Вече 20 мъже ни отговориха какви качества трябва да притежава нежната им половинка, за да е достойна за етикета „перфектна“. Дойде ред и на жените да кажат тежката си дума относно това какво търсят в един мъж. 30 дами на възраст между 18 и 61 години издадоха какви характеристики могат да им завъртят главата.  Чувството за хумор се оказа най-важно, но не липсват и отговори относно интелекта, външния вид и финансовите възможности.

Ето всички отговори, които събрахме: 

На първо място гледам да не изглежда като жена откъм цвят и размер на дрехите, обезкосменост, вежди и т. н. Да обича животни, защото ако си сменям мъжа, трябва някой да ме приеме с кучето. На трето място, искам финансово обезпечен мъж. Не за да ме издържа мен, а за да не го издържам аз него. - ж, 24 г.

Забавен. Да яде всичко, което му сготвя. Да не мрънка. - ж, 33 г.


Стабилен. Сериозен. Респектиращ. - ж, 25 г.

Да не е депресар като мен, но да ме разбира. По възможност да е италианец. Да е моят тип – диалогичен. - ж, 50 г.


Най- напред е важно да е перспективен, тоест да има амбиция и визия да близко бъдеще. На второ място да има чувство за хумор. И на трето, но не последно, да не го е срам да показва любовта си - с две думи да има малко романтика. - ж, 24 г.

Отдаденост във взаимоотношенията. Уважение към всичко онова, което прави половинката. Финансова стабилност. - ж, 45 г.

Стабилност (емоционална най-вече). Амбиция. Да има симбиоза между нас. - ж, 22 г.

Чувство за хумор. Да е искрен. Да е чист и спретнат. - ж, 56 г.


Харесва ми, когато един мъж е интелигентен и има свое виждане за света, което не се притеснява да сподели. Голям плюс е и доброто чувство за хумор. Колкото до въшния вид, не бих казала, че е фактор. Нямам против един мъж да има плочки само в банята, стига обаче да има правилното отношение към мен. Противно на всичко разумно, не бих се обидила и от малко ревност. - ж, 21 г.


Отговорен. Мил. Да е мъж на място. - ж, 35 г.


Добросърдечен. Интелигентен. Весел. - ж, 25 г.

Чувство за хумор. Сигурност. Изповядване на максимата, че човек трябва да се държи така с околните, както иска да се държат с него. - ж, 29 г.


Да има баланс между нас. Да е добър в секса. Да е добър приятел. - ж, 26 г.

Да е умен. Да има чувство за хумор. Да е грижовен. - ж, 24 г.


Разбирателство. Хармония. Доверие. - ж, 21 г.


Да е стабилен и да е упора, тоест да не мрънка, да излъчва сигурност и да поема отговорност. Да ме заземява и същевременно да е луд като мен. Да имаме общи интереси Бонус: Да се грижи за детето ни. - ж, 34 г.


Да е умен, за да можем да си говорим на всякакви теми. Да е амбициозен и да гони докрай целите си. Да не е лепка, но да е романтичен, да не се притеснява да показва любовта си и да ме подкрепя винаги. - ж, 18 г.

Да е интелигентен. Да е забавен. Да е романтичен. - ж, 24 г.

Кавалер. Да държи на думата си и да е честен. Да е трудолюбив. - ж, 38 г.


Да е грижовен. Да е широкоскроен. Да има чувство за хумор. - ж, 61 г.


Да има сини очи. Да е интелигентен. Да е разбиращ. - ж, 36 г.


Мил. Умен, но не по-умен от мен. Да е чаровен. - ж, 20 г.


Да гледа футбол. Да носи на пиене повече от мен, за да не ми се налага аз да го прибирам вечер. Да ми се вързва на акъла. - ж, 24 г.


Чувство за хумор. Харизма. Да си пада по нови неща във всички аспекти. - ж, 41 г.


Интелигентен. С чувство за хумор. Да умее да води диалог. - ж, 32 г.


Да е с характер. Да изглежда добре. Да държи на мен. - ж, 54 г.


Да е честен. Да е спокоен. Да е красив. - ж, 40 г.


Да изкарва пари, за да е щастлив. Да е умен. Да има чувство за хумор. - ж, 47 г.


Да изглежда добре. Чувство за хумор. Да има пари. - ж, 51 г.

Упора. Доверие. Сигурност. - ж, 24 г.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Ти си на 25, защо не си женена?

Здравейте, скъпи блондинкофили! Днес ще разсъждаваме върху житейските избори на една жена в периода, в който ЕГН-то и липсата на бръчки издават, че е между 20- и 30-годишна.

Шушу-мушу къща разваля (или какво да знаете за тайните, новите гаджета и детективското око на една блондинка)

Драги читатели с афинитет към хомо сапиенса от женски пол с руса (боя на) косата, след като посрещнахме първия сняг (Честит!) с леко подсмърчащи носове, блондинките отново сме на линия, за да раздаваме акъл за щяло и не щяло. То си е в природата на една жена да е всеразбираща за житейските теми, но днес няма да си говорим за това.

За студеното време, настинките, Емо Чолаков и греяното вино

Здравейте, скъпи блондинкофили! Както се досещате, тази седмица се разписваме с участие в Сиестата ден по-късно. Може да сме руси и прекрасни, но и ние, като всеки простосмъртен, сме безсилни срещу настинките.