0

С пектакълът на Съни Сънински „Вечерен акт“ по едноактната пиеса „Предложение“ и други текстове на Чехов утре вечер от 20 ч. ще закръгли своята 16-годишнина на сцената на Театър 199 „Валентин Стойчев“.

Спектакълът на Съни Сънински „Вечерен акт“ по едноактната пиеса „Предложение“ и други текстове на Чехов утре вечер от 20 ч. ще закръгли своята 16-годишнина на сцената на Театър 199 „Валентин Стойчев“.

Шеметната комедия с Мария Сапунджиева, Георги Спасов и самия режисьор в ролите ще поднесе на публиката подарък: по случай своеобразния юбилей Сънински е издал поредна книжка от своята авторска серия „Режисьорска версия“, която зрителите ще получат безплатно. Тя съдържа любопитни моменти от историята на създаването на култовия „Вечерен акт“, отзиви от пресата за спектакъла, информация за международните му успехи, интервюта с участниците в него, а също и богат снимков материал – както със сегашния актьорски екип, така и с първоначалния, част от който бе и неотразимия смехотворец Димитър Рачков.