0

П редполагали ли сте, че кафето, което предпочитате, говори много за вашия характер. Може да се изненадате, но това е така. Дали го обичате горчиво, сладко или пък с мляко-това може за разкрие някои ваши черти. Погледнете текста и вижте каква натура сте.

Предполагали ли сте, че кафето, което предпочитате, говори много за вашия характер. Може да се изненадате, но това е така. Дали го обичате горчиво, сладко или пък с мляко-това може за разкрие някои ваши черти. Погледнете текста и вижте каква натура сте.

Кафе с мляко и захар

Вие сте добре балансиран човек, който успява да намери хармонията в себе си и не е възможно някой да спори с вас. Вие сте създадени да обичате и да бъдете обичани. 

Силно кафе само със захар

Вие сте много отговорен човек, който винаги иска да бъде напълно сигурен в правотата на решението си. За Вас е важно вашите близки и приятели да бъдат добре, а не какви са вашите интереси.

Еспресо

Хората, които са около Вас, могат да разчитат на Вас изцяло за всичко. Вие сте упорита личност, която работи много, за да постигне мечтите си, винаги вярвате в успеха на ситуацията и винаги побеждавате.

Капучино / Кафе с добавени аромати

Вие сте много креативни. Вашата съдба е да бъдете истински романтик и мечтател с голямо и добро сърце. Вие обичате да наблюдавате как вашето кафе се приготвя, защото за Вас процесът е много по-важен от резултата.

Чисто кафе без захар

Вие имате силен характер. Готови сте да повдигнете планина само след една глътка от сутрешното си кафе. Не се страхувате да поемате рискове, да направите грешка или да вземете цялата отговорност на своите рамене.

Студено кафе

Вие сте енергичен, любопитен човек. Никога не се притеснявате да изкажете мнението си пред много хора или да започнете спор по темата. Вие можете да докажете, че всичко е възможно и че сте способни да се интегрирате навсякъде.

Разтворимо кафе

Вие сте рационална личност и търсите най-бързия път до крайната си цел. Вие имате време за всичко и удовлетворявате своите шефове с този факт. Ако все още не сте постигнали желания успех, това е защото най-доброто предстои за вас.

Предпочитам чай

Вие сте дружелюбен човек. Усмихвате се често и обичате да се смеете. Вие имате мил и приятен характер, който позволява да се общува с вас много лесно. Вие сте много спокоен човек.