Намерените на улицата пари не са късмет, а знак

Намерените на улицата пари не са късмет, а знак

Много често, когато видим пари на улицата, изобщо не се замисляме, преди да посегнем към тях. Просто се радваме на находката си и продължаваме напред. Някои отдават това на късмета - все пак са се озовали на точното място в точното време. Според специалистите обаче в случая изобщо не става въпрос за късмет. 

Езотериците и нумеролозите са на мнение, че намерените на улицата пари са един от начините на Вселената да привлече вниманието ни и да ни предаде своето послание. И че зад неочаквания "късмет", който ни е споходил, се крие огромен духовен смисъл. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Вселената непрекъснато се стреми да ни осигури материално благополучие. Но понякога ни изпраща и по-конкретни, видими сигнали, които могат да са под формата на една такава случайна монетизация.

Например, ако в напълно безнадеждна ситуация откриете на улицата банкнота, това е знак за енергийното проявление на висшите сили. Чрез банкнотите или монетите ви се оказва помощ. 

Освен всичко друго, има значение и какъв е номиналът на откритата от вас банкнота. Хубаво е, ако на нея присъства числото 10. В нумерологията десятката се смята за символ на благополучие, ясно съзнание и нови открития.

Така че, ако случайно на улицата сте намерили банкнота с тази цифра, пригответе се за факта, че трябва да отворите нова страница в живота си. Трябва да проявявате инициатива и да не се страхувате от смели действия и дела и да приложите оригиналните си идеи с цялата си решителност.

Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея, преди да...

В края на краищата, успехът е гарантиран, защото можете да разчитате на благоволението и помощта на висшите сили.

От древни времена на парите се придават различни символични значения. А всяка банкнота има своя специална история. Това се дължи на факта, че използвайки парите, хората им прехвърлят част от своята енергия. Затова заедно с находката се предава и енергията на предишния й собственик.

Парите са и символ на власт. Колкото повече имате, толкова по-високо на социалната стълбичка се намирате.

В китайската култура парите са символ и на късмет. Намирането на пари говори, че скоро ще се случи някакво събитие, което ще ви донесе щастие. 

Според езотериците в духовен план случайното получаване на пари показва, че човек е оценен от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или дори душите на нашите близки, избрали да общуват с нас по този начин. 

Тези вещи са енергийни вампири, привличат безпаричието в дома ви

По правило хората намират на улицата много по-често монети. Има теория, че в това се проявява връзката с душите на мъртвите.  

Знаците на духовния свят могат да приемат различни форми, така че намирането на пари може да се разглежда и като вид знак, който, ако бъде правилно разтълкуван, може да предостави полезна информация от висшите сили.

И не си мислете, че това е съвпадение. Следващия път, когато намерите банкнота или монета на пътя, знайте, че за това си има специална причина! 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.