0

В продължение на шест натоварени седмици кулинарният гуру Адам Лио опознава Сингапур надлъж и нашир, като не оставя неизследвано кътче, воден от стремежа си да сподели най-добрите вкусове, които страната може да предложи.

В продължение на шест натоварени седмици кулинарният гуру Адам Лио опознава Сингапур надлъж и нашир, като не оставя неизследвано кътче, воден от стремежа си да сподели най-добрите вкусове, които страната може да предложи.

Това приключение следим в кулинарната поредица „Вкусове от Сингапур“, която се разписа с премиера в ефира на 24Kitchen и ще се излъчва всеки петък от 13 ч.

Готвачът изследва всичко - от сергии за улични специалитети, които се предават от поколения, до някои от най-добрите 5-звездни ресторанти на планетата, като събира вдъхновение за едно от най-големите си кулинарни предизвикателства досега – приготвянето на 5-степенно меню по сингапурски за банкет с някои от най-изтъкнатите гости от страната.

За Адам това пътуване е и лично, тъй като той открива отдавна пазени тайни за историята на семейството си. Очаква го и едно от най-големите и изпълнени с напрежения предизвикателства в кариерата му.