0

П остановката „Том, Дик и Хари“ от Рей Куни, представена от казанлъшкия общински театър „Любомир Кабакчиев“ спечели бронзовата статуетка на Димитър Чорбаджийски-Чудомир и оглави класацията в надпреварата „Комедийният хит на сезона“. С връчването на приза, изработен някога от Теню Пиндарев приключиха традиционните Чудомирово празници в Града на розите.

Постановката „Том, Дик и Хари“ от Рей Куни, представена от казанлъшкия общински театър „Любомир Кабакчиев“ спечели бронзовата статуетка на Димитър Чорбаджийски-Чудомир и оглави класацията в надпреварата „Комедийният хит на сезона“. С връчването на приза, изработен някога от Теню Пиндарев приключиха традиционните Чудомирово празници в Града на розите.

Трупата , водена от Димитър Кабаков получи 5,84 точки при вота на публиката, която трябваше да избира измежду 4 спектакъла, на второ място се подреди „Бащи, лъжи и още нещо“, представена от варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“.

Със специални благодарности за искреното приятелство към творците на Казанлък в годините и за направени дарения директорът на Литературно-художествен музей „Чудомир” Добрина Матова връчи дарителски свидетелства на Донка Пиндарева, Лилия Димитрова и Пенка Коева.