Седмичен хороскоп за 6-12 ноември

Седмичен хороскоп за 6-12 ноември

Овен 21 март – 20 април

На 6-7-и може да постигнете максималното. Не допускайте много хора в личното си пространство. Пътувайте, правете огледи, не оставайте друг да взима решенията вместо вас. Родените в първата декада ще имат любовен проблем на 8-и, засягащ връзките на работното място. Продължава тенденцията към изневери. До обед на 9-и ще се окажете притиснати до стената на компромиса. Може да уредите нужните договори, но ще трябва да направите и доста отстъпки, от цени на стоки и услуги. На 10-и се събуждате с откровение за правилната посока и избор, давате си сметка за истинската стойност и смисъл на връзката ви с някого. Не нарушавайте правилата и не залагайте. Още със ставането на 11-и си пожелайте нещо. Този ден сбъдва благите пожелания. Не вредете с мисъл и действие. Дава се прошка, а дадените обещания този път трябва да се изпълнят. Може да възродите и стопирана в миналото търговска дейност и работата по личното ви хоби. Ще се намери лек за всяка болка. На 12-и до обед стиковайте действия и усилия с хора, с които сте вървели заедно в миналото, но кризата ви е разделила с времето. Търсете консултации със специалисти.


Телец 21 април – 20 май

На 6-и е време да се действа активно и творчески. Излезте на светло в отношения и лични връзки, рекламирайте се, търсете начин за финансиране на проектите си. На 7-и ограничете контактите и не правете важен избор. Не се знае кое ще е за добро и кое за зло. 8-9-и ще са най-силните ви и успешни дни за периода. Подпишете нови договори, търсете си правата, защитете и семейните интереси. Всичко предприето ще носи ползи. На 10-и до обед е добре да се осъществяват връзки и разговори с колеги, клиенти и шефове от чужбина. Обадете се на роднините, чакайте и покани за съвместна дейност или размяна на посещения. Бъдете особено внимателни до обед на 11-и. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Не предприемайте рискови пътувания и не обсъждайте плановете си с никого. Следобед се опитайте да стопите дистанциите с доверени хора от миналото ви, а тези от настоящето и бъдещето дръжте временно настрана. 12-и е ден за прошка и сдобряване. До обед осъществете срещи и разговори, които ще подновят стопирана дейност или връзка. Може да се намери лек за всяка болка и проблем. Пътувайте, уточнете нещата на място, не използвайте посредници.


Близнаци 21 май – 21 юни

6-и е ден на предизвикателства. Луната от Стрелец ви гледа в опозиция. Не се срещайте с много хора и не поемайте затрудняващи и неприятни ангажименти. Препоръчва се повече физическо, отколкото умствено или делово натоварване. На 7-и родените в третата декада лесно може да бъдат подведени от нечии амбиции и фикс идеи. Не се препоръчва работа в екип и участие в съвместни делови и творчески проекти. В часовете преди изгрева на 8-и ще видим съвпадът на Луна и Венера. Ден на протегнатите ръце. Осъществените връзки и преговори до вечерта ще ви помогнат да се окопаете в средата си и да заемете високи обществени позиции. Споразумейте се, подпишете нов договор. На 9-и е важно да мислим и действаме в по-голям мащаб. Не отклонявайте предложения, независимо че може да са половинчати. На 10-и не започвайте деня с разправии. До обед крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Важното отлагайте за следобед. Уплътнете максимално времето си до обед на 11-и. Опитайте да привлечете тези, които сте пренебрегнали или времето и кризата са ви разделили. На 12-и силата ви е в първите часове на работното време. Действайте максимално изпреварващо.


Рак 22 юни – 21 юли

На 6-и се активизира сексуалният ви и творчески потенциал. Излезте сред природата, обмислете начинанията си. Не чакайте някой друг да ви свърши работата, ако не искате да влезете в зависимости и да платите за услугата двойно. На 7-и се препоръчват нови запознанства. Ден на фатално привличане, което може да ви донесе неприятности и конфликти в бъдеще. До обед на 8-и взимайте самостоятелни решения, не влизайте в съглашателства и коалиции. Но от обед ще се наложи да приемете нечии оферти и да се съгласите с условия, които ще обезпечат личните ви намерения и защити. 9-и е ден на протегнатите ръце, разстоянията нямат значение. Ще получите откровение къде ще е най-добре за вас и с кого да влезете в делови отношения. На 10-и до обед имате повече свобода на действие и нещата при вас ще се уреждат с по-голяма лекота. Направете крачката, която усещате за правилна. Още със ставането на 11-и си пожелайте нещо. Започвайте само такава работа, която до вечерта ще приключите. Не сключвайте дълготрайни договори. На 12-и ще направите важни контакти и може да получите изгодни оферти. В живота ви се появява спонсор или човек, на когото ще разчитате за работа и услуги в бъдеще.


