Седмичен хороскоп 13-19 март

Седмичен хороскоп 13-19 март

Какво вещаят звездите за следващия 7-дневен период? Вижте техните съвети, за да може да вземете адекватните решения и да избегнете трудните ситуации. Предлагаме ви подробна информация за всеки в зодиака.

Овен 21 март - 20 април

На 13-и до обед се заемете с прочистващи и разчистващи дейности в градината или в посока на здравето и личния си интерес. По обед е точното новолуние, което ще бъде и най-слабият енергийно момент в сатурновата ви дупка. Време е да се дистанцирате от места, хора и позиции, които ви смучат енергията и разболяват. На 14-и се доверете се на усещанията си. Избирайте посоките по повика на сърцето, а не поради необходимост да се свърши това или онова. 15-и започва с остри битки за територия и влияние, както у дома, така и на работното място. Пасивността е вредна, но не бива да се отива в крайности. Съветът за 16-и март е да не се включвате в съвместни инициативи, особено ако усещате нещо подозрително или незаконно. На 17-и действайте активно, опитайте да си пробиете път в нова среда. Спазвайте принципна политика и сключете нови договори. На 18-и е важно да мислите и действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с чужбина. На 19-и бъдете внимателни. Увеличавате натиска и претенциите там, където е нужно смирение, а на важните срещи се притеснявате и свивате в черупката си. Пазете си документацията и кореспонденцията.

Телец 21 април – 20 май

На 13-и разчистете пътя, работете в градината, оправете отношенията си с близките. По обед е точното новолуние в знака на Рибите, което е и най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. Вземете отговорно решение в тази посока. Обърнете се към по-духовни занимания. На 14-и късметът ще работи за тези, които се доверяват на усещанията и оставят интуицията да ги води. Всичко, което правите с желание, ще се урежда, а това което правите или ядете насила, ще носи проблеми. Избягвайте конфликтите и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Край с изчаквателната политика на 15-и март. Време е за настъпление, за активни целенасочени действия в желаната посока. Поставете условията си на близки, работодатели и подчинени. Защитавайте правата и позициите си. На 16-и Луната навлиза в Телец и до вечерта сключва рискови аспекти. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. На 17-и може да сключите успешни договори и да влезете в нова професионална и бизнес среда. Не отклонявайте прибързано предложения. Ще намерите верни съюзници. 18-и носи повече предимства и възможности за родените след 10 май. Препоръчват се контакти и връзки с фирми, приятели и работодатели от чужбина. Опитайте да влезете в нов екип с дълготрайни и стабилни инвестиции. Рекламирайте се, търсете начини за финансиране на личната ви програма.19-и ще ви донесе неприятности прекаленото споделяне и приказливост. Околните ще реагират особено чувствително и болезнено на това, което казвате.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 13-и се ориентирайте към прочистващи тялото и душата дейности и процедури. Разчистете в градината, подредете дома, постарайте се повече и в личните отношения. В този ден 4 планети от Риби ви облъчват в пречупващи аспекти. С една непремерена дума и жест може да развалите връзки градени с години. Нищо ново да не се започва. На 14-и се доверете на усещанията и предчувствията си. Тялото и ума ви дават знаци, с които е добре да се съобразите. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. На 15-и е особено важно как ще се държиш. Ако се смяташ за жертва наистина ще те изядат, но ако си решен на всичко, за да победиш ще постигнеш много. Пасивността в този ден е вредна и разболяваща. На 16-и се очертават опити за изнудване и натиск. Някой се опитва да ви влезе под кожата, да ви манипулира и използва. Не насрочвайте партньорски срещи и не подписвайте съвместни договори. На 17-и предстоят елиминации в противниковия лагер. Ще се случват събития, които ще ви поставят в по-изгодни позиции и ще привличат към вас благоприятни случайности и хора, които може да се окажат особено ценни и важни за бъдещето ви. На 18-и е важно да мислите и да действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с приятели и фирми от чужбина. Може да ви предложат изгодна сделка. На 19-и Луната навлиза във вашия знак и среща Марс. Увеличете самоконтрола, не бързайте да правите забележки или да с изказвате неподготвени.

