Сдружение „Център за психологически изследвания“ става представителна организация

Сдружение „Център за психологически изследвания“ става представителна организация

Организацията съдейства и при назначаване и започване на работа

Правителството призна Сдружение „Център за психологически изследвания“ за национално представителна организация за срок от четири години. Това съобщиха от Министерски съвет.

Сдружението осъществява дейност в обществена полза чрез информиране и кариерното консултиране на хора с увреждания за определяне на най-подходящите професии, специалности, области на образование и обучение. Организацията съдейства и при назначаване и започване на работа. Сдружение „Център за психологически изследвания“ активно си партнира с всички заинтересовани страни, имащи отношение към живота на хората с увреждания на европейско, национално и местно ниво и работи активно за тяхното социално приобщаване. Сдружение „Българската асоциация за невромускулни заболявания“ е признато за национално представителна организация Правителството призна Сдружение „Българската асоциация за невромускулни заболявания“ за национално представителна организация за срок от четири години. Сдружението осъществява дейност в обществена полза като доброволна и независима организация, призвана да отговори на потребностите на болните от невромускулни заболявания. Акцент в дейността на Сдружението е подобряване на начина на живот и социалното включване на хората с увреждания в България, чрез дейности свързани с комплексното решаване проблемите на болните с невромускулни заболявания и техните семейства. Сдружение „Българска асоциация за невромускулни заболявания“ активно си партнира с всички заинтересовани страни, имащи отношение към живота на хората с увреждания на европейско, национално и местно ниво и работи активно за социалното приобщаване на хората с увреждания в България. Сдружение „Асоциация на родители на деца е епилепсия“ e признато за национално представителна организация 38 април 2020г.

Правителството призна и Сдружение „Асоциация на родители на деца с епилепсия“ за национално представителна организация за срок от четири години. Сдружението осъществява дейност в обществена полза, като съдейства за социалното приобщаване на децата, младежите и възрастните, страдащи от епилепсия и за подобряването на техните условия на живот. Организацията осигурява подкрепа на хора, които са били обект на дискриминация поради заболяването епилепсия или други заболявания и подпомага страдащите от епилепсия и техните семейства.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.