Какво ви очаква през тази седмица.

Овен 21 март - 20 април

Предстои тежък, натоварен и рисков период. Концентрирайте се върху работата, която има да вършите преди Меркурий да тръгне в ретроградна посока на 26-и. Последните два дни на периода ще бъдат с много тежко и рисково излъчване. Важното свършете до тогова. На 21-и до обед ограничете контактите и се обърнете към усвояване на по-духовна храна. Пътувайте към места на покой и релакс. Следобед нека всеки да бъде близо до своя източник на сила и зареждане. Имате такова място, така че бързайте към него. До неделя на обед намирате тайни източници на сила и енергия. От 22-и и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва и заедно с Луната от Стрелец ще стабилизира положението ви в следващите три дни. На 23-и може да изкачите висок връх в кариерата и да получите награда за проявеното старание в миналото. На 24-и се включете в благотворителни инициативи и сами ще станете обект на подкрепа и финансиране. И като се събудите на 25-и знайте, че вече ви е подминала златната река от възможности. Родените в първата декада ще се свиват и изпитват затрудения, ще се налага да правят промени в плана и да се съобразяват с някой, който не се съобразява с тях. 26-и затваря вратата на новите бизнес инициативи до 19 август, когато Меркурий отново ще тръгне директно и ще дада старт на нови творчески дейности. На 27-и действат агресивни и войнстващи аспекти, Марс е най-близо до Земята.

Телец 21 април – 20 май

Тежка събота за родените във втората декада. Не делете неделимото, не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща ениргия и творческа самостоятелност. Ограничете контактите, идете на приятно място сред свои хора. Дайте съгласието си на младите и съгласувайте проектите си с партньори. От 22-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Време е да си вземете отпуск, да ограничите амбициозните проекти и сблъсъците с конкуренцията. На 23-и пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Сега е момента да се грижите за близките, да правите желани подаръци и да ограничите хапването. Проведете диета до пълнолунието. 24-и е денят на сърцето и сърдечните работи. Време е за обяснения, за обгрижване на тези, които дълго време сте неглижирали в желанието да изпъкнете в работата. 25-и е ден за реформи. Прокарайте нова инициатива, която ще помогне от средата на август да стартирате новите си проекти. Меркурий тръгва ретроградно на 26-и и затваря вратата за нови бизнес инициативи. До 19 август свършете обещаното и това, за което имате срок и договор, но не започвайте нищо ново. 27-и ще бъде особено тежък и рисков ден за родените до 1 май. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Внимавайте.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота търсете спокойствие и осамотение, прочистете мислите, не се събирайте с много хора преди обед. Следобед бъдете вече на местата, които ви зареждат и в компанията на приятели и близки, с които се отпускате и си почивате. Ще ви се обаждат спонсори, ще получите нещо, което отдавна чакате и търсите. В неделя до обед увеличете физическото натоварване, но в умерени граници. Намерете помощници за ремонта, който предстои. Родените в първата декада може да очакват повече проблеми вечерта. 23-24-и са дни на изпитание в чувствата. Едно искате вие, за друго претендират партньорите ви в бизнеса и в любовта. Трудно ще се оправите с проекти и връзки с чужбина. В хороскопът ви дейтват тежки аспекти. Ако споделите идеите си, със сигурност ще ви ги откраднат. Може да се отложат мероприятия, на които разчитате. 24-и е денят на сърцето. Признайте чувствата си, направете жестовете, които се очакват от вас. На 25-и се явете на конкурси. Печелите на на фона на хората с комплекси. На 26-и направете разбор на постигнато до момента. След тази дата не започвайте нови задачи, а довършете обещаното. Меркурий тръгва ретроградно. 27-и е ден зареден с революционни импулси. Родените в първата декада ще действат безкомпромисно. Пълнолунието изостря апетитите. Очертават се конфликти и катаклизми и по света.

