Роден в деня на новините

Роден в деня на новините

За света 28 септември е празник, защото днес чества международния ден на новините и правото на всеки на достъп до информация. За нас – екипа на „Монитор“, 28 септември е двоен празник. Защото днес сме и рожденици и ставаме на 23 години.

Да си роден на този ден е привилегия, но и двойна отговорност. За тези 23 години научихме много, разкрихме още повече и ще продължим да го правим. Заедно с Вас!

Показахме и че мишката и книжката могат да съжителстват заедно, опровергавайки тези, които твърдяха, че дигиталната ера слага край на вестникарската хартия. Защото 23 години след рождението си, „Монитор“ вече е не само институция в пресата, но се утвърди и като стандарт за качество и в онлайн пространството. Предоставящ винаги реални новини в реално време.

Нищо от това нямаше да е възможно, ако не бяхте Вие – нашите читатели. Тези, които всеки ден се доверявате на професионализма на екипа ни да ви предоставяме проверена информация, основаваща се на фактите и на неутолимото ни желание да изкарваме наяве неправдите и да се борим заедно с кражбите, корупцията и всичко, което ограбва обществото ни.

Уверени сме, че още дълги години ще сте с нас, за да продължаваме да Ви даваме това, на което имате изконно право – достъпа до информация, проверени новини и качествена журналистика.

Благодарим Ви!

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.