Абе, къде е Прокопиев? Къде е вездесъщият олигарх, който на младенческа възраст стана главен редактор, а скоро след това и издател? Къде е да разхвърля опорни точки на умните и красивите журналисти от изданията си, че акълът им съвсем се изгуби?

 

Дотам, че след като репетираха пред огледалото колко мъжествено да забият депутата и издател на "Телеграф медиа" Делян Пеевски с въпроса защо не се появява в българския парламент, очи в очи с него мъжеството им стигна дотам, да го попитат каква работа има в българския парламент.

Питайте, умни и красиви колеги, бъдете любознателни докрай. И не допускайте друг път такъв гаф – да си забравите въпросите, които така и останаха незададени. Защото отговорите изобщо не ви интересуват. Или защото толкова си можете.

Може и да импровизирате в краен случай, ако зациклите както в случая. Иначе с опорни точки е видимо как боравите. Пробвайте и по другия начин. Не само с „красота“, а и с ум. Точно вие сте тези, които съчинихте класацията със 111-ото място. Както се чувствате, така отговаряте – че сте зависими, манипулативни, продажни. И отговорите ви справедливо ви изпратиха на това място. Тази класация беше и си остава вашето светоусещане. Мерило за липсата ви на свобода. За наглост и лицемерие.

Не лъжете обществеността, че друг ви а*а в гащите. Те са натежали с добре преработени опорни точки. Поднесени ви на тепсия от вашия красив и умен работодател. А като сте тръгнали да питате, разширете полето на любознанието си. Задайте някой и друг въпрос за „Каолин“ и „Дамяница“, за разградските мозъци, ширещи се в агнешки главички. Питайте, питайте... Нека се знае. Ама нещо бяга по тъч линията от тези въпроси вашият работодател. По му харесва да ползва медиите си по предназначение – като бухалки. Като типичен страхливец, който се крие зад хората, които ограмотява с опорни точки и ги лишава от свободата да мислят. Тъжна картина са журналистите, заложници на един страхлив олигарх. Тъжна и жалка!

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Войната срещу фалшивите хотелски звезди

Български хотели мамят туристи, като им пробутват фалшиви „звезди” и некачествено обслужване. За да издържат на свирепата конкуренция в бранша и войната за туристи, немалко наши хотели прибягат към, най-меко казано, нелоялни търговски практики.

Да се учиш на родителство

През последните няколко дни все си мисля, че живеем в тъжни и объркани времена. Заобиколени сме от абсурди, пленили ловко родителите в своята паяжина. В пипала, от които сякаш няма измъкване.

Трагедията да си болен на село

Трагедия е да си болен на село. Трагедия е дори да си болен в малкия град. Трагедия е да си пациент в общинска болница. Проблемът не е, че там ще ти затръшнат вратата под носа, нито че ще се налага да плащаш нерегламентирано, а защото нивата на компетентност са ниски, тъй като тези структури не ползват иновативни медицински технологии и модерна апаратура, а лекарите нямат по няколко специалности, както се случва в големия град.