0

З а пръв път от две години насам папараци успяха да щракнат актьора Матю Пери в Ню Йорк, съобщи Daily Mail. В материала се коментира, че външният вид на звездата от сериала „Приятели“ буди безпокойство: 49-годишният Пери, който от дълго време се бори с депресия, алкохолна и наркотична зависимост, се разхожда по улиците във вехти и мръсни дрехи, а лицето и ръцете му изглеждат подпухнали.

За пръв път от две години насам папараци успяха да щракнат актьора Матю Пери в Ню Йорк, съобщи Daily Mail. В материала се коментира, че външният вид на звездата от сериала „Приятели“ буди безпокойство: 49-годишният Пери, който от дълго време се бори с депресия, алкохолна и наркотична зависимост, се разхожда по улиците във вехти и мръсни дрехи, а лицето и ръцете му изглеждат подпухнали.

Журналистите обърнали внимание и на това, че знаменитият актьор е пуснал дълги и неподдържани нокти.

Самият Матю Пери се отнася с ирония към това, че кадрите от неговата разходка са се появили в медиите. В акаунта си в Туитър той обещава, че „непременно ще отиде на маникюр“. Феновете на симпатичния комик обаче го защитават, съветват го да не обръща внимание на папараците и изразяват радостта си от това, че той се е върнал в социалните мрежи.

През лятото на миналата година Пери претърпя хирургическа операция в клиника в Лос Анджелис. Актьорът бе хоспитализиран заради пробив в стената на дебелото черво.