0

П ътен знак с надпис „Купи й цветя“ се появи във Велинград на централния площад“ Николай Гяуров“, съобщиха бдителни граждани.

Пътен знак с надпис „Купи й цветя“ се появи във Велинград на централния площад“ Николай Гяуров“, съобщиха бдителни граждани.

Табелата е триъгълна и на нея е изобразен букет с бели маргаритки, а надписът отгоре подканя представителите на силния пол да обърнат внимание на своите нежни половинки и да им купят цветя, може би и без повод.

Същият пътен знак“ Купи й цветя“ е монтиран на елстълб и на площада до паметника на Васил Левски до едноименната спортна зала в Пазарджик. Приятно изненадани дами подозират, че новите табели са поставени в навечерието на двата празника-Свети Валентин на 14 февруари и 8 март-Международния ден на жената, сигурно от някой находчив господин, който е искал да провокира мъжете и те да обръщат повече внимание и да проявяват нежност към жените.

Който е да е поставил новите пътни знаци, е успял да заинтригува  дамите и някои,преминавайки покрай тях, закачливо напомнят на мъжете си, че наближават двата светли празника и да им подарят цветя в знак на обич и внимание.