0

В одачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР-София и председател на СДС Румен Христов закри предизборната си кампания с Рожден ден и дарение.

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР-София и председател на СДС Румен Христов закри предизборната си кампания с Рожден ден и дарение.

Домът за стари хора “Дълголетие”  в кв. Дървеница отбелязва 42 години от създаването му. Христов поздрави на място ръководството на социалния дом и живеещите в него. “Искам да благодаря на сърцатите и отдадени на работата си хора, които работят в Дома, за гостоприемството. Когато ги попитах как мога да помогна, те без колебание посочиха, че са им необходими по-модерни легла. Ще се радвам скромната ни помощ да облекчава страданието на лежащо болните възрастни хора.”, каза Христов, при предаване на дарението на две специални, ергономични, електрически легла.

По време на посещението и разговорите с ръководството на дома стана ясно, че проблемите, които имат тези социални заведения са много, особено по отношение на кадрите, които работят там. Заплащането все още остава непривлекателно за младите хора. Христов пое ангажимент, че и занапред ще продължи да помага на Дома.

В края на кампанията синият лидер призова симпатизантите на десницата да гласуват масово на 4-ти април и заяви:
„ Всеки десен глас е важен! Изборът ще бъде между проевропейското дясно и прокремълското ляво. Към парламента са се запътили стари лица в нови премени, които се крият зад благовидни каузи. А истинската им цел е да се домогнат до властта и да изпълнят политическите поръчки на задграничните си кукловоди. Затова, приятели, да отидем до урните и да им покажем, че няма да им дадем България! Че гледаме към Европа, а не към Евразия. Не се страхувайте да гласувате – по-безопасно е, отколкото да отидете до супермаркета. Отделете 1 час от времето си, за да покажем на света, че България е европейска държава и е обърнала гръб на кремълската петолъчка! Нека на 4-ти април десницата ГЕРБ-СДС се поздрави с убедителна победа!".