Какво вещаят звездите: Седмичен хороскоп за 3-9 октомври

Какво вещаят звездите: Седмичен хороскоп за 3-9 октомври

Вижте какво вещаят звездите за седмицата, имайте предвид съветите им, за да вземете най-правилните решения.

Овен 21 март – 20 април


На 3-и природата се стреми да запази статуквото и равновесието, но на вас трудно ще ви се отдава. В неделя назряват промени, идват предложения и важни новини. На 5-и всеки си гони интереса, не очаквайте компромиси. На 6-и нищо важно да не се започва. 7-8-и отварят нова страница в живата ви с възможности за нови договори и старт на нови проекти. На 9-и не се изказвайте неподготвени.

Съветът е да не отивате в крайности, да не се въвличате в спорове и конфликти и да мислите повече за нуждите на дома. Ще се случват събития, които ще променят не една съдба. Старайте се да се напасвате на изискванията на момента и на нуждите на близките. Не бъдете многословни и не влизайте в излишни интимности и обяснения на работното място.

Не влизайте в зависимости по никакъв повод. Концентрирайте се върху най-важните дела и отношения. Подредете си приоритетите, не си уреждайте две срещи, ако не знаете колко дълго ще продължи първата.

Рекламирайте се, постарайте се да осъществите перспективни връзки. Печелят тези, които имат нужната информация, а тя не се дава на всеки. Отложете важните разговори за другата седмица.

Телец 21 април – 20 май


Навлизате в период на големите амбиции, но не само вие сте тръгнали по този път. 3-и носи сблъсъци на интереси. На 4-и не взимайте и не давайте заеми. Връзките ви са неравностойни. На 5-и маските падат. На 6-и не се обвързвайте с нови договори. На 7-и от едно място получавате, но от друго ви взимат или се оказвате длъжници. На 8-и сключете нови сделки. 9-и носи важна информация. Отстъпете, съгласете се с желанията на близките. Роднините ви се активизират или предлагат взаимно изгодни решения на водените до момента делби. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Меркурий от Скорпион, а Плутон тръгва директно. Огледайте се, опитайте да се видите отстрани. Ще извлечете ползи от личната си деловитост, ще направите впечатление и ще бъдете предпочетени за доходна работа и сделка. Пътувайте, преговаряйте на място, не ползвайте посредници. Може да се окажете в центъра на важни събития, които ще променят доста съдби и ще ви свържат с нужните хора. Може да намерите мястото си в благоприятна за бъдещето ви среда. Сега е моментът да се създават нови екипи и да се влиза в нови групи по интереси.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 3-и стойте далече от конфликтните точки. На 4-и чувството за мярка да не ви напуска. 5-и задава нови правила и ви помага да разкриете нечии замисли. За 6-и не се препоръчват срещи, нови запознанства и всякакъв тип обвързване. 7-и отваря нови хоризонти и предимства. Подпишете нови договори и на 8-и стартирайте нови дейности и бизнес проекти. 9-и изисква методично проучване.

Дори и да се стремите към балансираност и спокойствие ще се намери кой да ви разбърка живота и отношенията. Чакайте обаждане, което ще промени отношения и нагласи, ще ви накара да завиете в движение и да поемете в съвсем различна посока. Трудно ще намерите верния път, но поне един враг ще разконспирирате. Отношенията се градят на двуличие и манипулация. Не сключвайте нови договори, не теглете и не давайте заеми и се старайте да не изпадате в нежелани зависимости. Ще намерите правилното решение на проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте, водете преговори, търсете съюзници и съмишленици и се разберете за предстоящите съвместни инициативи. Влизате в нова социална среда.


Рак 22 юни – 21 юли

3-и е ден на тежък избор за родените в третата декада. Вечерта сте на печалба, ако запазите самообладание. 4-и носи обрати в отношенията и новина, за която ще почерпите. 5-и увеличава дистанциите. На 6-и не сключвайте нови договори, отложете за 7-8-и, когато ще ви се предложат допълнителни екстри и варианти. На 9-10-и Луната от вашия знак задвижва рискови звездни аспекти. Не рискувайте излишно, не провокирайте околните и не се поддавайте на провокации. Запазете хармонията и дипломатичния тон в отношенията и направете нужния компромис. Спазвайте добрия тон и не губете чувството за мярка. Не допускайте да се отиде към конфликти и скандали. Сега е моментът да направите разбор и подбор на връзките, да изключите от кръга на доверените си хора, тези които по някакъв начин са ви предали и подвели. Властва двойнствената политика. Нищо от рекламираното и представеното не е това, което изглежда. Концентрирайте се над най-важното за момента и тръгнете в тази посока. Пазете и не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват. Пътувайте, уредете срещи на място, преговаряйте по важни за бизнеса и семейните ви дела теми.

