Седмичен хороскоп от 12 до 18 декември

Седмичен хороскоп от 12 до 18 декември

Ето какво предначертава звездното небе за дванадесетте зодии през следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Знаменателна седмица, в която животът ви ще се промени към по-добро. Сатурн и Юпитер навлизат във Водолей и вече ще ви гледат благосклонно. На 12-и уредете имотен въпрос. На 13-и нищо важно не започвайте. На 14-и сутринта ще има пълно слънчево затъмнение, което ще затъмни живота на някои важни личности. 15-16-и са рискови. На 17-и не работете в екип, а на 18-и действайте активно. 12-и е ден с ведра и хармонична енергетика. Символ е разтварящият се лотос. 13-и е един от най-страшните, рискови и опасни дни. По незначителни поводи може да избухнат скандали и конфликти. Нищо важно да не се предприема. На 14-и сянката на слънчевото затъмнение ще засегне северна и южна Америка и Антартика. Това е неблагоприятен знак за случващото се оттатък океана. На 15-и е добре да се доверите на инстинктите. Не се срещайте с хора, които са ви неприятни. На 16-и е важно да вземеш защитни мерки не само за себе си, но и за близките и семейството. Не влизайте в рискови контакти. На 17-и важното свършете в първите два часа на работното време. След това не си насрочвайте екипни срещи. На 18-и отложете важните си срещи и инициативи за след 11ч. С лекота ще постигнете договореностите, които са важни за бъдещето ви.


Телец 21 април – 20 май

На 12-и може да олекнете откъм пари и имоти. 13-и е рисков и опасен, увеличете дистанциите. На 14-и зад океана ще наблюдават пълно слънчево затъмнение. Това е неблагоприятен знак за двете Америки. 15-и започва с предчувствие, на което е добре да се доверите. 16-и ви дава шанс за крачка в нова посока. Стартирайте нови проекти. На 17-и попадате под фатално влияние. 18-и е натоварващ. На 12-и Луна и Венера ви гледат в опозиция. Може да вземете неизгодно за бизнеса и имотното ви състояние решение подведени от чувства без покритие. На 13-и, в деня преди слънчевото затъмнение енергията е на нулата. Нищо важно и отговорно да не се започва. 14-и е ден на пълно слънчево затъмнение, което ще наблюдават в Америка. На 15-и родените в първата декада може да намерят изход от всяко затрудняващо ги положение. Доверете се на интуицията. На 16-и. пасивният човек ще претърпи поражение, ще остави конкуренцията да се вихри в полето на собствената му лична инициатива. На 17-и съветът е да стоите далече от съвместни действия независимо къде и с кого. На 18-и докато другите правят сделки и печелят вие ще давате, ще обезпечавате бъдещето на близките и децата. Включете се в благотворителни проекти и изпълнете нечие желание.


Близнаци 21 май – 21 юни

12-и носи хармония, но в следващите два дни ще бъдете подложени на атаки, открита и прикрита агресия. 13-и е ден на изневери и проблеми в общуването. Нищо важно не започвайте. На 14-и някой прекратява досегашни връзки и бизнес. Слънчевото затъмнение ще ви се отрази негативно. 15-16-и изискват нов подход в новата ситуация. На 17-и не работете в екип, а на 18-и всичко се урежда. На 12-и е добре да се водят преговори с роднини и собственици по отношение на сделки с имоти и наследства. 13-и, в деня преди точното новолуние тъмнината се активизира, изплуват сенки от миналото, може да се скарате за дреболии. Съветът е да не се предприема нищо важно и амбициозно. На 14-и предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Стрелеца. Този ден ще ви подложи на опън и натиск. На 15-и ще се събудите с острото чувство за доброто и злото за вас. 16-и е ден на настъпателни и активни действия в посока на личния ви интерес. Водете дела, уредете юридически процедури, търсете спонсорска подкрепа. От 17-иСатурн ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Водолея. Групата, в която се изявявате ще се капсулова и обедини в защита на личните си интереси. 18-и е ден за представителни срещи, за подписване на нови договори, за старт на нова бизнес програма и нова лична инициатива.