Лъв 22 юли – 22 август

На 6-7-и доминирате в отношенията и постигате максималното. Водете преговори, уредете си срещи, важни за бъдещата ви работа. На 8-и отлагайте преговорите за следобед. До два дни може да сключите успешни и дълготрайни договори. Проведете консултации с партньори от страната и от чужбина. Един от най-силните ви и успешни дни е 9-и. Добре е да се действа изпреварващо, да се правят предложения и да се приемат дългосрочни оферти. Опитайте да стъпите на сигурна база, разширете предмета си на дейност и работа. Не планирайте пътувания за 10-и, ако не се налага. Търсете компромисните варианти в отношенията. Не притискайте околните с условия и не допускайте да ви вменяват чужда отговорност. На 11-и може да си докарате неприятности, ако нарушите обещанията си или споделите свои и чужди тайни. Очертават се конфликти на работното място и у дома. В най-трудна позиция са родените около 5-15 август. Пътуванията са стресови, не тръгвайте с неизправна кола. На 12-и следете знаците на съдбата. До обед вървите към помирение, но следобед окончателно може да си обърнете гръб, ако не се стигне до взаимни компромиси. Този ден подлага на изпитание любовни и бизнес връзки.

Дева 23 август – 22 септември

Тежък уикенд за нерешителните и за тези, които чакат нареждания от някого. Може да ви стоварят чужда вина и отговорност. На 6-и ще се случват събития, които ще ви активизират и помогнат да преодолеете трудностите. На 7-и сте обект на интерес и внимание от различни страни. Очертават се опити за вмешателство. На 8-и ситуацията коренно се променя. Ще осъществите успешни и перспективни връзки и ще привлечете качествени партньори. Активизирайте се максимално следобед. 9-и може да бъде един от най-силните ви дни за месеца, ако си повярвате и направите добре премерена и претеглена крачка. Поставете условията си, преговаряйте с партньори и шефове от страната и от чужбина. На 10-и ще имате успех и късмет, ако успеете да се справите с комплексите и погледнете в очите тези, които винаги ви притесняват с поведението, отношението или изискванията си към вас. 11-и започва с провокации и вербална атака. Внимавайте къде ставате компрометиращи ви материали и важни за работата ви документи. За следбед отложете разговорите, в които ще сте активната страна. На 12-и ще се оформят лагерите в живота ви. Сутринта е добре да преговаряте с потенциални партньори и спонсори.


Везни 23 септември – 22 октомври

На 6-и е Задушница, нужно е смирение. Подредете приоритетите и не се товарете с много странични ангажименти. Рекламирайте се, някой ще ви забележи и оцени. 7-и е неблагоприятен ден за първа среща и запознанства. Бъдете сигурни, че който и да се появи днес, още утре ще ви вкара в ограбващи и рискови връзки. На 8-и родените в първата декада вървят към конфликти, ревност и тормозещи чувства. Не си позволявайте любовна връзка по естеството на работата и деловити ви ангажименти. Хващат ви в неподходящ и компрометиращ момент. На 9-и сте поставени между чука и наковалнята на родителски и роднински интереси. Може да имате проблеми с имотни и наследствени делби. На 10-и дърпат конците родените в първата декада. Успявате да наложите исканията си и да получите каквото ви е нужно. Конкурентите ви в момента търпят лишения или нямат достатъчно сили и възможности да налагат избора си и да ви притесняват. 11-и може и да не тръгне по правилата, но ще завърши по вашите. На 12-и важното свършете до обед. Ако нещо е останало неуредено от предните дни побързайте да го приключите, без да разширявате кръга на хората упълномощени да се набъркват в работата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 6-и Луната напуска вашия знак. Не планирайте пътувания и работа в екип през уикенда. На 7-и е в сила поговорката „болен здрав носи”. Ще се наложи да се грижите за някого в момент, когато сами се нуждаете от грижа. Не разчитайте на странични хора, не се предоверявайте. 8-и ни среща с любовта. Съвпадът на Луна и Венера заздравява връзките, а чувствата пламват още на първата среща. Очертават се незабравими командировки, съчетаващи удоволствията с работата. На 9-и до обед може да получите изгодно предложение и да сключите перспективен договор. Следобед не споделяйте и не се хвалете. 10-и е ден на неприятни изненади и съобщения, с които искате или не, но ще трябва да се съобразите. Родените в първата декада влизат в тежки отношения с родители и деца.

