0

Л егендарната Toyota Supra, шофирана от звездата Пол Уок в първия филм “Бързи и яростни” и първото му продължение, отива на търг. Оранжевото возило, което трудно може да бъде сбъркано от феновете на поредицата, ще бъде продадено през месец юни, съобщава ladbible.

Легендарната Toyota Supra, шофирана от звездата Пол Уок в първия филм “Бързи и яростни” и първото му продължение, отива на търг. Оранжевото возило, което трудно може да бъде сбъркано от феновете на поредицата, ще бъде продадено през месец юни, съобщава ladbible.

Колата е производство 1994 г., има 320 конски сили, 3-литров двигател с 4-степенна автоматична скоростна кутия и 19-цолови джанти. За ценителите на автобилната индустрия тя е истинско бижу. Моделът е поръчков с различни външни модификации, но сега събира прах в складовете.

В лентата Уокър шофира епичния автомобил и побеждава Ферари в състезание. В края на “Бързи и яростни” Брайън О’Конър (Пол Уокър) подарява на своя приятел Доминик Торето (Вин Дизел) Тойотата в знак на благодарност.

В предишен аукцион била продадена друга Toyota Supra от 1994 г. за 185 000 щатски долара, така че и тази ще има такава цена, дори по-висока.