Седмичен хороскоп 10-16 август

Седмичен хороскоп 10-16 август

Какво ви очаква според хороскопа през идващата седмица...

Овен 21 март – 20 април

Очертава се период на генерални промени в изявите и в начина ни на живот. От 11-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект от знака на Лъва. Бизнесът ще се ориентира към бляскави представителни срещи. Ще се провеждат модни дефилета и ще се обсъждат новите тенденции. Ще се осъществяват делови връзки на лични партита и чествания. В неделя Юпитер тръгва в директна посока и стимулира връзките и договарянията с чужбина. Постарайте се на 10-и да планирате участия в престижни обществени и социални изяви. В този ден се залага база за новото, което предстои. Не планирайте секцио за 12-и, когато на всички нива ще се държим комплексарски и ще се раждат деца с подобно поведение. В този ден ще отпаднат от класациите неподговените и предоверилите се. Ден на сърцето, ще разберете на кого можете да разчитате. 13-и се свързва с пръстена и с колелото. Тенденцията е всяка ситуация да се преобърнее, да се разделите с един и да се свържете с друг. На 14-и Слънцето е в съвпад с Венера. Време за любов и представителни участия. В този ден се съдържа някакв особен призив, който ще събере сродните души. На 15-и се очертават жестоки битки за кокала, правилата не важат. Смирете апетитите за надмощие, власт и пари. Дано денят на Богородица ни усмири. 16-и носи балансираност и равнопоставеност. Връщат се каещите се грешници. Разберете се и си простете.

Телец 21 април – 20 май

Не е все едно с кого ще се срещате в събота. Може да се уговорят бъдещи действия, да се получи спонсорска защита и квалифициран съвет за работата, която смятате да започнете. Енергията ви търси поле за изява. От неделя Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Вероятно е да тръгнете в посока на светския живот и да отложите във времето уговорените проекти и бизнес начинания. Планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока и стимулира преговорите с чужбина. Някой вече стяга куфарите за работа и учене далече от тук. 12-и е денят на сърцето. Ако някой ви помоли за услуга, помогнете му и ще си спечелите верен съюзник. В този ден поне един ваш конкурент ще отпадне от играта, ще разберете, че сте оценени и приети в местата, за които кандидатствате. На 13-и не си позволявайте да изглеждате неглиже. Ще имате важна изява и среща. Облечете новите дрехи и идете на фризьор. На 14-и се оформят групите по интереси и позиции. Не се колебайте. Не може да сте на две места едновременно. В политически и в социален план трябва да се определиш към коя група принадлежиш. Най-тежко ще ви бъде на Богородица. Няма смирение на 15-и. Всеки е тръгнал с голямата кошница, притиска и претендира. Загубеното трудно ще се върне. Отложете за петък важните разговори и начинания.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада ще бъдат поставени пред тежък избор в съботния ден. Не давайте пълномощно, не преотстъпвайте права, позиции и терени. Роднини и близки ще ви притискат с материални и наследствени искания. Не споделяйте идеите си. За неделя планирайте участия в представителни срещи и модни конкурси. Сватбите ще са показни и престижни, но ако искате да ви покровителства висшата любов сключете брак на 16-17-и. 11-12-и са дни, в които Юпитер тръгва в директна посока и, а Уран в ретроградна. Ще се сменят мнения и концепции, ще се правят неочаквани рокади, които ще извадят на предни позиции хора в сянка. Ще се вадят компромати, ще се разместват позиции. Не са изключени протести. На 12-и се задвижва и личната карма на страната ни. Ще трябва да се взимат решения на високо ниво. Някой ще си пракрати почивката. 13-и е денят на колелото. Което е било отдолу пренебрегнато и подценено ще тръгне нагоре и обратното. Вероятно е детрониране на някои величия. На 14-и тръбачът-съдба свири сбор и ни събира в групи по интереси и отговорности. Ще направите силен ход и ще постигнете максимума в ситуацията. На 15-и, ако искаш мир готви се за война. Започват активни действия срещу потенциалните конкуренти. Апетитите са огромни. Стремежът на 16-и е да се дели всичко поравно и да се запазва сатуквото.

