0

М ожете ли да познаете кой човек какъв е само според зодията му? Естествено, просто трябва да знаете основните характеристики на всеки от звездните знаци. А тук сме събрали за вас това, което всеки трябва да знае за 12-те представители на зодиака.

Можете ли да познаете кой човек какъв е само според зодията му? Естествено, просто трябва да знаете основните характеристики на всеки от звездните знаци. А тук сме събрали за вас това, което всеки трябва да знае за 12-те представители на зодиака.

Овен

"Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и винаги прави. Състезателният ви характер е толкова силен, че дразни околните. Не умеете да губите."

Телец

"Упоритостта, инатът и сърденето ви дразнят почти всички. А в комбинация с постоянните ви претенции, капризи и наставления кое как трябва да стане, сте абсолютно невъзможни."

Близнаци

"Вярвате, че само вие може да свършите каквото и да било идеално, и никога не делегирате задължения на околните. Критериите ви са толкова високи, че са недостижими. А в същото време сте твърде нерешителни и ви отнема твърде много за време да свършите каквото и да е."

Рак

"Вие винаги закъснявате за срещи поне с 40 мин. И накрая може и въобще да не се появите, защото е станало късно, нямате удобен транспорт, предпочитате да си седите у дома. Ако не дойдат на крака в дома ви, най-вероятно приятелите ви въобще няма да ви видят."

Лъв

"Мрънкането ви е безкрайно. Страдате от постоянна липса на внимание. Искате нонстоп някой да ви забавлява, иначе ви става скучно и ставате ужасни. А постоянните ви прищевки за нови и нови неща често затормозяват хората около вас, които просто искат да си почиват в компанията ви, което явно е невъзможно."

Дева

"Толкова сте педантични и суетни, че всяко едно занимание ви отнема часове. Постоянно поправяте околните, вървите подире им и подреждате и ги наставлявате за всичко."

Везни

"Денят ви протича на забавен каданс и вземате решения със скоростта на умиращ охлюв. Ето защо рядко някой се уговаря с вас за нещо, защото няма никаква гаранция, че ще се появите и ще свършите каквото и да било. И сте разсеяни колкото си искате."

Скорпион

"Хапливи, агресивни, серт, маниаци на тема секс. Още със споменаването на зодията ви хората стават крайно предпазливи с вас. Разгневи ли ви някой, сте много отмъстителни. Ето защо приятелите ви се броят на едната ви ръка."

Стрелец

"Бохеми, авантюристи, пътешественици. Вие сякаш не идвате от този свят, реете се в облаците и въобще не сте стъпили здраво на земята. Всичко ви омръзва много бързо - места, хора, работа, прическа, дрехи. Сякаш не знаете какво искате от живота и се стремите все към нещо, което нямате.

Козирог

"Вие сте скръндзите на зодиака. Освен това сте и вечно сърдити, недоволни, агресивни и готови да защитавате правата си, дори и те да не са нарушени. Винаги сте на въпреки и контра за всичко. Спорът е нещо естествено за вас. А работохолизмът ви е пословичен и особено дразнещ за близките и приятелите ви."

Водолей

"Вие от тази планета ли сте? Постоянно фантазирате, мечтаете, комуникирате със себе си и живеете в свой романтичен свят, в който околните нямат място, защото не са идеални за него. Ето защо оставате вечно незабелязани. Или просто ви мислят за луди."

Риби

"Дървените философи на зодиака. Смятате се за безгрешни и твърде умни, за да общувате с кого да е. Всички са ви скучни. Търсите постоянно развлечения и внимание. Имате нужда от широка публика. В същото време сте толкова раними, че понякога е трудно да се говори с вас откровено, без да се разплачете."