0

З ащо извънземни може да има само на Луната или на Марс? Появяват се там със своите чудати кораби, строят бази, привличат вниманието на земляните? Впрочем, виртуалните археолози са намирали следи от извънземен разум и на Венера. Меркурий в този план е доста по-неподходящ за база на извънземните, съобщава „Блиц“.

Защо извънземни може да има само на Луната или на Марс? Появяват се там със своите чудати кораби, строят бази, привличат вниманието на земляните? Впрочем, виртуалните археолози са намирали следи от извънземен разум и на Венера. Меркурий в този план е доста по-неподходящ за база на извънземните, съобщава „Блиц“.

Там температурата е много контрастна заради близостта на планетата със слънцето и липсата на атмосфера - от 427 градуса по Целзий горещина до минус 173 градуса през нощта. Все пак трябва и да се отбележи, че ловците на извънземни са забелязвали признаци за извънземен разум дори и на самото Слънце, затова намирането от страна на Скот Уоринг на извънземна база и апарати на пришълци на Меркурий не е чак толкова невъзможно нещо от гледна точка на виртуалните археолози.
Апаратът, състоящ се от три сегмента и с размерите 2.5 на 3 километра, се намира в един от кратерите на Меркурий. Уоринг задава въпроса - това кораб на пришълци ли е или тяхна база? Според него е база, защото тя се намира надълбоко в кратера, но към нея е стикован апарат. Скептиците веднага предполагат, че Уоринг отново е станал жертва на парейдолическата илюзия, за която виртуалните археолози така и не искат да признаят. Действително, не искат да признаят, но за това известният тайвански уфолог има своите убедителни аргументи: а защо, пита той, НАСА и останалите космически агенции не искат да признаят наличието на извънземни на Земята и на останалите планети от слънчевата система? Налице е усещането, че всичките тези учени специално са измислили парейдолическата илюзия, с което да скрият от хората очевидни неща.


По същия начин лекарите са измислили шизофренията, за да се борят с хора, които въобще не приличат на останалите по мислене и поведение, добавя той.