0

В ижте какви са най-честите проблеми на зодиите в любовта!

Всеки от нас е стигал до момента, когато си мисли, че най‐накрая е открил човек, с когото наистина иска да бъде. Отдъхваме, че трудната част е приключила, но истината е, че в този момент започват истинските трудности. Всички ние имаме различни представи какви искаме да бъдат връзките ни, които често са повлияни от предишните ни любовни отношения.

Вижте какви са най-честите проблеми на зодиите в любовта!

Всеки от нас е стигал до момента, когато си мисли, че най‐накрая е открил човек, с когото наистина иска да бъде. Отдъхваме, че трудната част е приключила, но истината е, че в този момент започват истинските трудности. Всички ние имаме различни представи какви искаме да бъдат връзките ни, които често са повлияни от предишните ни любовни отношения.

Овен
1 Взимате решения, без да се консултирате с партньора си. 2. Не разбирате кога той не иска да участва в нещо, което вие правите. 3. Превръщате всичко в състезание между вас двамата. 4. Понякога ви е трудно да приемате „не“ за отговор. 5. Правите нещо рисковано, което има негативни последици за вас и партньора ви.

Телец
1 Вие сте твърдоглава и обичате нещата да се случват по вашия начин. 2. Заядлива сте и отказвате да виждате нещата от другата гледна точка. 3. Цупите се, когато не получите това, което искате в спалнята. 4. Може да бъдете осъдителна към половинката си, но ще го задържите за себе си, за да не знае за какво точно го съдите. 5. Обичате мъжът да се вслушва в мнението ви и се обиждате, когато не го прави.

Близнаци
1 Винаги се чудите дали може да го направите по‐добре от партньора си. 2. Вие често мените настроението си, но не винаги споделяте това, което ви притеснява. 3. Обещавате да направите нещо за партньора си, но забравяте. 4. Отлагате до такава степен, че нещата никога не се свършват. 5. Става ви скучно във връзката ви и е трудно някой да задържи интереса ви.

Рак
1 Имате нужда от постоянно внимание. 2. Може да станете твърде привързана и да изпитвате чувство за притежание. 3. Бързо сменяте настроението си и е трудно на партньора ви да ви следва. 4. Може да бъдете докачлива, затова той не знае какво точно може да ви накара да се заядете с него. 5. Убедена сте, че партньорът ви ще ви напусне, затова имате склонност вие първа да правите тази крачка.

Лъв
1 Изключително важно е вашата връзка да изглежда добре пред другите. 2. Може да бъдете много властна и да се опитвате да контролирате партньора си. 3. Флиртувате прекалено много, което не се харесва на половинката ви. 4. Понякога говорите снизходително на партньора си. 5. Обичате да се бъркате в живота на другите хора, макар че това не е ваша работа.

Дева
1. Настоявате да правите всичко, след което се оплаквате от факта, че правите всичко. 2. Мислите, че винаги сте права и отказвате да признаете, когато грешите. 3. Притеснявате се за всичко. 4. Харесвате неща, които са по‐традиционни, заради което ви е трудно да приемате, когато партньорът ви не следва една права линия. 5. Супер критична сте към половинката си и към самата себе си.

Везни
1. Вместо да показвате как се чувствате, вие го задържате, като в даден момент просто избухвате. 2. Може да бъдете изключително взискателна към времето на партньора си. 3. Съмнявате се както във вашите решения, така и в тези на половинката си. 4. Отнема ви много, за да се обвържете, но когато го сторите, продължавате да се колебаете. 5. Понякога избирате партньора си въз основа на това дали смятате, че може да го спасите с любовта си.

Скорпион
1. Може да сте много неделикатна към чувствата на партньора си. 2. Не може да понасяте никакви лъжи, дори когато става въпрос за съвсем малки. 3. Не избягвате конфликти, а ги търсите, тъй като ги намирате за вълнуващи. 4. Имате много силен сексуален апетит и половинката ви трябва да може да го задоволява или ще го зарежете. 5. Имате проблеми с гнева и може да преминете от пълно спокойствие към яд за секунди.

Стрелец
1. Външният вид е много важен за вас, заради което не ви се нрави, когато половинката ви не изглежда добре. 2. Живеете на момента и рядко мислите за бъдещето. 3. Искате да сте независима и не позволявате на партньора ви да ви се меси. 4. Имате проблеми с границите. Ако той крие нещо от вас, ще го превърнете в мисия да разберете какво точно не ви казва. 5. По‐скоро бихте си тръгнала от една връзка, отколкото да останете и да работите върху проблемите си.

Козирог
1. Имате склонност да избирате неподходящи партньори, след което сте напълно заслепена, когато връзката се разпадне. 2. Толкова сте отчаяна да бъдете във връзка, че ще намерите милиони извинения защо не е толкова лоша. 3. Работите прекалено много и не отделяте достатъчно време на връзката си. 4. Имате проблеми с парите. Смятате, че не трябва да споделяте с него това, което изкарвате, но половинката ви трябва да го прави. 5. Може да бъдете много дребнава и се ядосвате, ако партньорът ви не прави нещата така, както ви харесва.

Водолей
1. Не може да понясате, когато някой стане емоционален към вас и ще прекратите, когато това се случи. 2. Въпреки това, сте много чувствителна към собствените си нужди. 3. Безпокойте се, когато той не върви в една посока с вас и не споделя идеите ви. 4. Вие сте много независима и ставате сприхава, ако смятате, че половинката ви ви задържа по някакъв начин. 5. Често чувствате, че той не ви разбира напълно.

Риби
1. Може да бъдете прекалено чувствителна и задържате дълго време болката в себе си.2. Очаквате той да взима всички големи решения.3. Съмнявате се във всеки и всичко, често без основателна причина. 4. Понякога сте толкова изгубена в собствените си мисли, че често пропускате важни неща, които партньорът ви казва. 5. Носите духовете на предишните ви връзки и това често причина сегашната ви връзка.