Рак 22 юни – 21 юли

10-и е ден за ремонти и преустройства. Побързайте да намерите и да сте билзо до важен за вас източник на сила, подкрепа и ресурси. В следващите дни ще имате тежка и напрегната програма. Тръгващият в директна посока Юпитер ще задвижи заспали дела и проекти, а тръгващият ретроградно Уран ще ни върне да доразнищим делата, които са „претупани” и недооценени в миналото. Планетата на бизнеса и търговската инициатива Мерукрий напуска вашия знак на 11-и и ви подтиква да си вземете отпуск. Но на 12-13-и може да се очакват проблеми в работата, затова не бързайте да оставяте юздите в ръцете на някой друг. Ще изживеете мъчителни моменти на 12-и когато ще ви притискат хора с комплекси или сами ще действате комплексарски. Да не забравяме, че това е денят свързан със сърцето. Направете едно добро дело, помогнете на някой да се изправи. На 13-и асансьора на късмета тръгва за някой нагоре, а за друг надолу към понижение и професионална детронация. От особено значение е да изглеждате добре. Облечете новите дрехи и се постарайте да мислите по нов начин. На 14-и губят соловите играчи. Символ на деня е табуна волни коне. Действа се екипно. Личната свобода се защитава и получава под крилото на общата инициатива. На 15-и не се карайте с никого, после няма да се сдобрите. На 16-и всичко да се дели по равно.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и е може да се окаже най-силния ви ден за периода. Заложете нова база и фундамент на бъдещото си развитие, на личния живот, работата и връзките. Сключете нов договор, поемете юздите от бащите и дедите, започнете строежа или ремонта на родовия дом и имот. Осигурете си нова среда за развитие и живот. В този уикенд е важно да се работи върху основополагащи проекти. На 11-и влиза в сила онзи пионерски поздрав „рапорт даден, рапорт приет”. Директно тръгващият Юпитер дава юридическо разпореждане на ретроградно тръгващия Уран да се започнат нови разследвания, да се разнищи до край батака, в който сме попаднали и който ще ни остави без пържола за Коледа. И независимо, че е отпускарски период някой ще се наложи да се върне на работа и да задвижи машината оставена на собствен ход. На 12-и правете това, за което някой ви помоли. Подкрепете тези, които смятате за несправедливо наказани и ощетени. 13-и променя хода на събитията. Ден на колелото, а то със сигурност ще се завърти и ще промени статуквото. На 14-15-и ще срещате основните си конкуренти. В деня на Богородица няма да има прошка за никого. На 14-и влизате в нов екип или активизирайте групата, с която работите. На 15-и кой както може ще ви захапе. Внимавайте при пътувания и с документи. На 16-и ситуацията постепенно се успокоява.

Дева 23 август – 22 септември

10-и е ден на базовите проекти. Търсете ново място за развитие. На 11-и вашата управляваща планета Меркурий навлиза в Лъв, а това ще активизира рекламните кампании, ще се правят ревюта и модни дефилета, на които ще се преговаря, ще се уточнява новия курс в модата и тенденциите в работата на всички нива. Много важно е да имате очи и уши навсякъде, за да сте подтотвени за промените, които неминуемо ще настъпят. Подновете връзки с чужбина. Юпитер тръгва в деректна посока. На 12-и правете това, за което някой ви поморли и сами помолете за услуга и съдействие. Правете подаръци, участвайте в дарителски инициативи. Който не е настроен да дава, после няма да получава. На 13-и ще получите награда, стимул и някакво повишение. Ще ви се обаждат с предложения и ще имате реални шансове да излезете от дълъг кризисен период. Хора в притеснено положение ще разчитат на вашите услуги, но това не значи да се превърнете в техен слуга, а да изисквате награда по заслуги. Ако на 14-и ви поканят да участвате в някаква група или да станете част от определен екип не отказвайте и подпишете новия си договор. 15-и е ден на плътски изкушения и астрални битки. В този светъл ден на Божията майка, ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. 16-и определя на всеки мястото, което му се полага и и му приляга.

