0

Е кипът на SV Bespoke към отдела на Land Rover за разработка и производство на специални автомобили Special Vehicle Operations представи ексклузивни нови нива на оборудване за Range Rover. Новите серии на Range Rover SVAutobiography Ultimate представляват върха на лукса в семейство на Land Rover. Върховните модификации SVAutobiography и SVAutobiography Dynamic са още по-луксозни, благодарение на набор от допълнителни ръчно завършени детайли от SV Bespoke.

Екипът на SV Bespoke към отдела на Land Rover за разработка и производство на специални автомобили Special Vehicle Operations представи ексклузивни нови нива на оборудване за Range Rover. Новите серии на Range Rover SVAutobiography Ultimate представляват върха на лукса в семейство на Land Rover. Върховните модификации SVAutobiography и SVAutobiography Dynamic са още по-луксозни, благодарение на набор от допълнителни ръчно завършени детайли от SV Bespoke.

Версиите Ultimate представят пълната гама от възможности за персонализация, които могат да бъдат приложени към вечния дизайн на Range Rover. Основата на новия ексклузивен дизайн Ultimate е комбинацията от изцяло нов зелен цвят Orchard, допълнена от покрив в черен цвят Narvik и медни детайли.

Релефният надпис Range Rover на предния капак и на капака на багажника са в черен цвят Gloss с медни кантове. Вниманието към детайлите се наблюдава при медната значка SV с емайлирано черно покритие на B-колоната, надписа SV е избродиран на четирите подглавника, а във версията Ultimate лайстните на праговете са осветени.

Финалните щрихи са поставени от гравиран надпис SV Bespoke Ultimate Edition на централния тунел, завършен с медна емблема SV. Новите 22-инчови алуминиеви джанти с пет двойни спици са завършени в тъмно сив цвят Gloss с покритие с ефект на диамант, а  решетката, предната броня и редица екстериорни детайли са в графитен цвят Atlas.

В интериора на новия луксозен Range Rover SVAutobiography Dynamic въртящият се контролер за превключване, бутонът за стартиране, червените пера за смяна на скоростите и педалите подчертават фокуса върху мощността и динамиката.

Удължената версия на Range Rover SVAutobiography осигурява първокласно и спокойно пътуване. Ексклузивните комфортни задни седалки с кожена тапицерия разполагат с отопление и вентилация, имат функция за масаж с горещ камък, а облегалките могат да се регулират по наклон, подобно на самолетните седалки.

Тяхното разположение осигурява място от над 1,20 метра за краката отзад. Централната конзола разполага с интегриран часовник Zenith, хладилно отделение и разтегателни поставки, които създават идеалното пространство за работа и отдих в движение.

Спецификацията на Ultimate Edition включва интериорна облицовка Vintage Tan от кожа и фини фибри от карбонови влакна от медна тъкан. Клиентите могат да изберат и кожена тапицерия от италиански майстори в Poltrona Frau за наистина първокласен лукс.

Най-луксозната версия на Range Rover SVAutobiography се предлага с богат избор от двигатели, включително 5,0-литров V-образен 8-цилиндров бензинов двигател с механичен компресор с мощност 565 к.с. и високоефективен зареждащ се в контакт Plug-in хибрид P400e, който предоставя изцяло електрически пробег до 40 км с вредни емисии от едва 75 г/км. Бензиновият двигател V8 с механичен компресор с 565 к.с. на SVAutobiography Dynamic предоставя на водача динамика и истинско удоволствие от шофирането.

Геометрията на окачването и калибрирането на кормилното управление са настроени да осигурят по-отзивчиви реакции. Усъвършенстваната система на Land Rover Dynamic Response също подобрява управлението, докато височината при шофиране е намалена с 8 мм за да осигури по-добра динамика на пътя и по-стабилна стойка.