Седмичен хороскоп 15-21 август

Седмичен хороскоп 15-21 август

Жеги, протести, ваканция - това лято е наситено с много страсти, с приятни и недотам весели моменти. Какво вещят звездите за предстоящата седмица прочетете в Седмичния хороскоп.

Овен 21 март – 20 април

15-и носи проблеми в личните връзки, тенденция към изневери и изнервящи положения. На всички нива властва грубият материализъм, всеки търси ползата от другия.16-и определя нова цел и посока. Венера, Луна и трите планети от Козирог сключват пречупващи аспекти с Марс от вашия знак. На 17-и може да уредите имотна сделка и нов терен за действие. Ще направите силен ход и ще спечелите, ако сте проучили нещата и имате до себе си верен съюзник и съветник. На 18-и не взимайте важни решения. Както и да постъпиш днес ще сбъркаш. Бъдете отговорни за делата си, не предприемайте нищо важно за бъдещето си. 19-и идва с прозрение за бъдещето. Време е за преустройство на личния ви търговски обект. Родените в третата декада са на път към плодотворен избор. На 20-и стартирайте нова дейност. Меркурий навлиза в знака на служенето Девата. 21-и изисква самостоятелна работа и ненамеса в чуждата. Ораничете контактите. Навлизате в тридневен рисков период, в който Марс от вашия знак ще образува кръст с Луна, Венера и с трите планети от Козирог.

Телец 21 април – 20 май

От 15-и Уран в знака Телец тръгва ретроградно и ни връща към стари връзки. Предстои вечер на изневерите. Бъдете внимателни в избора си, не намесвайте близките в спорове с познати и непознати. Уредете си среща с капацитет в областа на личните ви интереси и нужди. На 16-и прекарвате приятно, нещата се подреждат изгодно за вас. Днес с лекота ще преодолеете препятствията и ще постигнете лични рекорди. 17-и разчиства терена. Ако влезете в конфликт, трети лица ще се възползват. Намерете пътя на разбирателството и направете взаимни компромиси. На 18-и не рискувайте, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. В деня преди новолунието в знака на нехармоничния ви Лъв не се занимавайте с нищо сериозно. Не провеждайте събрания и делови срещи, не подписвайте нови договори. 19-и е ден за диети. Доверете се на сетивата. Днес умът може да ви подведе, но усещанията и чувствата ще ви насочат в правилната посока. 20-и определя нови посоки на избор. Ден за първа крачка в ново поле на опитност. Опитайте да влезете в нова среда. 21-и поставя ограничения и налага изолация. Един от дните, в които не се препоръчват нови запознанства.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е ден на суетене и напразни опити за удовлетворяване на нечии претенции. Напуснете и вие териториите, в които нямате шанс както в любовта, така и в партньорските връзки. 16-и идва с любов, помирение и приятни пътувания. Денят е благоприятен за брак и годежи. Съвпадът на Луна и Венера в знака на семейното огнище Рака предопределя стабилен семеен живот. На 17-и се заемете с неотложните семейни дела. Може да се намери жилище. Денят действа пречистващо и обнадеждаващо. Старайте се да се движите в приповдигнато настроение, така ще привлечете благоприятните хора и случайности. На 18-и смирете апетитите и ограничете контактите. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави на тъмно, а това ще носи еднострани ползи и печалби незнайно за кого. 19-и е рисков за родените в първата декада. Постарайте се да удовлетворите желанията, с които сте се събудили. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. 20-и изисква повече наблюдение и проучване, а на 21-и проведете солови акции. Днес е противопоказно да се работи в екип, да се приемат колективни проекти и да се правят общи изявления.

