0

У спешни имана ще намерят място в кабинета, който ще предложи ГЕРБ. За България е по- добре да има стабилно правителство. Вероятно правителство на ГЕРБ няма да мине, но ние сме длъжни да го предложим. Това заяви социалният министър Деница Сачева по БНТ.

Успешни имана ще намерят място в кабинета, който ще предложи ГЕРБ. За България е по- добре да има стабилно правителство. Вероятно правителство на ГЕРБ няма да мине, но ние сме длъжни да го предложим. Това заяви социалният министър Деница Сачева по БНТ.

По думите й трябва да се говори какво ще е полезно за хората, а не за партиите. "Готови сме както за предсрочни избори, така и да бъдем опозиция", заяви Сачева. По думите й биха били доста сериозна опозиция. Тя коментира, че тези 10 депутата, които Борисов предложи, за да се състави кабинет, биха били, за да се постигне стабилност. 

Сачева изтъкна, че е логично, ако ГЕРБ не бъде подкрепена за правителство- да се подкрепи втората по сила партия. Тя подчерта, че Слави Трифонов бил енигма засега, но изрази надежда следващата седмица да оповести хода си.

"ГЕРБ няма страх от служебно правителство, а явно президента Радев има страст към тях", заяви Сачева.

По думите й лидерското място в ГЕРБ е запазено за Бойко Борисов и не подлежи на коментар. Тя подчерта, че все още кандидат за президент не се обсъжда в партията. Тя завърши, като отчете, че не е за пренебрегване ,че печелят за пети път.