0

Н арекоха го българското копие на Капитан Америка. Даниел Георгиев се завърна в родна България седмици, след като грабна титлата Man Of The World 2019 на престижния конкурс във Филипините. Седмица, след като се завърна у нас, екипът му го посреща с пищно парти на върха на Walltopia - Cabana Roof Top Beach Bar от 20 ч.

Нарекоха го българското копие на Капитан Америка. Даниел Георгиев се завърна в родна България седмици, след като грабна титлата Man Of The World 2019 на престижния конкурс във Филипините. Седмица, след като се завърна у нас, екипът му го посреща с пищно парти на върха на Walltopia - Cabana Roof Top Beach Bar от 20 ч.

Георгиев впечатлява журито на Man Of The World не само с визията си (оценяващите го дариха и с приза за най-добро тяло в света), но и с поведението си. Бившият футболист издава, че организаторите са следили всяко движение на участниците – дали са оставяли леглото си неоправено сутрин, дали подреждат багажа си, дали закъсняват за ангажиментите си и т.н. В рамките на конкурса пък моделът, който е едва сред 10-те манекена, с които модният гуру Доменико Долче работи най-често, Даниел е посетил и няколко местни училища, като е говорил пред възпитаниците им за ползите от висшето образование. Самият той е кадър на УНСС, като си мечтае и за кариера на филмовия екран.