0

Д вижението в посока Варна в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ ще е в една лента поради ремонт, в четвъртък (4 юли).

Движението в посока Варна в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ ще е в една лента поради ремонт, в четвъртък (4 юли).

От 9,30 ч. до 15 ч. ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента, трафикът ще се пренасочва в активната лента поради ремонт на видеонаблюдението, светофарните уредби и вентилаторите.

Утре от 9 ч. до 18 ч. шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост и по път I-6 София - Бургас в района на Нови хан, където движението ще се извършва поетапно в една лента поради монтаж на рамка на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона (тол). Движението ще се извършва двупосочно в свободната лента.

В четвъртък и движението в двете посоки на тунел „Големо Бучино“ на АМ „Струма“ ще се осъществява в една лента поради инсталация и настройка на системата за видеонаблюдение.

От 8:00 ч. до 13 ч. ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента в платното за Перник, а трафикът ще се пренасочва в активната лента. От 13 ч. до 16:30 ч. ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента в платното за София, а трафикът ще се пренасочва в активната лента.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от пътната агенция.