0

М ного често, когато видим пари на улицата, изобщо не се замисляме, преди да посегнем към тях. Просто се радваме на находката си и продължаваме напред. Някои отдават това на късмета - все пак са се озовали на точното място в точното време. Според специалистите обаче в случая изобщо не става въпрос за късмет. 

Много често, когато видим пари на улицата, изобщо не се замисляме, преди да посегнем към тях. Просто се радваме на находката си и продължаваме напред. Някои отдават това на късмета - все пак са се озовали на точното място в точното време. Според специалистите обаче в случая изобщо не става въпрос за късмет. 

Езотериците и нумеролозите са на мнение, че намерените на улицата пари са един от начините на Вселената да привлече вниманието ни и да ни предаде своето послание. И че зад неочаквания "късмет", който ни е споходил, се крие огромен духовен смисъл. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Вселената непрекъснато се стреми да ни осигури материално благополучие. Но понякога ни изпраща и по-конкретни, видими сигнали, които могат да са под формата на една такава случайна монетизация.

Например, ако в напълно безнадеждна ситуация откриете на улицата банкнота, това е знак за енергийното проявление на висшите сили. Чрез банкнотите или монетите ви се оказва помощ. 

Освен всичко друго, има значение и какъв е номиналът на откритата от вас банкнота. Хубаво е, ако на нея присъства числото 10. В нумерологията десятката се смята за символ на благополучие, ясно съзнание и нови открития.

Така че, ако случайно на улицата сте намерили банкнота с тази цифра, пригответе се за факта, че трябва да отворите нова страница в живота си. Трябва да проявявате инициатива и да не се страхувате от смели действия и дела и да приложите оригиналните си идеи с цялата си решителност.

Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея, преди да...

В края на краищата, успехът е гарантиран, защото можете да разчитате на благоволението и помощта на висшите сили.

От древни времена на парите се придават различни символични значения. А всяка банкнота има своя специална история. Това се дължи на факта, че използвайки парите, хората им прехвърлят част от своята енергия. Затова заедно с находката се предава и енергията на предишния й собственик.

Парите са и символ на власт. Колкото повече имате, толкова по-високо на социалната стълбичка се намирате.

В китайската култура парите са символ и на късмет. Намирането на пари говори, че скоро ще се случи някакво събитие, което ще ви донесе щастие. 

Според езотериците в духовен план случайното получаване на пари показва, че човек е оценен от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или дори душите на нашите близки, избрали да общуват с нас по този начин. 

Тези вещи са енергийни вампири, привличат безпаричието в дома ви

По правило хората намират на улицата много по-често монети. Има теория, че в това се проявява връзката с душите на мъртвите.  

Знаците на духовния свят могат да приемат различни форми, така че намирането на пари може да се разглежда и като вид знак, който, ако бъде правилно разтълкуван, може да предостави полезна информация от висшите сили.

И не си мислете, че това е съвпадение. Следващия път, когато намерите банкнота или монета на пътя, знайте, че за това си има специална причина!