Пробация за кюстендилец, шамаросал медицинска сестра в Спешното

Пробация за кюстендилец, шамаросал медицинска сестра в Спешното

Обвиняемият С. Живков / на 35 г., неосъждан / се призна за виновен

Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Светослав Петров одобри споразумение и наложи наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца на кюстендилец, държал се грубо и арогантно в Спешното отделение на МБАЛ „Д- р Никола Василиев“ в Кюстендил, като нанесъл шамар по лицето на медицинска сестра.

Обвиняемият С. Живков / на 35 г., неосъждан / се призна за виновен в това, че на 06.11.2020 година, в Спешно отделение на кюстендилската болница е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – нахлул с викове в отделението, ругаел, буйствал, викал, псувал, държал се грубо и арогантно, нанесъл шамар по лицето на медицинска сестра, при изпълнение на службата й, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл. 325, ал.2, във вр. с ал.1 от НК.

Обвиняемият е осъществил престъпното деяние под форма на вина - пряк умисъл. Той ще изтърпи наказание „Пробация“, изразяваща се в следните пробационни мерки: „задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 6 месеца, с периодичност 2 пъти седмично и „задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 6 месеца.

Определението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.