0

П редставеният наскоро Range Rover Evoque Autobiography сега стана още по-изискан с пускането на ново специално издание Bronze Collection. Освен това луксозният британски SUV ще изкушава любителите на спортното шофиране с новата още по-динамична версия Range Rover Evoque P300 HST с мощност 300 конски сили.

Представеният наскоро Range Rover Evoque Autobiography сега стана още по-изискан с пускането на ново специално издание Bronze Collection. Освен това луксозният британски SUV ще изкушава любителите на спортното шофиране с новата още по-динамична версия Range Rover Evoque P300 HST с мощност 300 конски сили.

Отвън новият Range Rover Evoque Bronze Collection Special Edition се отличава с контрастен покрив в бронзов цвят Corinthian, странични отвори в цвят Burnished Copper и ексклузивни нови 20-инчови алуминиеви джанти с пет двойни спици в тъмносив сатенен цвят. Новият модел е наличен в три екстериорни цвята – сиво Carpathian, синьо Santorini и сребристо перлено Seoul. Промените подчертават запазената марка на плаващ покрив и редукционен екстериорен дизайн на Evoque.

Вътре фурнирите в сив цвят, уникалните стелки с ъгли с метално покритие и седалките от зърнеста кожа осигуряват силно усещане за лукс. Плъзгащият се панорамен покрив допринася за простора в купето. Луксозните LED фарове с характерни дневни светлини се допълват от анимирани мигачи. Иновативното вътрешно огледало за обратно виждане се предлага като стандартно оборудване и подобрява видимостта и увереността на водача с едно натискане на бутон.

Специалната версия на Range Rover Evoque Bronze Collection се предлага с пълната гама от ефективни бензинови и дизелови двигатели от следващо поколение Ingenium. Моделите D165, D200, P200 и P250 разполагат с усъвършенствана 48-волтова мека хибридна технология MHEV. Предлага се и ефективният двигател с Plug-in хибридна технология P300e, който комбинира 1,5-литров 3-цилиндров бензинов двигател с електромотор за изцяло електрическо шофиране с нулеви емисии до 55 км. Новият Evoque P300e отделя само 44 г/км CO2 и има разход на гориво 2,0 л/100 км.

Новото издание на Range Rover Evoque P300 HST е базирано на Evoque R-Dynamic S и се отличава с уникална комбинация от актуализации на интериора и екстериора. Новият модел се задвижва от 2,0-литров 4-цилиндров бензинов турбомотор Ingenium с мощност 300 к.с.

С този двигател новият Range Rover Evoque P300 HST ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,8 секунди. За динамичното управление на пътя и пословичната проходимост на офроуд, са комбинирани 9-степенната автоматична скоростна кутия и авангардната система Terrain Response 2.

Новият Range Rover Evoque P300 HST се предлага в 11 варианта на цветове за екстериора, както и с пакет Black, включващ преден капак, странични отвори, капачки на огледалата и външни акценти в блестящо черен цвят. Стандартно моделът P300 HST е оборудван с плъзгащ се панорамен покрив и затъмнени стъкла, както и с уникални 20-инчови алуминиеви джанти с червени спирачни апарати.

В интериора Range Rover Evoque P300 HST е обзаведен с ексклузивен волан и таван с велурена облицовка. Луксозните щрихи включват и облицовка от зърнеста кожа, лайсни на праговете Range Rover, плъзгащ се панорамен покрив и електрически капак на багажника. Пред погледа на водача се намира 12,3-инчов екран с висока разделителна способност с променлива конфигурация, който показва изчерпателна информация за шофиране, инструкции за навигация и данни за развлечение.

На централната конзола е интегриран 10-инчовият сензорен екран на информационно-развлекателната система Pivi Pro, а под него се намира 10-инчовият долен сензорен екран и аудиосистемата Meridian с мощност 400 вата, която осигурява първокласно качество на звука.