0

П оп иконата Роби Уилямс заяви, че няма търпение отново да срещне феновете си на живо. Той сподели, че се надява, че ще може да започне отново с турнетата до края на годината, след като преди това трябваше да съкрати обиколката си в Лас Вегас поради пандемията от коронавируса.

Поп иконата Роби Уилямс заяви, че няма търпение отново да срещне феновете си на живо. Той сподели, че се надява, че ще може да започне отново с турнетата до края на годината, след като преди това трябваше да съкрати обиколката си в Лас Вегас поради пандемията от коронавируса.

Певецът обаче призна, че няма да се изненада, ако COVID-19 удари музикалната индистрия и по-късно тази зима.

„Надявам се да отида на турне в края на тази година. Но виждате как мина предходната година. Усещам как всяко лято ще мислим, че е свършило и след това всяка зима ще се връща. Всеки път, когато предполагах, че всичко това ще свърши, скоро след това осъзнавах, че напълно греша.“, призна Роби и добави, че пандемията за неге била "ужасяваща".

Припомняме, че запоследно певецът изнесе 16 концерта в Encore Theatre във Вегас през 2019 г. и трябваше да се върне към турнетата още през 2020 г., докато пандемията не завладя света.