Рак 22 юни – 21 юли

12-и е силен за брокерски инициативи. 13-и е рисков и опасен за връзките ви, не изневерявайте. 14-и е слаб и безенергиен. Предстои слънчево затъмнение. Не си поставяйте тежки задачи. 16-и изисква преосмисляне на отношенията и налага тежък избор. От 17-и Сатурн, а от 19-и и Юпитер ще навлязат във Водолей и вече няма да ви гледат в опозиция. Още на 18-и ще направите силен ход. На 12-и е добре да уточните наследствени и имотни спорове. Потърсете адвокат, влезете в преговори, направете огледи на имоти и терени, които бихте закупили. 13-и е слаб и безенергиен ден. Не планирайте секцио до утре на обед. Стойте далече от хора, които и друг път са ви поставяли в рискова ситуация. На 14-и Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и е знак за пречистване и трансформация. Не си поставяйте тежки задачи. На 15-и природата и съдбата ни дават сигнали за приближаваща трансформация. На 16-и се защитете, подсигурете се по всички възможни начини. Попадате в агресивна ситуация. От 17-и поне един проблем се маха от живота ви. Сатурн навлиза във Водолей и вече няма да ви е в опозиция. Ваш конкурент ще отпадне от играта. 18-и е ден на разширение, на възможност за успешни инвестиции и покупки. Уредете си срещи с настоящи и бъдещи партньори.


Лъв 22 юли – 22 август

12-и е за вас ден на доброволната жертва. 13-и е рисков и критичен за връзките и новите ви начинания. 14-и изисква разчистване на сметките. На 15-и се доверете на инстинктите. 16-и е ден за нападение и атака по всички фронтове на личната ви амбиция. 17-и не е ден за съвместни инициативи, ще ви използват и свои и чужди. 18-и изисква първо да дадеш, ако искаш да получиш. Хапнете на воля. 12-и е рисков ден за родените около 1 август. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. Някой прехвърля имот на децата. На 13-и се въздържайте се от активна дейност, пестете си силите, не се товарете с проблемите на другите и не позволявайте намеси в личния ви избор. На 14-и случващото се разчиства пътя пред вас като елиминира силни противници. 15-и, през целия ден ще получавате някакви сигнали, предупреждения и невидима подкрепа. Следете знаците на съдбата. На 16-и се препоръчва се активност. Денят дава възможност да надскочите някого и да задоволите личната си амбиция. На 17-и Луна и Сатурн навлизат в знака на опозицията ви Водолея. Конкурентите ви се организират и готвят ответен удар. На 18-и прекрасно се усвояват нови умения и знания, а вие ще усвоите поредни урок на съдбата. Очертават се предателства по линия на работата или любовта. Действайте по инстинкт.


Дева 23 август – 22 септември

На 12-и всичко може да постигнете и уредите. 13-14-и са рискови и неблагоприятни. Въздържайте се от активна дейност, не правете никакъв избор. На 15-и тръгнете в посоката, която ви привлича независимо обещанията, които сте дали преди. 16-и е благоприятен за подписване на нови договори и старт на нови проекти. На 17-и работете самостоятелно, а на 18-и уредете важна среща. На 12-и е добре да се правят огледи на терени, да се преговаря по отношение на имотни сделки и да се стигне до изгодна покупка или продажба. На 13-и нищо не става честно и по правилата. Отношенията са неравностойни, всеки се опитва да излъже другия. На 14-и ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение в северна и южна Америка. Слънце, Луна и Меркурий са в пречупващ аспект спрямо Слънцето на родените около 10-15 септември. На 15-и навлизате в успешен двудневен период. Още със ставането днес ще усетите в каква посока да тръгнете. На 16-и е момента да се преговаря, да се търсят нови партньори и клиенти, да се подписват нови договори и да се привличат спонсори. На 17-и е в сила поговорката ”болен здрав носи”. Някой опитва да се възползва от чувствата ви и да остане на отглеждане и издръжка. 18-и е ден за делови срещи и предприемаческа дейност. Всичко може да се постигне, ако човек прояви творческа активност и е в час с нуждите на момента.


