Правят публичната online дискусия на проектобюджет Варна‘ 2021

Правят публичната online дискусия на проектобюджет Варна‘ 2021

Публично обсъждане на проектобюджета на Варна за 2021 година и на проектите, за които Общината има намерение да изтегли кредит, е насрочено за днес между 14  и 16 часа, чрез онлайн платформа Cisco WebEx Meeting.

Обсъждането на проектите за дългосрочен дълг е от 14 до 16 ч., а за проектобюджета на Варна от 16,30 до 18,30 часа. и може да бъде проследено в реално време чрез официалната страница на Община Варна в YouTube.  Линкът ще е достъпен на адрес https://www.youtube.com/channel/UCxO7Lib2qNuDZozbYYfPrCw, уточняват от Общината.

Тези, които са заявили участие за включване във виртуалната стая, ще получат линк на електронната поща, която са посочили, чрез който ще могат да вземат участие онлайн.

Коментари и въпроси могат да се изпращат преди и по време на обсъждането на имейли: njotovska@varna.bg и pavdimova@varna.bg, както и писмено чрез деловодството на Община Варна. Мненията, предложенията, становищата и въпросите отправени чрез имейлите, деловодството и онлайн ще бъдат отразени в протокол за всяко обсъждане.

Материали по публичното обсъждане на проектите са публикувани на сайта на Община Варна  www.varna.bg в секция „Акценти“. Заложените пари в бюджета на Варна за тази година към днешна дата са почти 557 млн. лв.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.