Рак 22 юни – 21 юли

21-и ще ви предостави възможности, от които в момента може и да не се нуждаете, но в бъдеще ще се окажат важни и стабилизиращи. До ранния следобед не предприемайте нищо съществено, но след това ще се отворят възможности и варианти, които не са за изпускане. Програмата ви ще се уплътни, ще усетите каква посока е добре да следвате и ще срещате полезни за бъдещето ви хора. Родените около 10-15-и юли ще получат защити и протекции, които не се дават всеки ден. Слънцето напуска вашия знак. Излизате от сатурнова дупка и веднага ще го почувствате като разведряване в отношенията. Планирайте от края на тази седмица отпуск. От 26-и до 19 август планетата на бизнеса Меркурий ще върви ретроградно, а това положение ще стагнира новите инициативи. На 23-и може да изкачите връх в кариерата и да получите неочаквани пълномощия. На 24-и работете повече за нечии интереси. Денят се свързва с благотворителноста и със сърцето. Преди да поискаш каквото и да било дай и обгрижи ближния. 25-и изисква коренно преустройство. Ще се наложи да промените програмата си. Ден на колелото, излизат на преден план пренебрегваните в миналото желания и стремежи. 26-и затваря една врата и отваря друга. Търсете спокойно място за почивка и релакс. 27-и ще е рисков ден, а и аресивният Марс е най-близо до Земята.

Лъв 22 юл – 22 август

В събота както и да постъпите все ще трябва да давате. Рисковете нарастват. Бъдете внимателни и не започвайте нищо съществено. Нужна е активна самозащита от чернотата наоколо. Късно следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Включва се и каналът на кармичната родова памет. Тази вечер медитирайте над семейните връзки и кармата на рода. Символ на 22 –и е съзиданието и градежа. Слънцето навлиза в Лъв на 22-и в 20 ч. 51 мин. по Гринуич. Настава време да подновите стари връзки. Добре е за ремонти у дома и в личните отношения. До 26-и стартирайте всичко планирано за седмицата, а след това си вземете отпуск или само довършвайте обещаното. Меркурий от вашия знак тръгва ретроградно на 26-и. Към обед на 22-и родените в първите дни на зодията ще изживеят вълнуващи моменти и така до вторник изкачвате връх в кариерата си и получавате заслужено признание. На 23-и идват закъснели придобивки. 24-и е ден за спонсорски инициативи, колкото дадеш толкова ще получиш. 25-и ви среща с комплексите на хората. Ще донесе късмет и ползи това, което уредите сами. 26-и ни връща към недовършените проекти. Съберете хората, с които ще приключите поетите задачи. На 27-и се отваря огромен апетит. Родените в първата декада ще бъдат поставени на тясно. Здравето е нестабилно. Не рискувайте излишно.

Дева 23 август - 22 септември

От обед в събота до неделя на обед ще имате чудесни мигове на релакс, лично и обществено признание и подкрепа. Може да се появи благодетел, когото чакате отдавна. Приемайте предложения, пътувайте и гостувайте. Съботната вечер може да ви срещне с този, когото търсите отдавна. В неделя се приберете навреме. С навлизанете на Слънцето в Лъв вие навлизате в сатурнова дупка и ще го почувствате още в неделната вечер. Не се претоварвайте и не искайте много. Добре е да се проведе прочистваща диета и да се разчистят преблемите в отношенията. В понеделник енергията достига високи нива, но и конкуренцията ще е голяма. Не си позволявайте пасивност, но не позволявайте и намеси в работата и връзките. На 24-и се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Вечерта настъпват обрати, които може да променят изоснови живота ви. 25-и ще ви помогне да се справите с тежък проблем. Приемете предложенията, които ви отправят. На 26-и Меркурий тръгва ратроградно, време е да се обърнем назад към недовършените дела и да си поискаме дължимото. Може да ви изплатят дължими суми. Не бива да оставаш длъжен, независимо на каква позиция си. Пълнолунието на 27-и е придружено с лунно затъмнение, което е знак за опасни положения, засягащи повече масите, жените и децата.