Лъв 22 юли – 22 август

3-и е силен ден за родените в третата декада. 4-5-и ви вкарват в преразход на сили, средства и пари. Внимавайте при пътувания в неделния ден и при подписване на договори на 5-6-и. В хороскопа ви се образува кармичен планетен кръст. На 7-8-и изкачвате върхове в кариерата и уреждате печеливши сделки. Сега е моментът да се подписват новите договори. 9-и носи важна информация.

Шансът е на ваша страна и в любовта. Навлизате в неблагоприятен период, в който ще плащате за чуждите удоволствия и екстри и ще попадате в критични и рискови ситуации. Не рискувайте излишно, внимавайте при пътувания и си пазете личните вещи. Нещо изгубено ще послужи като компромат. Пътуванията са конфликтни. Ще се действа от позиция на силата, на парите и връзките. Не правете това, което не искате да ви се случи. Подредете приоритетите си по степен на важност. Не се занимавайте с дреболии, когато имате важни неща за решаване и избор. Финализирате изгодна сделка и пристъпвате към друга. Ще намерите нужните посредници и партньори за бъдещата работа. Който отиде неподготвен на среща, ще загуби, но ако сте си научили урока, ще спечелите.

Дева 23 август – 22 септември


3-и изисква да се спазва примирието. В неделя късметът ще работи за вас, ще получите изгодни предложения. Случващото се на 5-и помага да отделите своите от чуждите. На 6-и не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. На 7-и ще загубите, ако се захванете с много неща наведнъж. 8-и е ден за преместване, напускате неуютна за вас среда. 9-и е ден на тайното знание.

Ще ви се предложат изгодни варианти за работа и печалба. Навлизате в силен период. Всяка промяна ще е за добро. В живота ви може да се появи чакан или нечакан благодетел. Получавате награди и признание за положения в миналото труд. Пазарете се за повишение, не се давайте без бой в професионалните битки. Проблемите идват от личните ви и любовни връзки. Не приемайте предложения и не сключвайте нови договори. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Ограничете периметъра си на действие, вършете нещата едно по едно и не се опитвайте да водите паралени преговори. Ще правите жертви, които малко хора ще оценят. Някой ще се смее зад гърба ви, но до дни и той ще опре до вас, така че ролите ще се сменят. Явете се на конкурси, запишете се в нов квалификационен курс.

Везни 23 септември – 22 октомври


3-и е рисков и конфликтен, особено за родените в третата декада. 4-и активизира нови сили и възможности. 5-и е ден за равносметка, пресявате приятелските връзки. На 6-и лесно може да ви изнудят. Не водете преговори и не сключвайте нови договори. На 7-8-и постигате максималното в ситуацията и получавате повече екстри. 9-и дава предимство на добре информираните и знаещите.

Ще бъдете провокирани и подтикнати да се намесите в чужди дела, от които ще излезете виновни и ощетени. Изолирайте се максимално и по възможност си останете у дома. Не отивайте в крайности, внимавайте с алкохола и ще изкарате приятно с близки и приятели. Може да се откажете от един ангажимент за сметка на друг, който ще ви донесе повече пари и лично удовлетворение. Не подписвайте нови договори и парирайте всеки опит за обвързване. Всичко предприето ще отвори пред вас нови възможности и хоризонти. Подредете срещите и делата си по степен на важност. Ще привлечете спонсори и може да подпишете изгодни договори. Посетете пазари и панаири, направете поръчки и доставки и се опитайте да спечелите нови партньори, чрез които да затворите общия ви производствен и търговски цикъл.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември


Не си нарушавайте спокойствието на 3-и. Крясъците разболяват. Вечерта навлизате в неблагоприятен финансово период. На 4-5-и не взимайте и не давайте заеми, а на 6-и не влизайте в зависимости и не подписвайте нови договори. На 7-и поне една цел ще бъде постигната, а на 8-и може да сключите изгодни договори и да влезете в нова среда. 9-и дава шанс само на добре информираните.

Излезте сред природата, проведете физически упражнения водещи към релакс и хармония. Кръвта се обновява, връзките ни също.

Пазете си личните вещи, внимавайте при пътувания и не помисляйте за изневери. Нещо ще се обърка, може да попаднете в неблагоприятна ситуация и да плащате за чужди удоволствия. На преден план излизат нерешените имотни и наследствени проблеми. Уредете си сметките с роднините и децата. Ще ви притискат от две страни с претенции и ултимативно поведение. Излизате от зациклянето и разрешавате стар проблем. Ще намерите изход от неприятна ситуация и ще постигнете замисленото. Подпишете нови договори, уредете нова сделка, влезте в нова среда и водете активна рекламна кампания. Може да намерите нова работа. Преговорите ви са успешни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември


3-и е активен и творчески ден, чакайте придобивки. 4-и идва с неочаквани обрати, които ще са полезни за бъдещето ви. 5-и диференцира връзките, виждате всеки в истинската му същност. На 6-и не подписвайте нови договори, ограничете контактите. На 7-8-и Луна, Нептун и Венера образуват кръст със Слънцето ви. Време е да подредите връзки и приоритети. 9-и е ден за учене и преосмисляне.

