0

А мериканският кинопродуцент Джон Ландау показа в Инстаграм нов кадър от снимките за продължението на филма „Аватар“ на режисьора Джеймс Камерън. Той е запечатал момент от работата над подводна сцена.

Американският кинопродуцент Джон Ландау показа в Инстаграм нов кадър от снимките за продължението на филма „Аватар“ на режисьора Джеймс Камерън. Той е запечатал момент от работата над подводна сцена.

На снимката е младият актьор Бритън Далтън, едно от новите попълнения в „Аватар 2“. Костюмът му подсказва, че героят му най-вероятно е представител на расата, която населява планетата Пандора.

По-рано през май Джон Ландау показа и кадър с актрисата Кейт Уинслет от снимките на „Аватар 2“. Заедно с нея в специален басейн с обем 3 милиона литра са Клиф Къртис и изпълнителите на главните роли Сам Уортингтън и Зоуи Салдана. Уинслет и Къртис не са участвали в първия филм. Още преди това пък Ландау извади снимка, на която позира с актрисата Сигорни Уивър на снимачната площадка на „Аватар 2“. Заедно с тях е и актьорът Джоуел Муур.