Как изглежда перфектната жена? За съжаление, тя не съществува, както и принцът на бял кон. Но всеки мъж си има своите идеали, когато става въпрос за подходящ партньор. Попитахме 20 мъже какви качества трябва да притежава нежната им половинка, за да е достойна за етикета „перфектна“.

Без изненади, сред преобладаващите отговори е красотата. Все пак знаем с какво мислят представителите на силния пол. Много важно се оказва и една жена да е добра и грижовна, за да може да е достойна майка за наследниците им. Интересен факт е, че половината от анкетираните искат умна жена до себе си, а другата половина се надяват любимата им да е с по-нисък коефициент на интелигентност. Ето всички отговори, които събрахме:


Да е суетна, без да е вманиачена във външния си вид. Да умее да изслушва и да се вслушва. Да подкрепя винаги и да бъде опора на близките и семейството си. - м, 33 г.


Интелигентна. Красива. Разбираща. - м, 21 г.


Забавна. Грамотна. Да е от ЦСКА. - м, 34 г.

Амбициозна. Красива. Забавна. Бонус: да е секси. - м, 24 г.

Добра майка. Да имаме сходни интереси. Да обича да спортува. - м, 48 г.

Да носи на бой. Това е фактор № 1 в някои региони на България. Да е красива. Да не лъже. - м, 40 г.


Грижовна. Искрена. Емоционална, но не да пуска психоатаки и по цял ден ред сълзи и сополи. - м, 32 г.


Да не е тъпа. Да има неправилни черти. Да няма смъкнат г*з. - м, 55 г.

Да готви вкусно. Да търпи щуротиите ми. Да не слуша чалга. - м, 44 г.


Красива. Добра. Търпелива. - м, 44 г.

Умна. Добра, за да стане добра майка на децата ми. Търпелива. - м, 26 г.

Да е по-умна от мен. Да е амбициозна (т. е. да знае какво иска) . Да има хубави очи. - м, 21 г.

Красота. Женска харизматичност, т. е. Да не гледа като тапир на градски панаир, а да излъчва желание, нежност и загадъчност. Да има умствен багаж. - м, 23 г.

Да е добре оформена. Да обича да купонясва. Да не се кара за глупости. - м, 26.

Красива. Да се облича добре. Да готви вкусно. - м, 25 г.

Майка. Домакиня. К*рва (добра любовница) - м, 55 г.


Да не е тъпа. Да не е ревнива. Да е грижовна майка. - м, 60 г.

Спокойна. Да не е наркоманка. Да подкрепя, дори когато партньорът не иска да е подкрепян. - м, 21 г.


Умна. Красива. Грижовна. - м, 29 г.


Ето какво каза и 7-годишният кавалер Иван за своята перфектна приятелка Елиза:

Мисля, че Елиза е много добра по музика. Може да свири на пиано. Тя ми дава моливи понякога, ако нямам. И тя е най-добрата ми приятелка от класа. Най-доброто момиче от класа ми. Понякога ме взимат с нея. Тя е много хубаво момиченце.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Кофти първа среща с оптимистичен завършек (или как да го разкараш без да нараниш егото му)

„Беше забавно. Трябва да излезем пак. Ще ти се обадя по някое време.“ В случай, че не сте die-hard фен на „Приятели“ като нас - репликите са на Чандлър и следват срещата му с шефката на Рейчъл. Въпреки, че не я харесва, това е единственият адекватен според него начин да приключи романтичното рандеву с Джоана.

5 начина да накарате бившия да ревнува

Здравейте, скъпи блондинкофили! Днес русите ни глави ще раздават акъл относно един неприятен период, през който всеки преминава рано или късно – раздялата. Но няма да си говорим за това колко пакета носни кърпички на ден ще ви трябват, нито пък ще ви препоръчваме сълзливи романтични филми. В такъв момент трябва да се вземете в ръце и да си изготвите бойна стратегия срещу бившия. Ако сърцето ви още прескача, щом чуете името му, сме подготвили няколко съвета как да го накарате да ревнува и да се върне в обятията ви. А в случай, че нямате намерение да простите на копелето, със сигурност картинката как той да ви се моли на колене да го приемете обратно ще стопли душата ви.

Това го знае всяка блондинка (ГАЛЕРИЯ)

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Днес, като горди представителки на този странен вид хомо сапиенс, ще изследваме защо, да му се не види, се носи несправедлива слава на нас, чаровниците с руси коси...