Вече 20 мъже ни отговориха какви качества трябва да притежава нежната им половинка, за да е достойна за етикета „перфектна“. Дойде ред и на жените да кажат тежката си дума относно това какво търсят в един мъж. 30 дами на възраст между 18 и 61 години издадоха какви характеристики могат да им завъртят главата.  Чувството за хумор се оказа най-важно, но не липсват и отговори относно интелекта, външния вид и финансовите възможности.

Ето всички отговори, които събрахме: 

На първо място гледам да не изглежда като жена откъм цвят и размер на дрехите, обезкосменост, вежди и т. н. Да обича животни, защото ако си сменям мъжа, трябва някой да ме приеме с кучето. На трето място, искам финансово обезпечен мъж. Не за да ме издържа мен, а за да не го издържам аз него. - ж, 24 г.

Забавен. Да яде всичко, което му сготвя. Да не мрънка. - ж, 33 г.


Стабилен. Сериозен. Респектиращ. - ж, 25 г.

Да не е депресар като мен, но да ме разбира. По възможност да е италианец. Да е моят тип – диалогичен. - ж, 50 г.


Най- напред е важно да е перспективен, тоест да има амбиция и визия да близко бъдеще. На второ място да има чувство за хумор. И на трето, но не последно, да не го е срам да показва любовта си - с две думи да има малко романтика. - ж, 24 г.

Отдаденост във взаимоотношенията. Уважение към всичко онова, което прави половинката. Финансова стабилност. - ж, 45 г.

Стабилност (емоционална най-вече). Амбиция. Да има симбиоза между нас. - ж, 22 г.

Чувство за хумор. Да е искрен. Да е чист и спретнат. - ж, 56 г.


Харесва ми, когато един мъж е интелигентен и има свое виждане за света, което не се притеснява да сподели. Голям плюс е и доброто чувство за хумор. Колкото до въшния вид, не бих казала, че е фактор. Нямам против един мъж да има плочки само в банята, стига обаче да има правилното отношение към мен. Противно на всичко разумно, не бих се обидила и от малко ревност. - ж, 21 г.


Отговорен. Мил. Да е мъж на място. - ж, 35 г.


Добросърдечен. Интелигентен. Весел. - ж, 25 г.

Чувство за хумор. Сигурност. Изповядване на максимата, че човек трябва да се държи така с околните, както иска да се държат с него. - ж, 29 г.


Да има баланс между нас. Да е добър в секса. Да е добър приятел. - ж, 26 г.

Да е умен. Да има чувство за хумор. Да е грижовен. - ж, 24 г.


Разбирателство. Хармония. Доверие. - ж, 21 г.


Да е стабилен и да е упора, тоест да не мрънка, да излъчва сигурност и да поема отговорност. Да ме заземява и същевременно да е луд като мен. Да имаме общи интереси Бонус: Да се грижи за детето ни. - ж, 34 г.


Да е умен, за да можем да си говорим на всякакви теми. Да е амбициозен и да гони докрай целите си. Да не е лепка, но да е романтичен, да не се притеснява да показва любовта си и да ме подкрепя винаги. - ж, 18 г.

Да е интелигентен. Да е забавен. Да е романтичен. - ж, 24 г.

Кавалер. Да държи на думата си и да е честен. Да е трудолюбив. - ж, 38 г.


Да е грижовен. Да е широкоскроен. Да има чувство за хумор. - ж, 61 г.


Да има сини очи. Да е интелигентен. Да е разбиращ. - ж, 36 г.


Мил. Умен, но не по-умен от мен. Да е чаровен. - ж, 20 г.


Да гледа футбол. Да носи на пиене повече от мен, за да не ми се налага аз да го прибирам вечер. Да ми се вързва на акъла. - ж, 24 г.


Чувство за хумор. Харизма. Да си пада по нови неща във всички аспекти. - ж, 41 г.


Интелигентен. С чувство за хумор. Да умее да води диалог. - ж, 32 г.


Да е с характер. Да изглежда добре. Да държи на мен. - ж, 54 г.


Да е честен. Да е спокоен. Да е красив. - ж, 40 г.


Да изкарва пари, за да е щастлив. Да е умен. Да има чувство за хумор. - ж, 47 г.


Да изглежда добре. Чувство за хумор. Да има пари. - ж, 51 г.

Упора. Доверие. Сигурност. - ж, 24 г.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Мечтаната сватба ала Кари Брадшоу

Горчиво, скъпи блондинкофили!

Отново е вторник и ние отново сме на първа линия, за да раздаваме правосъдие какво е редно и какво не, когато става въпрос за отношенията между мъжа и жената (и всякакви вариации между двата пола, защото... нали). Днес обаче ще сме на празнична тематика, след като приятелка ни сподели, че е готова да се врече във вечна вярност на любимия си. Истина е, че съчувстваме и на двамата страдалци, чийто живот предстои да се превърне в непрестанно броене на мръсните чорапи, захвърлени на пода... Преди да се стигне до тази драматична развръзка обаче ще се състои всеобщ любим момент за жените – СВАТБАТА!

Перфектните мъже от малкия екран

Здравейте, скъпи блондикофили!

Днес е вторник и ето, че отново ще се впуснем в дълбокосмислени разсъждения за живота... Поне доколкото това се отдава на две блондинки. И тъй като – както вероятно се досещате, търсенето на Перфектния мъж е едно от нашите основни занимания (дори и когато сме на работа), то именно на Него ще се посветим и сега.

Приказка за женските неволи навръх Нова година

Здравейте, скъпи блондинкофили! 2020 чука на вратата, което провокира русите ни глави да размишляват около подготовката за празника. При мъжете е ясно – те залагат единствено на количеството алкохол, което ги поставя на границата между това да лазят на четири крака и да се явят при Свети Петър пред портите на Рая (въпреки че повечето представители на силния пол заслужават да слязат при Рогатия). Та, днес няма да ви говорим само от личен опит за посрещането на Нова година, а ще ви разкажем как минава деня на средсностатистическата жена.