0

Л егендарният дизайнер Карл Лагерфелд бе почетен от родни знаменитости. Стотици се събраха в Дома на киното, за да вдигнат наздравици с френско шампанско на фона на документален филм за Кайзера на висшата мода - „Карл Лагерфелд: Да бъдеш и да изглеждаш".

Легендарният дизайнер Карл Лагерфелд бе почетен от родни знаменитости. Стотици се събраха в Дома на киното, за да вдигнат наздравици с френско шампанско на фона на документален филм за Кайзера на висшата мода - „Карл Лагерфелд: Да бъдеш и да изглеждаш".

Сред гостите бе певицата Поли Генова, която разгледа с интерес изложетиге аксесоари от последната колекция на световноизвестния бранд Chanel.

Лентата аплодираха още актрисата Саня Борисова, Мис България Маги Вълчанова, моделът, актриса и диджей Глория Петкова, гримьорката и инфлуенсър Жени Джаферович, звездата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, тв водещата Андреа Бандова и други.

Бижуто в компанията бе 17-годишната българка, която миналата година покори самия Лагерфелд - моделът Белослава Хинова. Приживе известният дизайнер лично избра брюнетката за грандиозното ревю на Chanel в Париж.