През телефона най-често теглим заеми за техника и почивка

През телефона най-често теглим заеми за техника и почивка

Първите кредити у нас, одобрени и усвоени през дигитален портфейл, са използвани за закупуване на нова техника, почивка или ремонт, сочи статистиката на фирма предлагаща подобна услуга.

Потребителите могат да теглят суми до 4000 лева през телефона си с одобрение за 15 минути, като гратисния период е до 2 месеца. Сред клиентите има и такива, които отключват кредитния си лимит, за да разберат каква сума може да им бъде отпусната с готовност да я усвоят в бъдещ период за неспешни покупки.

„Клиентите често не използват целия си лимит наведнъж, а на части, когато имат конкретни разходи. Възползват се и от възможността за револвиране на суми - след като направят вноска по кредита, могат отново да я изтеглят като нов кредит“, обяснява Константин Джелебов, от фирмата.

Целият процес от проверката на кредитния лимит, отпускането на кредит, подписването на документите до усвояване и погасяване на кредита се изпълнява през телефона.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.