0

С пециално за празника на влюбените групата е избрала арт-пространството в НДК за акустичен лайв, до който достъп ще имат и най-малките. „Децата са добре дошли на 14 февруари, още повече, че „Перото“ разполага и със занимателен кът, в случай, че се уморят да танцуват, или им стане скучно да изследват сцената, инструментите и нас“, споделя фронтменът Димо Стоянов.

Специално за празника на влюбените групата е избрала арт-пространството в НДК за акустичен лайв, до който достъп ще имат и най-малките. „Децата са добре дошли на 14 февруари, още повече, че „Перото“ разполага и със занимателен кът, в случай, че се уморят да танцуват, или им стане скучно да изследват сцената, инструментите и нас“, споделя фронтменът Димо Стоянов.

Бутиковият лайв за свети Валентин идва в отговор на множеството запитвания за ранен концерт на P.I.F - началото ще е в 20 ч. Бандата ще сподели с публиката си едно различно музикално преживяване извън голямата клубна сцена: камерно, но с много чиста и силна емоция. Отваряйки събитието за деца, P.I.F. искат да превърнат малкия си акустичен концерт в семейно забавление. Димо, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) са избрали формата story telling (разказване на истории) за концерта. Между песните ще звучат разкази за създаването им, любопитни моменти от пътя на групата или лични истории. В сетлиста на P.I.F. за влюбени ще влязат песни като „Невидимо дете“, „Цялото небе“, „Обещавам“, „Огън“, „Оставам тук“ и др. Билетите са по 15 лв., а за деца входът е свободен.