0

П ринц Хари няма търпение да научи сина си да играе ръгби. Червенокосият принц, който е баща на 15-месечния Арчи, няма търпение да намери умалени топки за игра, за да научи наследника си как се практикува интересният спорт в градината на къщата им в Санта Барбара.

Принц Хари няма търпение да научи сина си да играе ръгби. Червенокосият принц, който е баща на 15-месечния Арчи, няма търпение да намери умалени топки за игра, за да научи наследника си как се практикува интересният спорт в градината на къщата им в Санта Барбара.

Говорейки с играчи, треньори и доброволци в лигата по ръгби, Хари каза: „Нуждая се от няколко мини топки за ръгби, за да мога след това да включа Арчи в играта, защото в момента е невъзможно да се намерят такива топки. Късметлии сме да имаме голям двор и трябва да покажа на сина си как се играе, а после да го запиша в някаква ръгби-лига”.

Междувременно източник съобщи, че принц Хари „мрази“ Лос Анджелис и е много по-щастлив, откакто се е преместил в къща извън града в Санта Барбара, пише БГНЕС.