Как изглежда перфектната жена? За съжаление, тя не съществува, както и принцът на бял кон. Но всеки мъж си има своите идеали, когато става въпрос за подходящ партньор. Попитахме 20 мъже какви качества трябва да притежава нежната им половинка, за да е достойна за етикета „перфектна“.

Без изненади, сред преобладаващите отговори е красотата. Все пак знаем с какво мислят представителите на силния пол. Много важно се оказва и една жена да е добра и грижовна, за да може да е достойна майка за наследниците им. Интересен факт е, че половината от анкетираните искат умна жена до себе си, а другата половина се надяват любимата им да е с по-нисък коефициент на интелигентност. Ето всички отговори, които събрахме:


Да е суетна, без да е вманиачена във външния си вид. Да умее да изслушва и да се вслушва. Да подкрепя винаги и да бъде опора на близките и семейството си. - м, 33 г.


Интелигентна. Красива. Разбираща. - м, 21 г.


Забавна. Грамотна. Да е от ЦСКА. - м, 34 г.

Амбициозна. Красива. Забавна. Бонус: да е секси. - м, 24 г.

Добра майка. Да имаме сходни интереси. Да обича да спортува. - м, 48 г.

Да носи на бой. Това е фактор № 1 в някои региони на България. Да е красива. Да не лъже. - м, 40 г.


Грижовна. Искрена. Емоционална, но не да пуска психоатаки и по цял ден ред сълзи и сополи. - м, 32 г.


Да не е тъпа. Да има неправилни черти. Да няма смъкнат г*з. - м, 55 г.

Да готви вкусно. Да търпи щуротиите ми. Да не слуша чалга. - м, 44 г.


Красива. Добра. Търпелива. - м, 44 г.

Умна. Добра, за да стане добра майка на децата ми. Търпелива. - м, 26 г.

Да е по-умна от мен. Да е амбициозна (т. е. да знае какво иска) . Да има хубави очи. - м, 21 г.

Красота. Женска харизматичност, т. е. Да не гледа като тапир на градски панаир, а да излъчва желание, нежност и загадъчност. Да има умствен багаж. - м, 23 г.

Да е добре оформена. Да обича да купонясва. Да не се кара за глупости. - м, 26.

Красива. Да се облича добре. Да готви вкусно. - м, 25 г.

Майка. Домакиня. К*рва (добра любовница) - м, 55 г.


Да не е тъпа. Да не е ревнива. Да е грижовна майка. - м, 60 г.

Спокойна. Да не е наркоманка. Да подкрепя, дори когато партньорът не иска да е подкрепян. - м, 21 г.


Умна. Красива. Грижовна. - м, 29 г.


Ето какво каза и 7-годишният кавалер Иван за своята перфектна приятелка Елиза:

Мисля, че Елиза е много добра по музика. Може да свири на пиано. Тя ми дава моливи понякога, ако нямам. И тя е най-добрата ми приятелка от класа. Най-доброто момиче от класа ми. Понякога ме взимат с нея. Тя е много хубаво момиченце.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Мечтаната сватба ала Кари Брадшоу

Горчиво, скъпи блондинкофили!

Отново е вторник и ние отново сме на първа линия, за да раздаваме правосъдие какво е редно и какво не, когато става въпрос за отношенията между мъжа и жената (и всякакви вариации между двата пола, защото... нали). Днес обаче ще сме на празнична тематика, след като приятелка ни сподели, че е готова да се врече във вечна вярност на любимия си. Истина е, че съчувстваме и на двамата страдалци, чийто живот предстои да се превърне в непрестанно броене на мръсните чорапи, захвърлени на пода... Преди да се стигне до тази драматична развръзка обаче ще се състои всеобщ любим момент за жените – СВАТБАТА!

Перфектните мъже от малкия екран

Здравейте, скъпи блондикофили!

Днес е вторник и ето, че отново ще се впуснем в дълбокосмислени разсъждения за живота... Поне доколкото това се отдава на две блондинки. И тъй като – както вероятно се досещате, търсенето на Перфектния мъж е едно от нашите основни занимания (дори и когато сме на работа), то именно на Него ще се посветим и сега.

Приказка за женските неволи навръх Нова година

Здравейте, скъпи блондинкофили! 2020 чука на вратата, което провокира русите ни глави да размишляват около подготовката за празника. При мъжете е ясно – те залагат единствено на количеството алкохол, което ги поставя на границата между това да лазят на четири крака и да се явят при Свети Петър пред портите на Рая (въпреки че повечето представители на силния пол заслужават да слязат при Рогатия). Та, днес няма да ви говорим само от личен опит за посрещането на Нова година, а ще ви разкажем как минава деня на средсностатистическата жена.