Везни 23 септемри - 22 октомври

Планирайте за съботната вечер среща с потенциални благодетели и спонсори. Съберете семейния съвет и решете как да действате по отношение на имотни и неследствени дела. Този уикенд ще срещне хората, които взаимно ще си помогнат и услужат във времето напред. Енергията ви блика и търси поле за изява. Планирайте за следващите два дни спонсорски и благотворителни прояви и така сами ще станете обект на благотворителност. 24-и е денят на сърцето. Жестовете ще се помнят. Някой ще ви помогне да свършите работа, която не е за сам човек или изисква обединените колективни и колегиални усилия. Тези дни са тестова програма за хората, на които можем да разчитаме и да се опрем. На 25-и полезните мисли и вещества лесно се усвояват. Сега е момента да се усвоят и някои уроци. За родените в първата декада ще стане напечно, ако отказват да ги приемат. В този ден ще си проличат хората с комплекси. 26-и затваря вратата пред бизнеса по отношение на новите проекти и дейности. Меркурий тръгва ретроградно и насочва силите ни към приключване на задачите. Някъде ще се обяви и фалит или временно ще се затвори дейност. На 27-и нищо не става по дипломатичен път. Пълнолунието е придружено с лунно затъмнение. Природата действа агресивно. Ще се раждат деца, които ще разрушат статуквото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота имате шанс да срещнете покровител. Важното оставете за следобед, когато късметът ще ви следва, ще се случват събития, които ще ви изведат на претижни позиции в бизнеса и в обществото. Родените около 10-15 ноември да си отварят очите и сърцето и да не пропускат нито една възможност. В следващите дни ентусиазмът ви гасне. Ще работите за чужди интереси и ще правите услуги. В понеделник пасивноста е нежелателна, но не бива да губите контрола в ситуацията. 24-и е ден за спонсорски инициативи. Включете се в благотворителни проекти и ще ви се върне. На 25-и първо обърнете внимание на външния си вид. Предстоят срещи, на които трябва да изглеждате магнетично. Ден на колелото, на възкачвания и падения. Ще се оваканти място, което трябва бързо да заемете. Конкуренцията е жестока. До 26-и стартирайте нов бизнес проект и се внедрете в нова среда. 26-и определя окончателно позиции и отбори. След тази дата не се препоръчват промени, както и сключване на нови договори. Меркурий тръгва ретроградно. Може би най-тежкият ден за родените до 1 ноември ще бъде 27-и. В хороскопа ви действа опасен кръст на планетни сили. Включеният в него Марс е най-близо до Земята и няма как да не се усетят агресивните му импулси. На всичко отгоре предстои и Лунно затъмнение, което е знак за бедствия и аварии.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден започва с изкушения и измами, с нещо неприятно, което предизвиквате сами. Ако следобед направите несъзнателен избор или незнайно как тръгнете в дадена посока, продължете. Съдбата ще ви заведе точно там, където е важно за вас и където са благодетелите ви, дори и да не го съзнавате. В неделя Луната навлиза в Стрелец. Предстоят пътувания, рокади на работното място и у дома. От тази вечер Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. На 23-и енергията Кундалини се активизира, пасивният човик ще претърпи поражение. Дано добре сте планирали задачите за деня. Не се разсейвайте, контролирайте емоциите. На 24-и може да получите нещо даром, да влезе в престижна среда и да получите облекчение на разходите. Ден за благотворителни прояви. Давайте от сърце и приемайте това, което ви дават. 25-и е ден за обвързване, символи са пръстена и колелото. Нещата така ще се завъртят, че ще се окажете търсени и желани партньори там, където в миналото са ви отказвали. 26-и помага да се диференцират нуждите и да се оформят групите. До 19 август Меркурий ще върви ретроградно и ще ви връща към недовършеното. Сега е момента да отидете на почивка. Не планирайте старт на нови проекти. В петък ще се случват тежки и негативни събития, но вие ще ги избегнете.