Везни 23 септември – 22 октомври

12-и е денят на разтварящия се лотос, енергетиката е вдъхновяваща. 13-и е рисков и неблагоприятен за всякакви инициативи. На 14-и сме оставени на собствен ход, нито доброто помага, нито злото вреди. 15-и идва с някакво особено откровение, което отделя приятелите от враговете. На 16-и ще ви атакуват на слабото място. 17-и носи успех при самостоятелна работа, 18-и предлага нов договор. 12-и е силен и благодатен ден. Енергетиката е оздравяваща и одухотворяваща. На 13-и, преди точното новолуние тъмните сили действат във всички посоки. Каквото и да предприемете и започнете ще ви донесе само разходи, проблеми и болка. На 14-и в Америка ще наблюдават пълно слънчево затъмнение, което може да провокира проблеми и катаклизми до десетина дни. На 15-и вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на Стрелеца. Започвате да мислите в перспектива в работата и в любовта. На 16-и за родените около 15 октомври този ден носи объркващи сигнали, вкарва ви в юридически проблеми и конфликти на различно ниво. На 17-и вървите към победа ако работите самостоятелно, ако не се включвате в екипни инициативи и не споделяте намеренията си. На 18-и е един от силните ви и успешни дни. Може да сключите нов договор, да поемете нови предложения и покани и да влезете в нова среда.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 12-и Луна и Венера в Скорпион провокират емоционални срещи и изповеди. 13-и е рисков във всяко отношение. 14-и е ден за приключване и лична инвентаризация. 15-и отделя полезното от вредното в живота ви. Доверете се на инстинктите. 16-и изисква активност по всички направления на живота. Подпишете нов договор. 17-и ви сблъсква с проблеми, а на 18-и си ги създавате сами. 12-и е ден на любовни авантюри и срещи, които може да се окажат животопроменящи. 13-и, предприетото в този ден ще тръгне накриво, ще ви постави в неблагоприятна ситуация и ще позволи на странични хора и фактори да се възползват от труда и възможностите ви. 14-и е ден с равно количество добро и зло. На 15-и интуицията ви работи на пълен капацитет. Бъдете сигурни, че първосигналната ви реакция ще е правилната и изборът който правите без да се замисляте ще е точно това, което е важно и меродавно. 16-и е ден за атака, както в професионален, така и в любовен план. 17-и е ден на фатално привличане, на неочаквани сблъсъци, които може да се отразят негативно на здравето и на влиянието ви в средата. 18-и е напрегнат и рисков ден. Някой ще си поплаче, друг ще прекрати връзка в желанието да създаде нова.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 12-и носи имотни придобивки. 13-и е рисков и неблагоприятен за всякакви действия. Не взимайте важни решения. На 14-и предстои пълно слънчево затъмнение в Стрелец, което ще се наблюдава в Америка. Ще се засегнат неблагоприятно родените в третата декада. 15-и сочи вярната посока. 16-и е ден за първа копка. 17-и е ден на изолация, а на 18-и може да направите успешна крачка напред. На 12-и предприетото ще носи късмет и успехи. Контролирайте емоциите. Не е все едно с кого ще прекарете тази нощ. На 13-и тъмнината на предстоящото новолуние в Стрелец поглъща Луната. Увеличете самоконтрола, не допускайте страсти и емоции да оказват влияние върху личния ви избор и бъдещите ви планове. На 14-и преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. На 15-и се събуждаме с усещането за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите и не вървете против интуицията. 16-и слага край с изчаквателната политика. Действайте активно, сключете нов или допълнителен договор. На 17-и денят е подвластен на едиповите комплекси. Не влизайте в неравностойни отношения и връзки. На 18-и може да намерите нещо търсено отдавна. Уредете си срещи с партньори, рекламирайте се, сключете нов договор.


Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои седмица на генерална трансформация в живота и дейността ви. От 17-и Сатурн, а от 19-и и Юпитер ще напуснат вашия знак. Ще намалее рязко и натискът, който ви се оказва, а след 7 януари, когато и Марс ще навлезе в хармоничния ви Телец ще се изправите и ще преодолеете препятствията. Затъмнението на 14-и ще бъде най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Бъдете готови за промяна. На 12-и може да вземете решение за сделка с недвижим имот. Ще спечелите от всякакви брокерски инициативи. 13-и е един от най-рисковите ви дни за месеца. Енергията ви е на едно от най-ниските нива. На 14-и новолунието в Стрелец е придружено с пълно слънчево затъмнение зад океана. Препоръчва се и прочистваща диета. На 15-и едно приятно или неприятно чувство и усещане ще ви подскаже днес кое е добро или е лошо за вас. На 16-и е ден за важни начинания и изяви. Луната е в съвпад с трите планети във вашия знак. На 17-и Сатурн напуска вашия знак. Поне едно ограничение се маха от пътя ви. За 18-и се препоръчват приятелски и роднински срещи дори и в ограничен кръг. Не е време за диети.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Не бъдете прекалено редкопръсти на 12-и. 13-и ви вкарва в капани на страстта и неравностойните връзки. Новолунието със слънчево затъмнение на 14-и ще засегне болезнено близък и ще промени плановете ви. На 15-и правите разграничение между полезното и вредното за вас. На 16-и може да ви предложат изгоден договор и поръчка. На 17-и не работете в екип, а на 18-и късметът ще е с вас.

На 12-и може да олекнете откъм пари и притежания, да се решите на неизгодна сделка или да преотстъпите права за ползване на ваш имот. 13-и е един от най-неблагоприятните и опасни дни за месеца. Както и да постъпите ще сбъркате и ще загубите. На 14-и предстои новолуние с пълно слънчево затъмнение, което ще затъмни някои властващи и разпореждащи се с живота на другите хора зад океана. На 15-и денят очертава рязка граница между полезното и вредното в живота, в работата, във връзките и в личната ви диета. На 16-и бъдете активни, преговаряйте, поставате условията си. Не приемайте чуждите изисквания и предложения, без да ги обсъдите и подложите на проверка. На 17-и Сатурн навлиза във Водолей заедно с Луната, а на 19-и и Юпитер ще го последва. 18-и е ден на отворените врати и сърца, на възможността да влезете в нова среда, да направите изгодна сделка, да спечелите лично и финансово покровителство и да стартирате успешен бизнес.


Риби 20 февруари – 20 март

12-и носи имотна придобивка. 13-и е рисков за родените в първата декада. Не изневерявайте, Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект. На 14-и е новолуние със слънчево затъмнение. Родените в третата декада може да загубят позиции и предимства. На 15-и интуицията е верен съюзник, доверете и се. 16-и е ден на важни юридически битки. На 17-и не работете в екип. 18-и носи успех. На 12-и очаквайте подарък от съдбата. Може да вземете решение за сделка с недвижим имот, да купите и продадете нещо на сметка. 13-и е тежък, рисков и неблагоприятен ден. В най-рискова позиция са родените до 1 март. 14-и е ден на слънчево затъмнение в някои части на Америка. Това е тежко положение носещо кризи в отношенията, особено за родените около 10 март. На 15-и интуицията ви работи на пълен капацитет. Планирайте за утре крачка в нова посока. 16-и е ден за атака по всички фронтове на живота. Подновете договори или сключете нови. 17-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. Не споделяйте планове и намерения, ограничете контактите и не планирайте първа среща. 18-и е ден за пътувания, за огледи на места и терени, за преговори на четири очи и за подписване на нови договори.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.