0

С лед като повече от година всички изложения бяха отменени и не се проведоха, постепенно автомобилният бранш се завръща към нормалната си дейност. Първият автосалон у нас е организиран от BMW Group България и отваря врати утре, 3 юни.

В Зала 4 на столичния Интер Експо Център за десети път ще се проведе специализираното търговско изложение BMW и MINI Експо. Изложението представя целия спектър от предложения на нови модели BMW и MINI, мотоциклети BMW, както и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next.

След като повече от година всички изложения бяха отменени и не се проведоха, постепенно автомобилният бранш се завръща към нормалната си дейност. Първият автосалон у нас е организиран от BMW Group България и отваря врати утре, 3 юни.

В Зала 4 на столичния Интер Експо Център за десети път ще се проведе специализираното търговско изложение BMW и MINI Експо. Изложението представя целия спектър от предложения на нови модели BMW и MINI, мотоциклети BMW, както и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next.

Десетото издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI Експо започва на 3 юни 2021 година и ще продължи четири дни до 6 юни. Работното време на BMW и MINI Експо е от 10 до 20 часа от 3 до 6 юни, а входът е свободен.

По време на изложението клиентите на BMW, MINI и BMW Motorrad в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили и мотоциклети изложени в Зала 4 и на паркинга на „Интер Експо Център”, както и такива на склад или да направят поръчка, според индивидуалните си изисквания и предпочитания при всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна - „Ауто Бавария” и „М Кар” за София, „Бова Кар” за Бургас, както и „М Кар” за Варна, Пловдив и Плевен.

За по-голямо удобство и спазване на физическа дистанция, посетителите тази година ще имат възможността да се възползват и от дигиталното BMW и MINI Експо на BMW.bg и MINI.bg. Онлайн ще може да бъде получена информация за предлаганите модели, условия и възможности за лизинг и обратно изкупуване на автомобили, както и да бъде осъществен контакт с търговски консултант в реално време.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI Експо е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. То представя цялото многообразие на актуалната моделна гама на трите марки, както и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител.

Специалните експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с дрехи, маркови продукти и аксесоари. Традиционно по време на периода на провеждане на събитието, BMW Financial Services ще предлага още по-гъвкави и специални условия, както и бързо одобрение за финансов и оперативен лизинг.