Рак 22 юни – 21 юли

На 13-и преминавате на нова навивка на развитие. До обед може да постъпите така, както го чувствате, разбирате или ви харесва. Оставени сме на собствения си избор. Не се сърдете на друг, а и не мислете, че някой толкова много ви е помогнал за нещата, които сами сте направили или ви се случват. На 14-и ще се събудите с усещане кое е полезно или вредно за вас. Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже правилния или грешен избор. На 15-и е вероятно да ви атакуват по няколко линии. Конкуренцията намира слабото ви място, близките не спират с претенциите, а и тези, на които разчитате, открито ви предават или обръщат гръб залисани в своите си задачи. На 16-и до обед не се препоръчва да приемате предложения за съвместна работа. Очертава се фатално привличане и в любовта. На 17-и може да направите изгодна сделка, да продадете и да купите нещо на сметка. Водете принципна политика и ще привлечете точните хора. Добре е да сключите нови договори. Уредете си двустранни срещи, пазарете се, търсете нови партньори, доставчици и спонсори. 18-и е ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Очертава се прозрение за правилния избор. Ще намерите изход от неприятна и зациклена ситуация. На всяка крачка на 19-и ще срещате хора склонни да спорят и влизат в конфликти. Съвпадът на Луна и Марс провокира първосигнална реакция. Старайте се да запазвате добрия тон, дори и нещо да не ви изнася. Пазете си вещите, документите и личните данни.

Лъв 22 юли – 22 август

На 13-и разчистете терена у дома и на работното място. До обед направете прочистващи и релаксиращи процедури. Обърнете внимание и на нуждите на близките. На 14-и родените в първата декада ще имат важно прозрение, което ще помогне да избегнат бъдещи проблеми. Доверете се на сетивата. Случващото се на 15-и ще ви осигури предимства пред останалите. Бъдете активни, не се давайте без бой и ако се наложи действайте от позиция на силата. С лекота ще елиминирате конкурент и ще постигнете напредък в дейности и бизнес инициативи. Не оставайте пасивни. На 16-и родените в първата декада днес може да бъдат уловени в капана на собствените си страсти и амбиции. Не играйте хазартно, не се ловете на бас и не подписвайте съвместни договори. Може да попаднете на фатално привличане и в любовта, което ще ви ограби емоционално и физически. На 17-и печелят верните на дълга и принципите. Ако дадена работа или предложения ви се струват съмнителни и ви притесняват не се захващайте, дори и да ви обещават солидни печалби. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет във връзките с чужбина, отколкото с дейности на местна почва. Ден на притискане и неприятни усложнения в добре подредената ви програма. 19-и е ден на вербалната магия. Подготвените хора с нужното дар слово привличат благоприятните положения и тези, които ще ми направят услуги и ще се погрижат за личния им интерес. С лекота правите полезни за околните личните си амбиции и предпочитания. Пазете си документите.

Дева 23 август – 22 септември

Точно на 13-и не решавайте важни делови и семейни въпроси. Тенденцията е да се взимат импулсивни, а не обмислени решения. Вероятни са изневери и неприятни случайности, които ще ви дискредитират в нечии очи. Може да разберете и нечии тайни, от които ще ви заболи. Лесно се отива към скандали. 14-и е ден за планиране, за почистване на дома и офиса и за срещи, на които ще се връщат дългове. Не всичко опира до пари, нужно е да проявите и внимание, но със сигурност ще давате и ще се наложи да работите за нечии интереси. На 15-и пасивните хора ще претърпят поражение. Активизирайте се максимално на работното място. Не позволявайте да ви изпреварят тези, които работят по-малко от вас. На 16-намирате радикално решение на спорни въпроси и постигате напредък в сделките. Не се обвързвайте с никого и не работете в екип. Отстоявайте личните си права и интереси. На 17-и ще имате поне един подарък от съдбата. Ще се случват събития, които ще ви дават възможност да напреднете в бизнеса и да извоювате престижни позиции в обществото. Явете се на конкурси, участвайте в състезания. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет и може да се надяват на придобивки. Кандидатствайте за позиция в чуждестранна фирма. Денят е благоприятен за връзки с чужбина, за уреждане на документи за работа, учене и пътуване извън страната по различни причини. За родените в първата декада 19 март ще донесе повече рискове, неблагоприятни ситуации и случайности, които ще ви разбалансират. Правете всичко по правилата. Не влизайте в спорове и внимавайте какво си пожелавате.