И за родените във втората декада 11-и носи непредвидени обрати. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни у дома или на работното място. На 12-и не бързайте, късметът ви се е успал и ще се събуди към обед. Но от този момент ще навлезете в активен и стимулиращ период и неща, зациклени в миналите дни ще започнат да се уреждат. Постарайте се да приключите с неотложните задачи.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луната е във вашия знак. Добре е за пътувания и огледи. На 6-и не се препоръчва изчакване и отлагане на заплануваните начинания и делови срещи, а на 7-и е препоръчително да ограничите контактите. Останете двама в люлката на любовта. Където бъде допуснат трети ще се разразят бури и конфликти. До обед на 8-и се въздържайте от странични контакти, но каквото предприемете следобед ще ви свързва с подходящите хора, ще позволява да се взимат точни и благоприятни за всички решения и да се започват дълготрайни връзки. На 9-и до обед е добре да се водят преговори с партньори и фирми от чужбина. Направете някои поръчки и изпълнете поетите уговорки. 10-и е ден на едиповите комплекси. Нещо от миналото може да завладее ума и да ни попречи да реагираме адекватно при решаване на належащите проблеми. По линията шеф-подчинен прескачат искри. На 11-и е опасно да се лъже. До обед лесно се влиза в конфликти, а следобед ще се наложи да се изглаждат отношенията и да се търсят взаимни извинения и компромиси. На 12-и проведете важните разговори в началото на работното време, когато ще срещате по-голямо разбиране и подкрепа. Уредете среща със спонсор.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 6-и бъдете активни, не задържайте енергията в себе си и разтоварете насъбраното, а на 7-и избягвайте груповите инициативи и не ходете по митинги. Не поемайте ангажименти към много хора. Ще влезете в преразход на сили, средства и пари, а насреща няма да имате никаква възвръщаемост. До обед на 8-и е добре за провеждане на двустранни преговори и консултации по наболелите въпроси. От обед навлизате в силен и творчески период. На 9-и си гонете интереса, преговаряйте с настоящи и бъдещи шефове и партньори от чужбина. По някакъв начин ще се измъкнете от тежка криза и ще решите поне един належащ проблем. На 10-и до обед продължете с това, което не сте уредили в предните дни. Луната е в съвпад със Сатурн, а това положение се отразява негативно на хората с дълбока емоционалност. Старайте се да не се ядосвате за дреболии. На 11-и до обед казвате и правите неща, които тотално може да ви скарат или раздалечат от хора, важни за бъдещето, за работата и личните ви връзки. Трябва да сме много внимателни в коментарите. На 12-и се оглеждайте, до обед животът може да ви сблъска със спонсори, с подходящите за работата и личните ви връзки хора. Водете преговори.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

6-и е ден за пътуване, активна почивка и огледи на терени. На 7-и не участвайте в групови инициативи. Всичко споделено ще се разпространи. Може и за добро да е, но със сигурност никой няма да остане доволен. На 8-и не започвайте деня със събрания и срещи на екипа. Важните начинания насрочете за следобед. Нужна ви е подготовка и проучване. До обед на 9-и продължете с активното търсене на партньори. Разширете връзките, обърнете поглед и към предложенията от чужбина. На 10-и започнете деня с преговори и разговори с инстанции и партньори от чужбина. Проучете условията за работа и учене, както и възможностите за финансиране и стипендии. До обед на 11-и възникват конфликти по незначителни поводи, а значителните може и да ви разделят за дълго с важните хора в живота ви. На 12-и до обед може да уредите среща с евентуални спонсори. Помислете кой и с какво може да ви бъде полезен и си уредете среща с него. Дори и в случайните контакти ще има водеща нишка на лично покровителство. Ще се похвалите поне с една победа. Следобед навлизаме в период на измами и самоизмами. До утре на обед не правете необмислени ходове и не започвайте нищо ново.


Риби 20 февруари – 20 март

На 6-и правите грешка, оставайки в пасивно изчакване. Родените в първата декада днес ще сбъркат, ако изчакват по-добри времена за нещата, които не търпят отлагане и бързо трябва да се сложат в ред. Не протакайте и признания в любов, за да не ви изпревари друг. На 7-и обаче не се препоръчва да се обвързвате в делови, любовни и творчески съюзи. Сключените бракове ще са неравностойни и единият със сигурност ще доминира и настъпи другия. На 8-и малко преди разсъмване Луна и Венера се целуват в нощното небе. Това е знак за предстояща емоция на работното място или на път за него. На 9-и се отворете за делови и приятелски срещи и се опитайте да привлечете спонсори от страната и от чужбина. Кандидатствайте за финансиране на проектите си. 10-и е ден на ограничаващи положения, които ще ви принудят да прескачате огради. Не се подценявайте, изисквайте от другите това, което ви се полага и сте го заслужили с работата, чувствата и преданността. На 11-и до обед мълчете като риба, за да не си докарате неприятности с необмислени изказвания. Не се месете в чуждия живот и избор. На 12-и ще се събудите с някакво особено прозрение и вдъхновение.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.