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луна и Венера от Рак образуват конфликти аспекти, а това ще се отрази негативно на връзките и отношенията ви у дома. Родените около 1 юли са на прага на изтощаваща емоционална връзка.Чакайте посещение на личната си муза тази вечер и дано това не натегне семейните ви и приятелски отношения. 16-и. Днес на пътя ви са заложени прегради. Където и да отидете ще трябва да се борите за внимание и лично място. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. 17-и налага нова програма и ново териториално разпределение. Вървите към имотна сделка. На 18-и всичко предприето ще тръгне накриво. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всеки си прави тънки сметки. На 19-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Един дълбоко интуитивен ден. 20-и поставя ново начало. Денят е благоприятен за отваряне на нови заведения и търговски обекти и за подновяване на стопирана в миналото дейност. Намерете начин да обезпечите бизнеса си с необходимото снабдяване и пласиране. На 21-и не работете в екип. Ограничете контактите и не влизайте в нова среда или в нова група по интереси.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои ви период на болезнено връщане към стари отношения, отговорности и работа. От 15-и Уран тръгва ратроградно в Телец. Днес се връщате към стари сметки и задължения. 16-и Може да направите пробив и да се укрепите на позицията, която ви осигурява стабилност, обич и доходи. Днес пиете вода от няколко извора и намирате подкрепа за личните си инициативи. На 17-и е възможно духовно прозрение за бъдещето. Ще получите изгодни предложения, може да уредите печеливши сделки и покупко-продажби. Чудесен ден за нови начинания. 18-и е един от тежките ви дни за годината. В деня преди новолунието в Лъв лъвската ви сила е на кота нула, така че не се претоварвайте, не изисквайте много от себе си и от другите и ограничете контактите до минимум. На 19-и предстои новолуние във вашия знак, което тотално ще изсмуче личните ви сили и ресурси. 20-и отваря огромни апетити. Край с мечтите и планирането, от този ден е добре да се започне реализация на това, за което сте се уговорили и договорили с близки и партньори. На 21-и играйте солово. Днес не правете избор между доброто и злото. Има и трети вариант, който е скриван от очите на неинформираните.

Дева 23 август – 22 септември

От 15-и Уран тръгва ретроградно в знака на хармоничния ви Телец , а това може да ви върне към старата работа. Подновете стари договори. Някой се връща и към старата си любов през уикенда. 16-и е ден на реката, а тя ще направи нужните завои и скокове в стремежа си да стигне морето на всяка цена. И вашият път може да претърпи неочаквани обрати. Ще се наложат завои и ограничения, ще преодолявате препятствия, но до вечерта ще се похвалите с победа и лично постижение. 17-и ви и заземява и в родителския дом или на стария бизнес терен. 18-и ще бъде може би най-тежкият ви и рисков ден в сатурновата ви дупка, особено ако сте на път към важни договаряния и споразумения. Ситуцията ще се развие неизгодно за вас. На 19-и ако отхвърлите съветите на интуицията и не повярвате на вътрешното си усещане ще се забъркате в неприятни връзки и в отношения, които ще ви поставят в неблагоприятна позиция в работата и в живота. Около новолунието в Лъв ще изживеете тежки и объзсърчаващи моменти, но на 20-21-и успехът ще е с вас. С всичко ще се справите сами и ще успеете.

Везни 23 септември – 22 октомври

Предстои ви тежък и изнервящ уикенд с тенденция към изневери и изнервящи положения. На 15-и и 16-и в хороскопа ви действат тежки и агресивни аспекти. За родените в първата декада денят носи неприятни изненади, промени в плана и конфликти с близки и приятели. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат в крачка и с компромат. Отложете рискови пътувания и участия в състезания. 17-и ви настройва на амбициозни проекти свързани с разширение и узаконяване. Направете нужните огледи на имоти и терени. На 18-и ограничете контактите. Безенергиен ден с тежко и негативно излъчване. Луната е погълната в сянката на предстоящото новолуние. На 19-и се доверете на вътрешното си усещане. Лакомията взима връх. Ден на устата, Луната се появява във формата на отворена уста. Апетитите са огромни. 20-и е активен и творчески. Чудесен ден за старт на нов бизнес проект. Търговската инициатива живва с навлизането на Меркурий в знака на господството си Девата. 21-и изисква самостоятелни действия на свой терен. На никаква цена не допускайте да се вмъкне трети там, където до момента добре се справяте и се обичате двама. Ако сте сънували нещо объркано, това е знак, че и животът ви може да се обърка.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луна и Венера ви изпращат любовни сигнали от знака на Рака. Някой ще поднови връзка, друг ще я замени с нещо ново. 15-и денят е конфликтен, но докато другите се разправят и делят неделимото вие привличате любовта и прекарвате приятно. 16-и е един от най-силните ви и пробивни дни. Ще преодолеете с лекота всяко препятствие, ще спечелите състезания и конкурси, а и в любовта ще бъдете неотразими. На 17-и и18-и ще си плащате за греховете и работата ще ви подгони. Шефовете няма да се склонни на отстъпки. На 19-и се събуждате с усещане за правилния избор. Ако изпитате неприязън към определени дейности и срещи не се обвързвайте и не започвайте нищо свързано с тях. 20-и задвижва нова бизнес програма. Навлизащият Меркурий в знака на господството си Девата ще съживи бизнеса, особено този с недвижимите имоти. Ще имате възможност да сключвате всякакви сделки. На 21-и ще намерите кой да ви свърши неприятната работа. Не включвайте нови хора в екипа и в работата, от която смятате да извлечете изгода и печалби.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и е ден на разправии, които само ви губят времето. Отношенията ви може да излязат от рамките на добрия тон. Въздържайте се и от активни състезателни дейности. Не е нужно на никого нищо да доказвате. На 16-и намирате решение на спорен въпрос. Постарайте се да мислите за приятни неща, релаксирайте, не се срещайте с хора, които биха ви натоварили и провалили почивката. На 17-и си осигурявате база за бъдещата работа и живот. Направете инвестиция в полза на децата и тяхното бъдеще. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. На 18-и спазвайте диета. Не яжте нищо алангле. Случващото се в този ден ще ви помогне да направите разбор на личните си и професионални дела. 19-и сочи правилната посока. Доверете се на предчувствията. С някакво шесто чувство усещате коя е правилната за вас посока, кой е верният избор и накъде да насочите усилията и стремежите си. На 20-и не се напрягайте, а на 21-и не се обвързявайте с никого. Предприетото в екип или съвместно с някого няма да се развива добре и вероятно няма да донесе очакваните ползи и пари. Ще се намесват странични хора и фактори, ще се води двойно счетоводство или ще бъдете зле информирани и платени.