Везни 23 септември – 22 октомври

13-и е ден за разчистване на сметки и за почистване у дома. Старайте се да спазвате диета, да прекратите или ограничите вредни връзки и положения в живота си. Дадената днес дума трудно ще се прекрачи и забрави. Не се намесвайте в чуждия избор, за да не излезете виновни. На 14-и не взимайте отговорни решения, особено ако чувствате подмолни действия и намеси. През целия ден ще усещате правилната посока и цел и дано се доверите на интуицията си. Ще е добро за вас това, което неустоимо ви привлича. На 15-и се настройте за самозащита. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място и в посоката, в която смятате да вървите и да се внедрите. На 16-и вървете по пътя си, без да правите промени и да се отказвате от планираното, ако някой ви предложи друг вариант. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни инициативи. 17-и е силен, успешен и пробивен ден. Водете принципна политика и изпълнете каквото сте обещали. Може да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна среда. 18-ие ден на откровение за правилната посока. Ще ви се обаждат тези, за които дори и за момент сте си помислили. Разстоянията нямат значение и в любовта. Чакайте обаждане от чужбина. Хубаво е на 19-и да изживеете някакво приключение. Молбите и желанията ви може да се сбъднат. Пътувайте, помогнете според възможностите си на близки и приятели да реализират личните си планове и мечти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и родените в третата декада ще изживеят приятни, вдъхновяващи и зареждащи моменти. Днес е точният съвпад на Слънце, Луна, Венера и Нептун в знака на хармоничните ви Риби. Тази перфектна конфигурация ще се отрази положително на личните ви и любовни връзки. Някой прави предложение, а друг бебето.

На 14-и ще се събудите с усещането кой и какво е полезно или вредно за вас. Доверете се на инстинктите и предчувствията си. На 15-и ще загубите позиции, ако протакате преговори и отлагате важни делови срещи. Ще получавате покани и протекции, ще ви правят услуги. Стари длъжници ще ви се издължат, а това ще помогне и вие да си оправите сметките с някой друг. Действайте.

16-и ден на фатално влияние и привличане. Родените в първата декада са на път да провалят собствените си планове заради колективните инициативи. Не участвайте в съвместни начинания, внимавайте при пътувания и не се намесвайте в избора на околните. 17-и е ден на тежки преговори, но ако се спазват законите и ако двете страни са готови на компромис нещата ще се подредят. Ще срещате равностойни партньори и конкуренти. На 18-и родените в третата декада може да изпуснат или да се откажат от изгодна сделка. Съберете се и се разберете. Дайте си още един шанс. Ще намерите устройващият и двете страни вариант. На 19-и печелят хората с дар слово и дарба за убеждаване. Търсете слабите места на тези, с които се налага да преговаряте и се постарайте да им влезете под кожата. Днес благата дума ще отвори железните врати на недоверието. Не правете забележки, бъдете пределно дипломатични.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 13-и Слънце, Луна, Венера и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти от Рибите. На това новолуние си дайте дума да прекратите вредни и разболяващи връзки и да се откажете от вредните си навици. Ориентирайте се към ново поприще, към нова лична връзка и хоби. На14-и се доверете на вътрешното си усещане. Ден на устата. Не яжте това, което ви е неприятно или не харесвате, дори и с риск да обидите домакините. Доверете се на сетивата и в личния избор на срещи и запознанства. На 15-и ако не нападнеш, ще те нападнат и атакуват на слабото място. Гответе се за битки, но вземете предпазни мерки и да защитите гърба си. 16-и носи риск за хора от приятелския ви кръг. Интересите на родители и деца са противопоставени. Не участвайте в съвместни инициативи на работното място. Очертават се изневери и изнервящи положения. На 17-и бъдете верни на близки и приятели и отговорни към задълженията си. Не си спестявайте труда, ако не искате работата ви да пострада. Явете се на изпит, участвайте в състезателни програми. Ще спечелите и спонсорска подкрепа. Кандидатствайте за субсидии. Противопоказно е да се спазва диета. На 18-и е добре да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. Рекламирайте се, подайте документи, защитете позициите си. На 19-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до вечерта ще срещне Марс. Аспектът е зареден с емоционална провокативност. Ще ви засегнат на болното място, а и вие не се церемоните много. Провокирани сте и към споделяне, което ще ви навреди. Съветът е да не действате първосигнално.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 13-и каквото обещание дадете, ще трябва да го изпълните. Ден за диети и отказване от вредни навици. Заемете се с разчистващи и прочистващи дейности, работете в градината и създайте уют у дома. Не започвайте нови начинания, преди да сте приключили със старите ангажименти. На 14-и интуицията дава верни сигнали, но вие не сте готови да я слушате. Разсъдливата ви природа възприема предчувствията като несериозни. Бъдете себе си, не се опитвайте да правите някому впечатление. На

15-и защитата е на преден план, независимо, че се готвите за атака на работното място и в социалните отношения. Бъдете сигурни, че конкуренцията също се е подготвила и само чака да открие слабото ви място. На 16-и родените в първата декада ще бъдат първи, ако не влизат в съглашателства. Някой се опитва да ви използва като патерица за постигане на личните си цели и амбиции. Не взимайте прибързани решения, особено под натиск.