Козирог 22 декември – 20 януари

Към обед в съботния ден навлизаме в деня на фонтана от преливаща физическа и духовна енергия. Предстои ви среща с благодетел. Ако сте на силно родово място, сред най-близките си хора ще се заредите и ще постигнете максималното в следващите дни. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса. Започнете ремонт или строителство. Новите инициативи ще са успешни ако тръгнат до 26-и. В неделя не се претоварвайте, изпълнете обещанията дадени на близките и намерете заместници за работата, която ви тежи. На 23-и може да покриете определен норматив и да заемете поста, за който кандидатствате. Чакайте подаръци от съдбата и във вторник, когато е добре да се правят услуги и да се посещават спонсори. Ще ви направят и безплатна реклама. Денят покровителства чувствата и любовта. Време е за признание, за благотворителни жестове и дарения. 25-и ви изправя пред избор, който бързо трябва да направите. Денят е магичен, невъзможното ще стане възможно до вечерта независимо как ще потръгнат нещата. Отнесете се с разбирне към старите проблеми и ще ги уредите. Луната навлиза в Козирог и бърза на среща със Сатурн. Който с колебае и страхува ще загуби време и позиции. 26-и помага да се решат семейни и наследствени дела. Очертават се групите по интереси. В петък не поемайте излишни рискове.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежко начало на съботня ден. Може да получите неприятни вести, които ще променят плановете ви за уикенда. С напредането на деня може да намерите тайни източници на покровителство и сила. Навлизаме в деня на фонтана. Енергийният ви потенциал нараства, но ще се намере кой да ви използва и предизвиква. Представете се ясно линията, която трябва да следвате и не се отклонявайте независимо изкушенията. От 22-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва Интересите ви ще се сблъскат с тези на по-силните от вас или с тези, от които сте си позволили да зависите. На 23-и са възможни пътувания. Не се претоварвайте и се погрижете за близките. Важно е във всеки момент да контролирате ситуацията, дори и чрез подставени лица и заместници. На 24-и ви връщат дълг на обич и внимание, но и вие трябва да се издължите. Включете се в спонсорски инициативи и очаквайте подкрепа в труден момент. На 25-и може да получите предложение, за което не сте готови. Родените в първата декада ще изживеят стресиращи моменти в следващите дни. Предстои пълнолуние във вашия знак съпроводено с лунно затъмнение. Следете знаците на съдбта и не предприемайте нищо ново. Не участвайте в залагания и не правете облози. Стойте далече от хазарта и изкушенията, които и друг път са ви проваляли. Каквото загубите трудно ще си върнете.

Риби 20 февруари – 20 март

Този уикенд ще ви срещне с покровители и с хора, които ще ви донесат радост и любов в бъдеще. Съботната вечер ви сблъсква с шансове, които отдавна чакате. Може да намерете нови източници на сила, възможности и ресурси. Действайте в посоката, за която имате предчувствие за успех. В неделя някой ще бъде коронясан с тежка корона. Задълженията ви нарастват поради избора, който правите, но и щастливите моменти ще са повече. 23-24-и ще ви сблъскат с тези, към които имате дълг и които сте пренебрегвали в миналото. Не може да отлагате решаването на старите проблеми. Тези дни ще донесат раздели в любовта и връзка, която може да ви откаже от едно за сметка на друго. До 26-и стартирайте проектите, които сте подготвили, явете се на изпити и конкурси и задвижете набелязаните промени. На 24-и се дава милостиня и се прави това, за което те помолят. До вечерта и една ваша молба или желание може да се изпълни. 25-и носи късмет на хората с комплексно мислене и бляскава визия. Обърнете внимание на външния си вид. Облечете новите дрехи, предстоят важни срещи. До вечерта ще елиминирате от живота и работата си хора с комлексарско мислене. На 26-27-и постигате отдавна гонена цел, получавате пари и признание. Пълнолунието на 27-и активизира опасни апетити, назряват конфликти, водят се тежки битки. Контролирайте емоциите.

По темата: хороскоп
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Приключенията на Иво Аръков от Истанбул до Слънчев бряг

Първи снимачен ден в Истанбул. Стоиш мирно в продължение на шест часа, за да може тялото ти да попие татуировките на руски мафиот. Часовникът тиктака, а ти за отрицателно време трябва да влезеш в образ и да научиш бойна каскада. Така започва приключението на Иво Аръков в Турция, където отскочи за месец време, за да се снима рамо до рамо с местната суперзвезда Къванч Татлъту.