цели, независимо кой и в каква посока ви дърпа или увещава да го последвате. 18-и е ден на разправии на работното място. Вашата теза ще доминира. На 19-и всичко предприето ще тръгне успешно и ще ви донесе ползи. 19-и идва с изгодни предложения и печалби. Всичко, което предприемете на следващия ден ще задвижи колелата на бизнеса и личната ви инициатива. На 21-и не поемайте никакви рискове. 22-и е ден за върщане на дългове. В този ден е битката за лична самостоятелност. Направете прочистване на връзките си.


Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сте генератор на идеи и нововъведения, които ще помогнат на семейството ви да излезе от кризата. Сега е момента да се приключи със старото мислене и със стария начин на живот. Заложете нови основи на бъдеща дейност. Започнете строителство и ремонти. Заздравете базата на деловите ангажименти, от които очаквате пари и стабилизация на бизнеса си в бъдеще. 16-и е ден с огромна трансформираща сила. Действайте активно и в неделя в посока на уточнени дейности. На следващия ден е важно да не се отклоняваш от предварително уточнената програма, за да си нямаш разправии с партньори и близки.18-и ще ви донесе проблеми и рискови ситуации. Търсете съвет от специалист. 19-и сблъсква интересите ви със силни противници. Родените в третата декада доста ще се изпотят. 20-и носи късмет, пари и повишение. По неведоми пътища и канали пристигат нещата, от които се нуждаете. 21-и е обсебващ, а на 22-и е време да се връщат старите дългове. Добре е да се разчистват делови и лични връзки, да се помете в дома и в градината, да се прочисти сърцето и душата от натрупания негативизъм.


Водолей 21 януари – 19 февруари


Днес очаквайте благоприятни промени и трансформации, които ще ви улеснят живота, ще ви помогнат да поемете по нов път, да срещнете отдава търсения човек и работата ви да потръгне. Навлизате в период, в който старото се руши, статуквото си отива и освобождава място за нови хора с нови идеи в живота ви. Отворете се към света, направете предложение и чакайте такова. На 16-и ветропоказетелят на покрива на живота ви сочи нова посока. Чакайте промени и хора, които ще ви предложат нови варианти. В неделя довършете започнатото, а на 18-и избягвайте конфликтите. Не работете в комбина с никого, не спорете излишно и не сключвайте нови договори. 19-и носи късмет и придобивки, всичко тръгва по вода. На 20-и дайте от сърце, улеснете живота на близък, но не споделяйте докрай тайни и намерения. На 21-и правите грешен ход и изневерявате. На 22-и следобед длъжници ви се издължават. Днес се чистят камъните в градината на личния ни интерес, но това не значи да ги хвърляш в градината на съседа.

Риби 20 февруари – 20 март

Днешният ден обостря кожни и вътрешни алергии, засилва реакциите на непоносимост към присъствия и отсъствия, към съвети и предписания и към средата като цяло. Навлизате в период на коренна реформа в начина ви на работа и живот. Ще се наложи да направите болезнени крачки, които ще ви отделят от един и ще ви сближат с друг. Но не е изключено и да останете сами. На 16-и Луна и Нетун от Риби сключват пречупващ аспект с Венера и Меркурий. Очертава се разлом в отношенията, непоносимост към чужди съвети и препоръки. Ще се наложи да направите болезнени крачки, които ще ви отделят от един и ще ви сближат с друг. На 17-и приключвате етап от една връзка. 18-и дава разнопосочни сигнали. 19-и е ден свързан с интуицията и с рибешкото вдъхновение. Може да сключите изгоден договор, да купите нещо на сметка или да продадете непродаваемото до момента. Намирате изход от всяко положение. 20-и носи късмет, а 21-и проблеми. На 22-и не рискувайте. Ако се скарате с някого може да прекратите връзката ви.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.