Везни 23 септември – 22 октомври

В съботния ден се ориентирайте какви мероприятия и прояви трябва да посетите и в каква посока да насочите творческите си умения и апетити. Меркурий навлиза в знака на Лъва. Хората облечени във власт ще търсят съветите на модните корифеи. Навлизаме в период на светски мероприятия и конкурси. Планирайте участие в спонсорски прояви, рекламирайте се, търсете финансиране на новите си хрумвания, инициативи и творчески проекти. На 11-и Юпитер тръгва директно и привлича спонсори от чужбина. На 12-и Уран тръгва в ретроградна посока и ни подканя да хвърлим поглед назад в миналото, с намерение да разнищим някои стари батаци, които пречат на личната ни инициатива. 13-и е ден на подготовка за предстоящите промени. Потърсете тези, на които знаете, че може да се опрете и разчитате. Влезте в нови съюзи. Ден на пръстена и колелото. Някой върви и към интимно обвързване, но сватбата може да се отложи. 14-и е един от най-силните ви дни за месеца. Слънцето е в съвпад с вашата управляваща планета Венера. Ще блестите в очарование, ще привличате погледите и може да бъдете приети в нов екип и в нова среда. Насрочете важни делови и лични срещи. Някой ще дочака и принца на бял кон. На 15-и няма прошка, всеки си гони интереса. Апетитите са огромни. 16-и е денят на човешката душа, обстановката се успокоява. Преговаряйте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ако на 10-и направите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Проведете уточняващи разговори по отношение на ремонти и строителни дейности. От неделя Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспек от знака на Лъва. Ще трябва да съобразите бъдещите си делови и творчески планове с шефовете в живота ви, с половинката и бизнес портньора. Тръгващият директно Юпитер ни ориентира към ново договаряне и задвижва стопирани проекти. В понеделник молитвите се сбъдват. Никъде на отивайте без подарък дори и символичен. Включете се в благотворителни проекти и съдбата ще ви изпрати подкрепа. Тръгващият ретроградно Уран ще върне родените в първата декада към проблемите, които са оставили неразрешени във времето. Дълговете трябва да се върнат, отношенията да се изчистят. На 13-и се заемете със себе си, тествайте нови козметични и лечебни продукти. Вероятно е да се появи стар поблем, но ако действате спокойно ще го разрешите. На 14-и се оформят лагерите, както на работното място, така и в отношенията с околните. Може да напуснете една среда и група, която не ви влияе позитивно. В този ден лесно разграничаваме своите от чуждите, но е болезнено да се направи решителната крачка. Най-трудно ще ви бъде на 15-и, когато ще плащате за свои и чужди грешки и ще срещате силна конкуренция. Каквото отложите за петък ще мине на ниво и ще балансира нещата.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