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда Луна и Венера ще ви гледат в опозиция, а Марс в рисков аспект от знака Овен. Ще ви хванат, ако изневерите, а и вие ще се усетите предадени. За родените в първата декада 15-и ще донесе объркване в програмата и неприятности на емоционална основа. 16-и е свързан с емоцията на водата, която гаси огъня и подкопава и най-стабилните основи. Ще се случват събития, които може да сринат и подкопаят близки и приятелски връзки. На 17-и си осигурявате стабилна база. Обединете интереси и ресурси с хората, с които възнамерявате да живеете и работите заедно. На 18-и останете където сте. Трудно ще разберете мотивацията в поведението и действията на околните, а и вие скривате истини и факти от партньорите си. 19-и и 20-и ще донесат късмет, придобивки и нови договори. Получавате изгодни делови предложения. Меркурий ще ви глада в брилянтен аспект от знака на Девата. Не се колебайте да стартирате нова дейност, да си опитате късмета в нова бизнес посока. На 21-и не се обвързвайте, независимо какво ви предлагат. Не се знае кой ще пие и кой ще плаща сметката.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се емоционален уикенд с възможност да срещнете любовта или тя да ви пресрещне в желанието да ви спечели отново. Вземете каквото можете от сладостите и радостите на живота. Утре всичко ще се промени. На 16-и се движите по линията на най-малкото съпротивление, но без да губите връзка с посоката. На 17-и внимавайте с имотните сделки. Навлизате в период, в който силата просто изтича от вас към другите, заедно с някои притежания и спестявания. 18-и носи опасности на всички нива. Ограничете контактите и не предприемайте нищо важно. Старайте се да не влизате в спорове. 19-и идва с прозрение за правилния избор. Сега е време за размисъл, за планиране и подреждане на приоритетите. 20-и изисква делова и лична активност. В момента вътрешната ви енергия се активизира, дайте отпор на натрапниците. На 21-и работете самостоятелно. В този ден от съвместната работа печелят само шефовете и координаторите и дано да сте в тази позиция. Не е нужно всичко да се споделя преди работата да е свършена и разултатите да са на лице.

Риби 20 февруари – 20 март

На 15-и Уран тръгва в ретроградна посока и ни връща към пропуските на миналото, към възможноста да подновим изгубена или провалена връзка. 16-и е един от най-силните ви и успешни дни. Всичко може да постигнете. Не се колебайте, тръгнете в посоката на личните ви интереси амбиции и желания. На 17-и сключвате изгодна сделка, намирате нещо търсено отдавна. Днес карате по инерция от миналите дни. 18-и изисква да спрете и да се защитите. Ден на грешни ходове и изнудващи положения. Намеренията не отговарят на това което се декларира. На 19-и интуицията ви е в апогея си. Ако в този ден действате игнорирайки вътрешното си усещане ще сбъркате и ще попаднете в капани. 20-и идва с битка за защита на работни позиции. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Девата, където от снощи го очаква Луната. Конкуренцията ви ще направи силен ход. 21-и е рисков. Днес е важно да се измъкнеш от общата работа, където не се знае кой пие и кой плаща. Работете сами и на свой терен. Не се обвързвайте с нови договори и брак точно днес и не подписвайте нови договори, независимо изгодните оферти.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.