0

Д вама американци с нестандартни наклонности решили да правят секс, докато скачат с парашут и се озоваха в болница, което може да се отчете като късмет в сравнение с възможността да се приземят в гробищата.

Двама американци с нестандартни наклонности решили да правят секс, докато скачат с парашут и се озоваха в болница, което може да се отчете като късмет в сравнение с възможността да се приземят в гробищата.

Двойката споделя своя опит в предаването Sex Sent Me to ER, пише британският булеварден колос в. „Сън“.

Уилям и Лесли споделят, че са пристрастени към адреналина в кръвта. Двамата са малко повече от година заедно и половият им живот започнал да избледнява от еднообразните равномерни движения. Затова те решили да разнообразят тази част от съществуването си, като изпитат нови усещания в секса. Идеята за секс при скок с парашут хрумнала на главата на Лесли, чиято фантазия очевидно не познава граници. „И двамата бяхме с широки шорти, сметнах, че няма да има проблеми“, признава момичето.

Речено-сторено, сексът се състоял, но увлечени от процеса, двамата забравили да отворят парашутите на необходимата височина. Осъзнавайки колко близо е земята, Уилям успял да отвори парашута на шантавата си любовница, а след това и своя, но по време на отварянето парашутът го ударил в лицето.

„Когато го видях на земята, си помислих, че е мъртъв“, спомня си американката. В болницата се оказало, че Уилям се е отървал само със счупен нос и натъртени слабини. Приятелката му пък била пожалена от съдбата и се отървала само с уплаха, но споменът за преживяването във въздуха е доста по-силен.