С действията на 10-и се изкачвате на по-висока позиция в бизнеса. Всяка среща е от значение. Може да влезете в ролята на спонсор за някого и сами да получите нужната ви подкрепа. В неделя Меркурий навлиза в знака на Лъва, това ще ви даде нова опорна точка, ще ви направи актуални и търсени в различни среди и ще ви помогне да блеснете в светския живот. Талантите ви ще бъдат оценени и добре заплатени. До дни може да сключите допълнителни или основни договори и да подобрите материалното си положение. На 11-и вашата управляваща планета Юпитнер тръгва в директна посока, а това ще позволи да получите нужните ви документи и разрешителни, да се рекламирате и в чужбина и да възобновите стопирана дейност. На 12-и направете жест към някого и до вечерта услугата ще ви се върне и заплати. На 13-и ще получите нова информация позволяваща да намерите правилното решение в дадена ситуация. Виждате това, което преди ви е убягвало от вниманието и контрола. Пренастройте се. На 14-и влезте в нова среда, създайте свой екип и кандидатствате за ново място и позиция. Такъв благоприятен ден може да чакате цял месец. Осигурете си печеливша позиция. На 15-и скандалите са лош знак. Конкуренцията прави непозволен ход. На 16-и ще ви е трудно да балансирате между желания и възможности.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всеки разговор в съботния ден ще води до напасване и синхронизиране на отношенията в семейството и в бизнеса ви. Осъществете срещи с приятели и близки от чужбина, търсете ново място и база за развитие. В неделя в живота ви започват генерални промени. Сякаш се отключва врата към невъзможното преди, към това което само сте си представяли и сте мечтали. Постарайте се да се възползвате от всички шансове в следващите дни. Луната навлиза във вашия знак на 11-и, а Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Стегнете се, старото си отива. Напаснете се на промените или сами ги направете и насочете живота си в нова посока. 12-и е тежък ден за страната ни, но ще започнат нужните реформи и ще се отприщи насъбраното във времето. Уран тръгва ретроградно в знака на хармоничния ви Телец, а това положение ще даде възможност да се промият старите рани, да се решат от раз натрупаните проблеми, да се получи нужната подкрепа и финансиране. 13-и ни свързва с канала на космическата любов. Всяко добро дело ще се връща. Не си позволявайте да се карате с никого.14-и ви носи обединение и възможност да действате съвместно с колеги, близки и приятели в нужната посока. Народът обединява силите си. На 15-и скандалите разболяват и вредят. Апетитите на едни се противопоставят на амбициите на други. 16-и идва с желание да се запази статуквото.

Водолей 21 януари – 19 февруари 

 

10-и е ден на обрати, на пътувания и срещи, които ще променят живота ви в положителна посока. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Близо сте до важен източник на сила и ресурси. Възползвайте се от всяка среща и разговор. От 11-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а това ще изостри конкуренцията в бизнеса, ще изисква да се отделят средства за представителни срещи и реклама. Ще се наложи да участвате в специални партита и чествания, а това ще ви отдели от личния ви бизнес и може да обърка нещата, които до момента контролирате. От 12-и Уран тръгва в ретроградна посока. За родените в първата декада това е знак, че трябва да се уреждат нови документи и да се разчистват неща от миналото. Ще се променят клаузи по договори и наемни отношения. Някой ще си поиска нивата обратно от арендатора, ще се ориентира към нов бизнес и производство. На 13-и чакайте подкрепа от тези, които в миналото сте подкрепили. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Обединете интереси, сили и ресурси с доверени партньори. Водолеят е знакът на федеративноста и обединението на интереси. Не може да си позволим да живеем в разграден двор и да не контролираме нещата. 15-и е ден на астрални битки. Доброто и злото влизат в схватка. Защитавайте справедливи каузи. Отложеното за 16-и ще омиротвори обстановката.

Риби 20 февруари – 20 март

10-и е ден за самовглъбение. Вклюва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате. Ще ви е трудно, ще срещате спънки, но до края на този период поне един проблем ще се разреши и ще си отдъхнете. На 11-и се намираме пред водопад от промени, там където и птиците замлъкват в очакване на вихрушката, която предстои. Меркурий навлиза в Лъв, Юпитер тръгва директно, а на 12-и Уран вече е ретрограден. С тези три промени в движението на светилата няма как и животът ни на човешко ниво да не се промени. Бизнесът ще се ориентира към светски партита, проучвания и реклами. Ще се срещат бъдещи партньори на модни дефилета, ще се преговаря по съвместни проекти. Постарайте се да влезете в нов съюз. На 12-и правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути. 13-и завърта колелото на промените. С пълна сила ще действа в следващите дни правилото на Хермес Трисмегист „каквото е горе това е и долу”. Доброто и злото ще водят битки на всички нива. 14-и идва със знаци за обединение. Влезте в нова среда с нови договори и обещания за подкрепа и съдействие. На 15-и не взимайте важни решения. 16-и ще определи новата посока и ще хармонизира нещата.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.