0

П рез настоящата година Renault актуализира част от своята гама лекотоварни модели, като предлага повече технологии, комфорт и услуги, за да затвърди лидерската си позиция на пазара и за да разшири присъствието си на нови пазари. За тази амбициозна цел французите от Renault представиха четири нови модела – Master, Trafic, Alaskan и Kangoo Z.E. Concept. Компанията подобрява дизайна и качеството на продуктите си, като по този начин улеснява живота на своите клиенти.

През настоящата година Renault актуализира част от своята гама лекотоварни модели, като предлага повече технологии, комфорт и услуги, за да затвърди лидерската си позиция на пазара и за да разшири присъствието си на нови пазари. За тази амбициозна цел французите от Renault представиха четири нови модела – Master, Trafic, Alaskan и Kangoo Z.E. Concept. Компанията подобрява дизайна и качеството на продуктите си, като по този начин улеснява живота на своите клиенти.

Новото Renault Master представя изцяло обновена предна визия, нов интериор, нови помощни средства за шофиране, по-мощни и икономични двигатели до 180 к.с. и 400 Нм. Моделът улеснява живота на потребителите с ново и съвременно оборудване. Новото Renault Master се предлага и в напълно електрическа версия - Master Z.E.

Обновеното Renault Trafic е многофункционален лекотоварен автомобил, предлагащ изтънчен интериор, екстериор и нови двигатели. Новият Trafic се предлага и във версии за пътнически транспорт. Новият пикап Renault Alaskan запазва своя мускулест дизайн, прибавяйки нови функции за повече здравина и максимална безопасност. Моделът предлага полезен товар, увеличен до 1,1 тона.

Прототипът Renault Kangoo Z.E. Concept е градски електромобил, предвещаващ обновяването на гамата на Kangoo, което се очаква през 2020 г. Моделът изпъква с изваяна и динамична конструкция, и може да бъде адаптиран към промените в работната среда и мобилността.

Renault продължава да се подготвя за бъдещето чрез проучване на нови предложения за куриерски услуги с електрическо и свързано, компактно и маневрено превозно средство. Със своите 120 години опит и лидерство на пазара на лекотоварни и електрически лекотоварни автомобили в Европа от 1998 г., Renault постави нов световен рекорд за продажби през 2018 г. с 619 229 доставени автомобила. Компанията затвърждава позицията си не само в Европа, но и в Латинска Америка и в Азиатско-тихоокеанския регион. Renault е европейски пионер и лидер в електрическите лекотоварни автомобили с пазарен дял от 46,2%, главно благодарение на Kangoo Z.E.

Renault демонстрира силно лидерство на пазара на лекотоварни автомобили и затвърждава амбицията си да превърне Алианса Renault-Nissan-Mitsubishi в първия световен производител на лекотоварни автомобили с повече от 2,5 милиона продажби. Renault развива своето присъствие в Южна Корея с лансирането на Renault Master, в Латинска Америка, с новото Renault Kangoo, специално пригодено за нуждите на южноамериканските потребители и с пикапа Duster Oroch, най-продаваният автомобил в Аржентина и Колумбия. В Китай до 2022 година Renault ще лансира седем лекотоварни модела, от които три напълно електрически.