Ясно е менюто,  което ще мъчи участниците през първите дни в кулинарната надпревара Hell’s Kitchen.

Най-сложно за ентусиастите се оказва авокадо-сьомга руло, поднесено с домашна срирача майонеза, микрокълнове и глазирана цикория.

Предизвикателство е и Rib Eye стек с качамак, аспеpжи и горчица сос, където уловката е формата на стека и аспержите на фурна, вместо по-познатите методи на приготвянето им, каквита са сотирането и бланширането.

Сред попълнения в менюто са още френски омлет с мармалад от лук, филе от треска върху капелини паста с чери домати, „Червено кадифе“ с манго, кардаманов сос и туил от пащарнак и други.

„Нито едно ястие, което не отговаря на стандартите на петзвезден ресторант,

няма да излезе от моята кухня

и да бъде сервирано на гостите“, категоричен е шеф Виктор Ангелов.

Той е избрал 18 кандидати за слава, чек за 100 000 лв. и договор за работа в ресторанта си.

Две от дамите от самото начало ще влязат в битка за надмощие, а в отбора на мъжете ще има еквивалент на култовата Гичка от първия сезон на шоуто.

„Монитор“ научи още, че ще има сладкар, който ще е предимство за своя отбор.

Hell’s Kitchen ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък в 21 ч по Нова тв.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Димитър Маринов влиза в „Капките“

Българският актьор Димитър Маринов, който преди година ни накара да се гордеем, като развя трибагреника на сцената на оскарите, се прибира за няколко месеца в родината. Повод за завръщането му този път ще даде едно от любимите му предавания в ефира ни - „Като две капки вода“, научи „Монитор“.