Продължава дезинфекцията на контейнери, спирки и улици в София
3

Продължава дезинфекцията на контейнери, спирки и улици в София

Продължава дезинфекцията на контейнери за смет, спирки на градския транспорт и се изпълнява миене на улици с автоцистерна с маркуч в София.

За днес е предвидена дезинфекция на контейнери за битови отпадъци в районите: "Искър", "Изгрев", Нови Искър, Банкя, "Красно село", "Люлин", "Триадица", "Илинден", "Слатина", "Надежда". Третират и спирки на градския транспорт в Нови Искър и Банкя.
В кв. "Филиповци" тече щателна дезинфекция но контейнерите за битови отпадъци, както и на пространствата около тях.

Извършва се и почистване на регули на пътни платна. Екипи на фирмите – изпълнители извършват миене с препарати против разпространение на вируса в районите "Подуяне", "Слатина" и "Овча купел" на улици като: на ул. „Могилата“, „пор. Г. Кюмюрджиев“,  ул. „Попова шапка“ , „Калиманци“ и на бул. „Президент Линкълн".
Фирмата, отговаряща за разделното събиране в район „Младост“ започна дезинфекция на цветните контейнери, които обслужват района.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.