0

З дравейте, скъпи блондикофили!

Днес е вторник и ето, че отново ще се впуснем в дълбокосмислени разсъждения за живота... Поне доколкото това се отдава на две блондинки. И тъй като – както вероятно се досещате, търсенето на Перфектния мъж е едно от нашите основни занимания (дори и когато сме на работа), то именно на Него ще се посветим и сега.

Здравейте, скъпи блондикофили!

Днес е вторник и ето, че отново ще се впуснем в дълбокосмислени разсъждения за живота... Поне доколкото това се отдава на две блондинки. И тъй като – както вероятно се досещате, търсенето на Перфектния мъж е едно от нашите основни занимания (дори и когато сме на работа), то именно на Него ще се посветим и сега.

Ето, че настъпи моментът, в който ще издадем на мъжете една стриктно пазена тайна – жените от край време сравняваме половинките си с Принцовете, които виждаме на малкия екран. Както бабите ни въздишат по Ридж от „Дързост и красота“ или Хуан от „Трима братя, три сестри“, така и ние днес – като техни достойни наследнички, си мечтаем, че един ден ще срещнем мъж, максимално наподобяващ тези, в които вече сме се влюбили от телевизора.

Вижте част от тях:

Съпругът-мечта Джак Пиърсън

И двете сме категорични (а и сигурно всяко момиче, гледало поне един епизод от сериала), че Джак Пиърсън от „Това сме ние“ най-много заслужава титлата „перфектният мъж“. Абстрахираме се от чаровната усмивка на актьора Майло Вентимиля и се фокусираме върху съпружеските достойнства на героя му. Това е най-отдаденият мъжки персонаж в телевизионния ефир, чиято любов към нежната му половинка отстоява на време, пространство и всякакви премеждия. Освен това е и страхотен татко, може да ремонтира сам къщата (и изглежда добре по потник, докато го прави) и би жертвал всичко заради семейството си. Дамите уж чакат рицаря на бял кон... Е, ние чакаме Джак Пиърсън в семеен пикап.

Интелект ***

Външен вид *****

Хумор ****

Пари **

Недостатък: Алкохолизъм

Палячото Фил Дънфи

Той съвсем не е типичният мачо или секссимвол. Но всяка жена си мечтае съпругът й да е толкова влюбен в нея, колкото Фил Дънфи от „Модерно семейство“ в своята. Още повече, когато годините в брака надвишават по численост ергенските. Романтичен, мил, забавен, чудесен баща, който всячески се опитва да се хареса на тъст си – това са само част от качествата, с които Фил си заслужи място в този списък. Той не ревнува излишно. Нещо повече – би свъсил вежди само ако види, че друг мъж разсмива повече жена му от самия него. Забавлението и щурите технологични „открития“ са му страст, заради което и семейният живот с Фил ни се струва като директно изваден от приказка.

Интелект ****

Външен вид **

Хумор *****

Пари ***

Недостатък: Инфантилен

Костюмарчето Харви Спектър

Ах, Харви Спектър от „Костюмари“... Топ адвокат от влиятелна кантора в Ню Йорк. Нахъсан, с чувство за хумор и знае наизуст редица цитати от филми. За разлика от повечето костюмарчета от реалния свят не изглежда все едно е глътнал бастун. Средностатистическият зрител би си помислил, че този красив богаташ ще е в отбора на кръшкачите, но тук идва най-хубавата част – той отрича изневярата. Така че това го класира директно в А-листата на перфектните мъже от малкия екран.

Интелект *****

Външен вид ****

Хумор ***

Пари *****

Недостатък: Работохолизъм

Лошото момче Деймън Салваторе

Някои момичета спират да преследват лошите момчета след завършването на гимназията, а други тичат след такива цял живот. Ако сте от втория тип, то Деймън Салваторе от „Дневниците на вампира“ е точното попадение за вас. Допустимо самовлюбен, закачлив, с очи на хъски и очевидно не е чак толкова лош, когато се влюби. Нашето момиче Нина Добрев и различните героини, в чиято кожа скочи в сериала, са доказателството за това. А и няма нищо по-хубаво от това, да знаеш, че можеш да разтопиш и най-леденото сърце.

Интелект ***

Външен вид ****

Хумор ****

Пари ******

Недостатък: Ами... вампир е!

Верният Джейми Фрейзър

Честни сини очи, лъвска червеникава грива и тяло ала Мистър Олимпия. Това е Джейми Фрейзър от „Друговремец“ (Outlander). Възпитан със спартанската дисциплина на шотландски воин, Джейми е от онази порода мъже, за които честта е винаги на първо място... след любимата му, разбира се. Може да прекарат десетки години разделени, но той остава вечно влюбен в своето момиче. Освен, че има обет никога да не лъже своята избраница, той също подхожда с огроооомна доза доверие към нея. Дотолкова, че нито веднъж не поставя под въпрос цялата история с пътуването във времето.

Интелект ***

Външен вид *****

Хумор ***

Пари **

Недостатък: Ежедневно носи поли