Погрижете се и съхранете спокойствието у дома. Нека инициативата излиза от вас. С лекота ще разделите неделимото преди. Ще прекарате добре, ако контролирате емоциите и пиенето. Погледнете се отстрани, може би и вашите тайни прозират зад действията ви. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие не сте склонни да прощавате едни и същи партньорски грешки. Може да бъдете провокирани в играта на чувствата, да разкриете картите си и да навредите не само на себе си. Този ден дава предимства и възможности на хората с висока концентрация на ума и действията. По един или друг начин падате от цената и давате някому нежелани предимства. Показвате знания, умения и компетентност, които ще ви вкарат в силен екип и ще ви донесат допълнителна работа, която след време може да стане и постоянна.

Козирог 22 декември – 20 януари


Родените в третата декада ще имат тежка съботна програма. На 4-5-и получавате повече екстри и любов, владеете положението на всички нива. 6-и идва с нежелани връзки и опити за вмешателство в живота ви. 7-8-и ви дават предимства за работа. Подписвате нови договори, уреждате стари сметки.

Може да получите допълнителни пълномощия и ключ към едно сърце. На 9-и показвате ниво.

Родените след 10 януари доста ще се поизпотят, ще бъдат притиснати до стената от нечии непремерени действия и от случайността, която ще ви извади от равновесие в труден момент. Всеки може да получи своето и да си подреди живота. Обадете се на тези, с които имате дала за уреждане и опитайте да се разберете. Не се намесвайте в отношенията на други двама и си гонете личния интерес на работното място. Ще имате повод да разберете кои са истинските ви приятели и с кого е добре да продължите или да влезете в съвместни дейности и договорни отношения. Получавате нещо дължимо, правят ви услуга или ви връщат жестове на внимание. Цената ви се вдига, правят ви реклама и получавате повишение. Трудно се влиза в кръга на доверените хора. Уредете документи, водете дела, не се примирявайте с несправедливи имотни делби.

Водолей 21 януари – 19 февруари


На 3-и не отивайте в крайности и не защитавайте крайно мнение. 4-и ви отнема някои предимства. На 5-и очаквайте малки предателства, които ще ви вкарат в разходи и грижи. 6-и ви носи предимства поради издънките на конкуренцията. На 7-8-и Слънце и Луна ви облъчват в брилянтни аспекти от другите два въздушни знака. Всичко предприето ще ви донесе късмет. 9-и е ден на тайното знание.

Почивайте, търсете уединение сред природата, проведете цикъл оздравяващи и релаксиращи упражнения.

Действията ви и в любовта са нестандартни и неприсъщи. Родените в третата декада ще се сблъскат със студенината и пренебрежението на хората, с които до момента са се обичали или са си били много близки. Не позволявайте да ви използват като оръдие срещу нечии интереси. Провеждайте личната си политика и не се включвайте в чужди сценарии. Време е за нови начинания, за старт на нова делова или учебна програма и за поемане на умерени рискове. Не се самоограничавайте, направете крачката, за която се подготвяте от доста време. Може да получите просветление по важен въпрос и да стигнете до тайно знание, което не се дава на всеки.


Риби 20 февруари – 20 март


Навлизате в период на нестандартни връзки и усещания, които ще променят отношенията ви в средата, в семейството и връзките. 3-и е ден на нарушените баланси. На 4-и чакайте вест, за която ще почерпите. На 5-и всеки си прави тънка сметка. 6-и ще е рисков и опасен. Лесно се попада в мрежите на опасни мошеници. Ще ви изнудват. 7-8-и са дни с намалена концентрация. 9-и носи късмет.

Не правете нищо на всяка цена, за да не платите висока такава. Доверете се на интуицията, за да усетите докъде да рискувате и къде вече трябва да спрете. Самоконтролът във всеки момент е много важен. Бъдете отговорни в чувствата, в избора и в делата си. Време е да се откажете от някои илюзии. Не изпадайте в зависимости, не се съгласявайте с подвеждащи и заробващи оферти, които биха ви направили заложници на някого за дълго време. Чужди фобии и фикс идеи ще ви мътят главата и отклоняват от целта. Не провеждайте сеанси при биоенерготерапевти. Не поемайте излишни рискове, но може и да ви се наложи. Бъдете чисти и справедливи. Поставете условията си, особено ако сте запознати с грешките на другите. Ще се отворят няколко възможности за работа и учене. Повишете личната си квалификация.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.