На 17-и може да постигнете нещо голямо и важно. Ще се похвалите с придобивки, с повишение и преназначение. Ще играете водеща роля в избора и живота на околните. Ден на подадените ръце. Може да сключите преспективен договор и да влезете в избрана среда от съмишленици. На 18-и родените в третата декада ще имат повече късмет, ще реализират повече ползи и ще спечелят повече пари. Насочете действията си към имотни и наследствени дела. Може да се разберете с роднини, които са в чужбина. 19-и е ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да си замълчи. Ще съжалявате за казаното и стореното, но едва ли първи ще подадете ръка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

13-и ще ви донесе много любов, ще оправи някои отношения и ще ви помогне да приключите с това, което ви вреди. Време е за разчистване пътя напред. Насочете се и към благоустройството на дома и офиса. Не оставайте за друг път промените, които сте планирали. На 14-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Дистанцирайте се от хора и дейности, към които изпитате неприязън. Ако почувствате привличане към някого, това е знак, че с този човек имате бъдеще в работата или любовта. На 15-и се активизирайте максимално, задвижете промените, които отдавна планирате. Ден за нападение и атака по всички фронтове на личната ви активност. Защитете позициите си и юридически. Не оставайте друг да ви върши работата. На 16-и родените в първата декада са в особено неблагоприятна позиция за обвързване с когато и да било, за каквото и да е. Стойте далече от колективните инициативи. Съветът за 17 март е да не смесвате работата с удоволствията и с приятелските връзки. Изпълнете каквото ви е в задълженията, но не се обвързвайте емоционално. Ще бъдете използвани не само от преките си работодатели, но и от тези, към които изпитвате някакви чувства. На 18-и родените в третата декада ще бъдат ограничени при пътувания и по отношение на деловите си ангажименти. Може да се разминете с големи поръчки, предложения и инвестиции. Конкуренцията се опитва да заеме и вашата ниша. 19-и сбъдва благите пожелания. Внимавайте какво си пожелавате. Ще приключите успешно работа, която ще бъде оценена на ниво и ще представлява трамплин за бъдещите ви задачи и начинания. Ден на вербалната магия.

Риби 20 февруари – 20 март

На 13-и Луна, Слънце, Венера и Нептун са в съвпад в знака на Рибите. Аспектът носи личен чар, артистично вдъхновение и озарение за правилната посока, мисия и цел в живота. Не започвайте нищо ново и важно преди да сте разчистили терена и да сте се освободили от вредни връзки и присъствия. Това е и най-благоприятният ден в годината, за отказване от вредни навици и привички. На

14-и е важно да направиш крачка към това, което те привлича. Едно приятно или неприятно чувство в гърдите показа кое е полезно или вредно за вас. Доверете се не вътрешното си усещане и няма да сбъркате в преценката и избора. 15-и е ден на леопарда. Време е за качествен скок в посока на личните ви амбиции и интереси. Ще сбъркате ако останете пасивни. Така давате на конкуренцията време и шанс за успех. На 16-и в живота и в личния ви избор може да се намесят странични хора, които ще се стремят да ви обсебват, привличат и използват. Работете и действайте самостоятелно. Не е ден за първа среща и за подписване на колективни трудови договори. 17-и е ден за срещи, за преговори и привличане на нова клиентела. Може да получите предложения, които ще ви помогнат да излезете от кризата и да печелите добре. Не нарушавайте принципите си. Ден на равностойните съюзи, при които се подписват и точни договори. На 18-и преодолявате всяка преграда, осъществявате връзки с приятели или бизнес партньори от чужбина и успявате да пласирате продуктите на труда си. 19-и е рисков ден, особено за родените до 1 март. Луна и Марс ви обхващат в конфликтен аспект от знака на Близнаците. Действате първосигнално и може да се скарате с важни за бъдещето ви хора. Денят е пълен с провокации. Не правете забележки и не реагирайте на такива.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.